Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-05-28 21:18:16
(#504) Nekem is van Pirontan, az első és az utolsó ilyen "mangám"
nem is raktam ki a polcra bent van a szekrényben.
Lehet eladom.. Veszek az árából egy Árnybírót.
Semmi baja nincs, 1x olvasott
Szülők nem látták xD
nem is raktam ki a polcra bent van a szekrényben.
Lehet eladom.. Veszek az árából egy Árnybírót.
Semmi baja nincs, 1x olvasott
Szülők nem látták xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-05-28 21:18:43
A DN-manga 12 kötet, plusz egy 13. How to read? amg... ha apukád belelesne a Pirontanba, lehet, hogy vissza sem kapnád, mert megtartaná magának...
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-05-28 18:26:09
A DN-manga 12 kötet, plusz egy 13. How to read? amg... ha apukád belelesne a Pirontanba, lehet, hogy vissza sem kapnád, mert megtartaná magának...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nekem apulám mindíg azt mondja ,ha veszek egy kötetet,hogy már megint mangafán(komolyan mangafánnak mondje ,de mindíg direkt mondja)ami csak gyerekeknek való ,és meg van lepődve ,hogy ha mondom hogy nálam kétszer idősebbek is olvassák.
Most nézem adatlapod, van Pirontanod? Szüleid mit szóltak hozzá?
És valaki tudja hány részes a DEATH NOTE ,mert azt halottam 12 ,de kéne mert spórolni tudnék.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-05-28 16:58:14
Ez a le***ás olyan tré dolog... Minimális ráfordítással korrekt eredményt lehetne elérni. De elég az offból. :P
Szülők + anime/manga: az én szüleimet nem nagyon érdekli, mert mondjuk már 21 évse vagyok. XD De azért még mindig a fejüket fogják, ha beállítok egy friss szerzeménnyel.
Nekem apulám mindíg azt mondja ,ha veszek egy kötetet,hogy már megint mangafán(komolyan mangafánnak mondje ,de mindíg direkt mondja)ami csak gyerekeknek való ,és meg van lepődve ,hogy ha mondom hogy nálam kétszer idősebbek is olvassák.
Most nézem adatlapod, van Pirontanod? Szüleid mit szóltak hozzá?
beküldve: 2008-05-28 16:11:31
(#498) Nekem apulám mindíg azt mondja ,ha veszek egy kötetet,hogy már megint mangafán(komolyan mangafánnak mondje ,de mindíg direkt mondja)ami csak gyerekeknek való ,és meg van lepődve ,hogy ha mondom hogy nálam kétszer idősebbek is olvassák.
Ez a le***ás olyan tré dolog... Minimális ráfordítással korrekt eredményt lehetne elérni. De elég az offból. :P
Szülők + anime/manga: az én szüleimet nem nagyon érdekli, mert mondjuk már 21 évse vagyok. XD De azért még mindig a fejüket fogják, ha beállítok egy friss szerzeménnyel.
beküldve: 2008-05-28 15:54:36
(#496) Bár kezdünk nagyon offba hajolni, de:
Azért a gimnáziumban ha az ember nem alszik órán és nem háborúzik a tanárral, akkor egy hármas lazán összejön...
Azért a gimnáziumban ha az ember nem alszik órán és nem háborúzik a tanárral, akkor egy hármas lazán összejön...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én körbeugrálnám az egyetemet, ha mindenből összejönne a hármas *álmodozik*
Amugy középsuliban sem szar jegy a hármas, ha az ember tudja mihez akar kezdeni, és azzal is tisztában van hogy bizonyos tantárgyakból nem érdemes jobb jegyre hajtani, mert ugysem fog senkit sem érdkelni. A érintettet meg pláne nem.
Nekem nem volt ugyan föcim középsuliban, de volt pár olyan órám amiből bőven elég volt egy kettes is, mert 1: nem érdekelt. 2: sehova nem kellett. Elég azokra koncentrálni amik beszámítanak. (Azokra nagyon!)
Amugy középsuliban sem szar jegy a hármas, ha az ember tudja mihez akar kezdeni, és azzal is tisztában van hogy bizonyos tantárgyakból nem érdemes jobb jegyre hajtani, mert ugysem fog senkit sem érdkelni. A érintettet meg pláne nem.
Nekem nem volt ugyan föcim középsuliban, de volt pár olyan órám amiből bőven elég volt egy kettes is, mert 1: nem érdekelt. 2: sehova nem kellett. Elég azokra koncentrálni amik beszámítanak. (Azokra nagyon!)
Egyetértek... festészetből/formatanból szarul érzem magam, ha hármast kapok, és négyeseknek sem örülök. rajzolni akarok, abból kell a jegy. zenetörténet, biosz, bakker, az nemkell. és ezek nekünk még mindig vannak
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-28 15:10:21
beküldve: 2008-05-28 15:09:33
(#494) Én céltudatosan l***artam ami nem számított be A többiből meg jó jegyem volt. Akkor most mutáns vagyok?
Bár megjegyzem az ötös-kettes párhuzam elég sarkított.
Bár megjegyzem az ötös-kettes párhuzam elég sarkított.
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-05-28 15:10:53
beküldve: 2008-05-28 15:07:46
(#493) Szerintem meg olyan diák nincs, aki a "fontos tárgyakra" nagyon koncentrál és neadjisten ötöst is kap, ami meg nem érdekli, abból meg kettest... Én úgy vettem észre, hogy minimális tanulással simán lehet hármast szerezni, és érdemes is, de inkább a négyes szint, ami legyen az elvárt. Ne legyetek már olyan puhányok, mint amilyen én vagyok. :P (Az egyetemen a kettes is kiváló amúgy. ^^)
beküldve: 2008-05-28 15:02:01
(#492) Én körbeugrálnám az egyetemet, ha mindenből összejönne a hármas *álmodozik*
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-05-28 15:02:46
Hmmm... most gonosz leszek, de... a hármas TÉLLEG nem jegy... általánosban végképp, de középsuliban is nehezen tolerálható ám!!! Majd főiskolán/egyetemen lesz az!!!
Éppen most hétfőn állapítottam meg, hogy egyetemen "a hármas a legjobb jegy, mert azt jelenti, hogy annyit tudsz a témáról, amennyit érdemes..."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hmmm... most gonosz leszek, de... a hármas TÉLLEG nem jegy... általánosban végképp, de középsuliban is nehezen tolerálható ám!!! Majd főiskolán/egyetemen lesz az!!!
Úgyhogy, nincs más hátra, mint kijavítani, de addig is: az internet a barátod, használd - akár DN-nézésre is!!! ^^
Nekem a 3as is jegy =DDD
Jó is az, jó kis erős 3as
MIANEVED?!