Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Jó lehet, bár én szerintem nem tudnék iPod-on animézni. Nincs is iPod-om, csak MP4-em, de az majdnem ugyanaz.
Hát, a majdnem eléggé túlzás itt^^ Egy iPod és egy mp4 között azért van jó nagy különbség. Mondjuk attól füg,g hogy milyen Mp4. Csak pár iPod előny: nagyon hosszú készenléti idő, nagy felbontás, legjobb hangminőség, videók nem szaggatnak, 4GBnyi cucc felmásolása iPodra kb. 4 perc.
Szerintem jól lehet rajta animét nézni, csak a felirat nagyon kicsi és mivel az animékre égetik a feliratot, ezért nem tudom felnagyítani. De más megszoktam a kis feliratokat is.
Hát nemtom, eddig szerencsére még a szüleim nem szóltak bele semmien féle animébe/mangába, viszont ha megvenném a hellsinget, vagy az élni-t és beleolvasnának, már lehet h másképp lenne !
Eddig mégcsak a nagymamám szólt bele amikor este a death note ot néztem, hogy iet nemszabad nézni mert ettől álmodsz rosszakat, meg ezért vagy ien verekedős( apropó rég kinőttem a rosszálmokbóll ...-_- hát a verekedés...hát mintemondjak, mintha nem verekednék bölcsis korom óta....xD) ésaztán ott balhézott hogy menjek inkább zuhanyozni meg házit csinálni, ne ieneket nézzek...persze másnap letöltöttem és megnéztem^^
Eddig mégcsak a nagymamám szólt bele amikor este a death note ot néztem, hogy iet nemszabad nézni mert ettől álmodsz rosszakat, meg ezért vagy ien verekedős( apropó rég kinőttem a rosszálmokbóll ...-_- hát a verekedés...hát mintemondjak, mintha nem verekednék bölcsis korom óta....xD) ésaztán ott balhézott hogy menjek inkább zuhanyozni meg házit csinálni, ne ieneket nézzek...persze másnap letöltöttem és megnéztem^^
30 éves vagy és beleszólnak ilyenekbe? Fura...
Nekem is igen kis kijelzős MP4-em van, mégis azon szoktam animét nézni. Nemrég a DN-t és a Bleachet, most pedig az FMP-t készülök rá feltenni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-17 13:53:46
(#456) Hát nemtom, eddig szerencsére még a szüleim nem szóltak bele semmien féle animébe/mangába, viszont ha megvenném a hellsinget, vagy az élni-t és beleolvasnának, már lehet h másképp lenne !
beküldve: 2008-05-17 12:56:33
(#455) Jó lehet, bár én szerintem nem tudnék iPod-on animézni. Nincs is iPod-om, csak MP4-em, de az majdnem ugyanaz.
Ipodon? Neked valami szupernagykijelzős ipodod van? Vagy te bőven megelégszel azzal az alig látható képernyővel (na jó, könnyen látható, de akkor is).
Az új iPod Nanom van. Nagyon kicsi, viszont a képernyő felbontása hihetetlenül jó.
beküldve: 2008-05-14 19:51:39
(#453) Ipodon? Neked valami szupernagykijelzős ipodod van? Vagy te bőven megelégszel azzal az alig látható képernyővel (na jó, könnyen látható, de akkor is).
Sosem tudtam elképzelni, hogy mitől lehetnék agresszív pusztán azért, mert animét nézek(...) Engem többnyire békénhagynak, amikor beköltözöm a tévé elé, bár anyámék hatalmas szenvedést szoktak levágni, amikor a Bleach-et, vagy a Death Note-ot nézem....
Én általában ipodon nézek animét. De ha gépen nézem, úgy hogy ők is látják, az sem zavarja a szüleimet igazán.
Bár én inkább mangákat olvasok, és apukámat zavarja néha, hogy sok pénzt költök rájuk.
beküldve: 2008-05-14 10:08:34
(#451) Sosem tudtam elképzelni, hogy mitől lehetnék agresszív pusztán azért, mert animét nézek(...) Engem többnyire békénhagynak, amikor beköltözöm a tévé elé, bár anyámék hatalmas szenvedést szoktak levágni, amikor a Bleach-et, vagy a Death Note-ot nézem....
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Fura, miben nyilvánul meg, hogy agresszív a gyerköc? Talán heves késztetést érez arra, hogy egy baseball ütővel szétverje társai fejét? (Vagy valami hasonló esetleg? ^.^)
Szerintem egy normális agykapacitású, normálisan nevelt gyereknek nem szabadna "agyérgörcsöt" kapnia se az animéktől se más összetetebb műsoroktól... jó esetben >)
Szerintem egy normális agykapacitású, normálisan nevelt gyereknek nem szabadna "agyérgörcsöt" kapnia se az animéktől se más összetetebb műsoroktól... jó esetben >)
manapság már azt is hajtogatják hogy agresszív vagyok ezektől...
És lila ködöd sincs, miért hiszik ezt?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem is vagyok agresszív...
Én se vagyok agresszív, sőt... kifejezetten az erőszak ellen vagyok... aki erőszakoskodik, AZT MEGÖLÖM!!!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-12 18:59:39
(#447) Hát szerintem mindenkinek meg van a problémája. Nekem a szüleim eleinte azt se tudták, hogy mi az anime azt mondták, hogy mese de sikerült velük megértetnem mi a külömbség. Mikor elkeztem gyűjteni az animés mangás cuccokat az őseim financírozták, és még most is, de azért van határ havonta 1 kötett van nálam jóváhagyva. Hála unokatesómnak, mert én Szlovákiába lakok ő szerzi be a kötetteket.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-05-12 17:19:37
(#446) Anyám! @_@ Na ha valakinek, nekem aztán nagyon érdekes szüleim vannak... >_< Kb. 11 éves korom óta vagyok animés, először a Tokyo Mew Mewet néztem... megszerettem... no problem... Idősödtem, animéket néztem... szépet, vicceset aztán egy idő után yaoit, de igazából a shounen véresebb, akciódúsabb animék fogtak meg leginkább. Ekkor jöttek a gondok... Hogy túl sok animét nézek, csak ezeken jár az agyam, meg hogy mikre tudom ezek által elszórni a pénzt, de manapság már azt is hajtogatják hogy agresszív vagyok ezektől... Csak azért mert egyre inkább idősödök és mert már nem mindig csinálom azt amit az őseim elvárnak? Nem is vagyok agresszív... >_< Manapság már el is akarnak tiltani ezektől... SOMEONE HELP ME!
Nagykorúság, saját kereset, önálló élet rulz!!!
Na ja
Bár teszem hozzá, a konstruktív szülői hozzáállás nem csak ebben a témában hasznos és becsülendő...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."