Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-05-11 08:09:00
(#444) Nagykorúság, saját kereset, önálló élet rulz!!!
Bár, én azon szerencsések közé tartozom, h amikor még ifjú voltam s bohó, szeretve tisztelt szüleim akkor sem piszkáltak soha az otakuságom miatt... simán elfogadták és tudomásul vették... sőt... támogattak benne... úhogy... szívből kívánok minden itt jelenlévőnek olyan ősöket, mint az enyémek...
Bár, én azon szerencsések közé tartozom, h amikor még ifjú voltam s bohó, szeretve tisztelt szüleim akkor sem piszkáltak soha az otakuságom miatt... simán elfogadták és tudomásul vették... sőt... támogattak benne... úhogy... szívből kívánok minden itt jelenlévőnek olyan ősöket, mint az enyémek...
jah, és a legszebb az egészben, h az én szüleim a legtöbb itt jelenlévőnek a nagyszülei lehetnének... fel nem foghatom, h 40 körüli emberek hogy lehetnek ennyire kockafejűek... nem attől lesz vki jó szülő, h húzza a száját a csemetéje az átlagnál eltérőbb hobbija miatt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-11 08:12:27
beküldve: 2008-05-09 22:19:23
(#443) hm..a vásárlásaimba nem nagyon szólnak bele a szüleim..ha még is akor felszínesen tudomásul veszem nem tetszését és ennyi..a conokon általába meghatározó összeget költök el az 25000 és 30000 ezer forint közöt..eleget is halgatok időnként anyától hogy másra is költhetném,de hát ez a hobim enek élek.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-05-09 20:36:19
(#442) Na, akkor én is leírnám, hogy az én szüleimnek mi a hozzáállásuk ezzel kapcsolatban.
Mikor először vettem Narutot nem szóltak. Mikor 2 héten belül a 3. vettem, apukám azt mondta, hogy ez picit sokba kerül, de különösebben nem érdekelte. Animeconra vittem 8ezer forintot, elköltöttem mind, vettem 3 Bleachet. Na ekkor azt mondta, hogy ez nagyon sok, azóta olyan izé. Na meg tesóm azt mondta, hogy a mangák nagyon agresszívak stb. (tipikus laikus felfogás, egyet se olvasott amúgy). Na majd odacsapok
Anyukámat amúgy nem zavarja :)
Szal amennyi pénzem van, azt költhetem mangákra, nem vagyok eltoltva, vagy ilyesmi.
Mikor először vettem Narutot nem szóltak. Mikor 2 héten belül a 3. vettem, apukám azt mondta, hogy ez picit sokba kerül, de különösebben nem érdekelte. Animeconra vittem 8ezer forintot, elköltöttem mind, vettem 3 Bleachet. Na ekkor azt mondta, hogy ez nagyon sok, azóta olyan izé. Na meg tesóm azt mondta, hogy a mangák nagyon agresszívak stb. (tipikus laikus felfogás, egyet se olvasott amúgy). Na majd odacsapok
Anyukámat amúgy nem zavarja :)
Szal amennyi pénzem van, azt költhetem mangákra, nem vagyok eltoltva, vagy ilyesmi.
Mikor meglátják, hogy animét nézek, rögtön kifordulnak a szobából. Mondjuk anyuval néha nézek Narutot, de általában elalszik rajta. Kedden is mentünk a könyvesboltba mangát venni(vettem vagy négyet) és erre elkezdi, hogy eléggé egysíkúak a könyvvásárlási szokásaim. Különösebben nem érdekelt.
Háát nekem már úgyahogy , de kezdenek hozzászokni De tesóm nagyon pesszimista ezzel szemben... de nem baj már ő is hozzászokott csak kitart a rossz elvei mellett Bene-kun:Köszii(még mindig csak ámulok XD)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-05-09 20:19:07
Ma megvettem a Jpop bálványt.Jövök haza leteszem az asztalra aztán mamám jön kiveszi a zacskóból és elkezdi olvasni XD....Aztán vagy a feléig elolvasta és azt mondta ..Jajj Bernadett nem értelek én téged!
Ez jó :)
beküldve: 2008-05-09 19:31:58
(#439) Mikor meglátják, hogy animét nézek, rögtön kifordulnak a szobából. Mondjuk anyuval néha nézek Narutot, de általában elalszik rajta. Kedden is mentünk a könyvesboltba mangát venni(vettem vagy négyet) és erre elkezdi, hogy eléggé egysíkúak a könyvvásárlási szokásaim. Különösebben nem érdekelt.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-09 19:06:29
(#438) Ma megvettem a Jpop bálványt.Jövök haza leteszem az asztalra aztán mamám jön kiveszi a zacskóból és elkezdi olvasni XD....Aztán vagy a feléig elolvasta és azt mondta ..Jajj Bernadett nem értelek én téged!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Én azt vettem észre, hogy a mangáknak sokkal jobb a storyjuk, mint egy amerikai képregénynek/rajzfilmnek
Bár ez nem ide tartozik
Ez sztem egyéni ízlés kérdése
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Itt van rögtön példának a Trigun vagy a DN, ahol a sztori sokkal jobban tudott érvényesülni a képernyőn, mint a lapokon. Bár tény, hogy ez a ritkább eset.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én azt vettem észre, hogy a mangáknak sokkal jobb a storyjuk, mint egy amerikai képregénynek/rajzfilmnek
Bár ez nem ide tartozik
Nem hiszem, hogy az elhatárolás ilyen alapú lenne...
Vannak olyan képregények/mangák/stb., ahol teszem azt alkalmaztak egy-több hozzáértő személyt, és ezért ott jó a történet, a rajzolás, stb.;
és van, ahol nem, vagy az alkotók valamilyen más okból nem tudták kibontakoztatni a tehetségüket: ezek nem olyan jók.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bár ez nem ide tartozik
Ezt néha kélem.../mármint a rjazfilmeknél tényleg jobb/ de néhány amcsi képregényt jobban csípek mint néhány amngák de azért mangák no.1
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 19:38:10
(#433) Én azt vettem észre, hogy a mangáknak sokkal jobb a storyjuk, mint egy amerikai képregénynek/rajzfilmnek
Bár ez nem ide tartozik
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-04-07 19:38:36
beküldve: 2008-04-06 23:15:53
(#432) Na igen, ez a topik bizonyos életkor és/vagy anyagi önállóság fölött nem annyira indokolt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-06 17:09:33
(#431) Nekem meg már nem szól bele senki, h mire költöm a fizumat...
Kivéve Állam Bácsit...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-06 17:10:30
A többi anime/manga rajongónak legelább NÉGY-ÖT van!! nekem meg csak egy.... megvenni nem tom... (nem részletezném ) ők meg b****k meg venni. Most is azt az egyet ami van karira úgy kellet kikönyörnöm -.-
Nyah mindegy.....
Ellenben 1000el tanulok Japááánt
Nyah mindegy.....
Ellenben 1000el tanulok Japááánt
A nagyobb anime/manga rajongónak minimum 20-30 van. (Nekem pl. 21, azon kívül olvastam 5 másikat, és még a gépemen is van egy pár kötetnyi. És 8 hónapja szeretem a mangákat.
Mellesleg a japán tanulás nagyon jó dolog, amit sokan nem tehetnek meg. (pl. én a távolság miatt )
Nekem sincs meghatározva, hogy miből mennyit vehetek. Szerencsére.
Nekem sincs. Nekem 28 mangám van. És kb 2 éve imádom a mangát.
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3