• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>
beküldve: 2008-05-17 22:32:35
(#459) Válasz Sakamoto Riku (#455) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Jó lehet, bár én szerintem nem tudnék iPod-on animézni. Nincs is iPod-om, csak MP4-em, de az majdnem ugyanaz.

Hát, a majdnem eléggé túlzás itt^^ Egy iPod és egy mp4 között azért van jó nagy különbség. Mondjuk attól füg,g hogy milyen Mp4. Csak pár iPod előny: nagyon hosszú készenléti idő, nagy felbontás, legjobb hangminőség, videók nem szaggatnak, 4GBnyi cucc felmásolása iPodra kb. 4 perc.

Szerintem jól lehet rajta animét nézni, csak a felirat nagyon kicsi és mivel az animékre égetik a feliratot, ezért nem tudom felnagyítani. De más megszoktam a kis feliratokat is.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-05-17 22:29:17
(#458) Válasz Mello (#456) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Hát nemtom, eddig szerencsére még a szüleim nem szóltak bele semmien féle animébe/mangába, viszont ha megvenném a hellsinget, vagy az élni-t és beleolvasnának, már lehet h másképp lenne !
Eddig mégcsak a nagymamám szólt bele amikor este a death note ot néztem, hogy iet nemszabad nézni mert ettől álmodsz rosszakat, meg ezért vagy ien verekedős( apropó rég kinőttem a rosszálmokbóll ...-_- hát a verekedés...hát mintemondjak, mintha nem verekednék bölcsis korom óta....xD) ésaztán ott balhézott hogy menjek inkább zuhanyozni meg házit csinálni, ne ieneket nézzek...persze másnap letöltöttem és megnéztem^^

30 éves vagy és beleszólnak ilyenekbe? Fura...

beküldve: 2008-05-17 14:13:04
(#457) Válasz .., (#454) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Nekem is igen kis kijelzős MP4-em van, mégis azon szoktam animét nézni. Nemrég a DN-t és a Bleachet, most pedig az FMP-t készülök rá feltenni.

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-17 13:53:46
(#456)
Mello
Mello
[ Gyalog ]
Hát nemtom, eddig szerencsére még a szüleim nem szóltak bele semmien féle animébe/mangába, viszont ha megvenném a hellsinget, vagy az élni-t és beleolvasnának, már lehet h másképp lenne !
Eddig mégcsak a nagymamám szólt bele amikor este a death note ot néztem, hogy iet nemszabad nézni mert ettől álmodsz rosszakat, meg ezért vagy ien verekedős( apropó rég kinőttem a rosszálmokbóll ...-_- hát a verekedés...hát mintemondjak, mintha nem verekednék bölcsis korom óta....xD) ésaztán ott balhézott hogy menjek inkább zuhanyozni meg házit csinálni, ne ieneket nézzek...persze másnap letöltöttem és megnéztem^^

beküldve: 2008-05-17 12:56:33
(#455)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Jó lehet, bár én szerintem nem tudnék iPod-on animézni. Nincs is iPod-om, csak MP4-em, de az majdnem ugyanaz.

beküldve: 2008-05-17 10:08:55
(#454) Válasz Sakamoto Riku (#453) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Ipodon? Neked valami szupernagykijelzős ipodod van? Vagy te bőven megelégszel azzal az alig látható képernyővel (na jó, könnyen látható, de akkor is).

Az új iPod Nanom van. Nagyon kicsi, viszont a képernyő felbontása hihetetlenül jó.

beküldve: 2008-05-14 19:51:39
(#453)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Ipodon? Neked valami szupernagykijelzős ipodod van? Vagy te bőven megelégszel azzal az alig látható képernyővel (na jó, könnyen látható, de akkor is).

beküldve: 2008-05-14 17:06:11
(#452) Válasz Hanoi (#451) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Sosem tudtam elképzelni, hogy mitől lehetnék agresszív pusztán azért, mert animét nézek(...) Engem többnyire békénhagynak, amikor beköltözöm a tévé elé, bár anyámék hatalmas szenvedést szoktak levágni, amikor a Bleach-et, vagy a Death Note-ot nézem....

Én általában ipodon nézek animét. De ha gépen nézem, úgy hogy ők is látják, az sem zavarja a szüleimet igazán.
Bár én inkább mangákat olvasok, és apukámat zavarja néha, hogy sok pénzt költök rájuk.

beküldve: 2008-05-14 10:08:34
(#451)
Hanoi
Hanoi
[ Új arc ]
Sosem tudtam elképzelni, hogy mitől lehetnék agresszív pusztán azért, mert animét nézek(...) Engem többnyire békénhagynak, amikor beköltözöm a tévé elé, bár anyámék hatalmas szenvedést szoktak levágni, amikor a Bleach-et, vagy a Death Note-ot nézem....

"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-05-14 09:02:53
(#450) Válasz alister (#449) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Fura, miben nyilvánul meg, hogy agresszív a gyerköc? Talán heves késztetést érez arra, hogy egy baseball ütővel szétverje társai fejét? (Vagy valami hasonló esetleg? ^.^)
Szerintem egy normális agykapacitású, normálisan nevelt gyereknek nem szabadna "agyérgörcsöt" kapnia se az animéktől se más összetetebb műsoroktól... jó esetben >)

beküldve: 2008-05-12 21:55:06
(#449) Válasz Riku (#446) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
manapság már azt is hajtogatják hogy agresszív vagyok ezektől...

És lila ködöd sincs, miért hiszik ezt?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-12 19:18:52
(#448) Válasz Riku (#446) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Nem is vagyok agresszív...

Én se vagyok agresszív, sőt... kifejezetten az erőszak ellen vagyok... aki erőszakoskodik, AZT MEGÖLÖM!!!

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-12 18:59:39
(#447)
dimenso
dimenso
[ Rászokóban ]
Hát szerintem mindenkinek meg van a problémája. Nekem a szüleim eleinte azt se tudták, hogy mi az anime azt mondták, hogy mese de sikerült velük megértetnem mi a külömbség. Mikor elkeztem gyűjteni az animés mangás cuccokat az őseim financírozták, és még most is, de azért van határ havonta 1 kötett van nálam jóváhagyva. Hála unokatesómnak, mert én Szlovákiába lakok ő szerzi be a kötetteket.

Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-05-12 17:19:37
(#446)
Riku
Riku
[ Rászokóban ]
Anyám! @_@ Na ha valakinek, nekem aztán nagyon érdekes szüleim vannak... >_< Kb. 11 éves korom óta vagyok animés, először a Tokyo Mew Mewet néztem... megszerettem... no problem... Idősödtem, animéket néztem... szépet, vicceset aztán egy idő után yaoit, de igazából a shounen véresebb, akciódúsabb animék fogtak meg leginkább. Ekkor jöttek a gondok... Hogy túl sok animét nézek, csak ezeken jár az agyam, meg hogy mikre tudom ezek által elszórni a pénzt, de manapság már azt is hajtogatják hogy agresszív vagyok ezektől... Csak azért mert egyre inkább idősödök és mert már nem mindig csinálom azt amit az őseim elvárnak? Nem is vagyok agresszív... >_< Manapság már el is akarnak tiltani ezektől... SOMEONE HELP ME!

beküldve: 2008-05-12 16:15:12
(#445) Válasz フリツク オル シィ (#444) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Nagykorúság, saját kereset, önálló élet rulz!!!

Na ja

Bár teszem hozzá, a konstruktív szülői hozzáállás nem csak ebben a témában hasznos és becsülendő...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>