Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-08-19 09:05:34
(#534) hát az én szüleim vagyis az anyám sajna nem rajong azért mert nézem az animéket és gyűjtöm a mangákat!
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
ehh... Nálam szüleim azt se tudja hogy mik azok. Csak annyit vesznek észre az egész rajongásomból, hogy valami meséket nézek érthetetlen szinkronnal. Meg is említették már, hogy 16 évesen még meséket nézek. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy ez nem mese, de eh... Reménytelen -.- Manga az meg nem különösebben érdekli őket, anyu annak is örül, ha könyv van a kezemben. Ha számítógépen olvasok mangát, az meg hidegen hagyja.
Ezt egy picit furának tartom, hogy igy gondolkodnak. Anyu már az elején rájött, hogy a mangában nincs sok olvasni való. Úgy hogy mást is olvasok(könyv). Az anime meg nem mese, de különben ezt egy ideig én is magyarázhatam, de nem tartot valami sokáig. Most már kimandják a nevét és nem mesének mondják.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-19 08:43:09
Nem akarok beszólogatni, vagy ilyesmi, de ha ennyi tűnik fel, hol "idétlenülbeszélő" rajzfilmet nézel és képregényt olvasol, akkor nem csinálhatod valami intenzíven. Bocsi.
beküldve: 2008-08-19 07:18:23
(#531) ehh... Nálam szüleim azt se tudja hogy mik azok. Csak annyit vesznek észre az egész rajongásomból, hogy valami meséket nézek érthetetlen szinkronnal. Meg is említették már, hogy 16 évesen még meséket nézek. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy ez nem mese, de eh... Reménytelen -.- Manga az meg nem különösebben érdekli őket, anyu annak is örül, ha könyv van a kezemben. Ha számítógépen olvasok mangát, az meg hidegen hagyja.
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Family stories of DOOM
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-18 22:59:13
(#529) szüleim támogatják a mangát de az animéktől rosszul vannak a japán szinkron miatt
beküldve: 2008-05-30 05:33:07
(#528) Hm, esetleg kéne egy Iskolai történeteim topik, és egy Családunkat sújtó balvégzet című is...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csak azért írtam, mert sajnos a családomban több embert érintett (és nem pozitív értelemben) orvosi inkompetencia...
Nagyanyámnak a hátizom helyett a tüdeljébe adták a lidokain injekciót, mutert csecsemő korában megfertőzték fekete himlővel(a védőoltástól kapta el), engem meg annak idején nem vállalt el egy orvos se mikor hosszában eltörteka felső fogaim. Tudom hogy ezek nem ide tartoznak de nálunk a famíliában még ezen kívül is vannak baromira kirívó esetek...
Nem egy ismerősöm/haverom végezte el az orvosit...
Jó körökben mozogsz
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-05-29 23:01:35
Elhiszem... miért ne hinném??? Nem egy ismerősöm/haverom végezte el az orvosit... mondhatni van némi fogalmam róla, hogy milyen kemény volt nekik... ezért nem mentem orvosira... ^^ lett belőlem egy ostoba tanár... lol ... azért ne késelj meg... :)) Csak azért írtam, mert sajnos a családomban több embert érintett (és nem pozitív értelemben) orvosi inkompetencia... :S Úgyhogy légyszi nézd el nekem a "szigorúságomat"... jóóóó??? *_*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-29 16:43:37
(#524) Én szüleim szerencsére letojják. Jó fiú vagyok, és elég hamar felgyűlik nálam a pénz, nem költöm el..mobilomra is pénzt kb félévente kell venni xD Legolcsóbb gyerek vagyok a családban, szal maradékot arra költöm amire akarom:) Anyámat jobban zavarják az animék. Bejön szennyesért v ilyesmi és benyögi hogy ,,jajj, már megint ez a krattyogás" meg ,,te komolyan érted mit mondanak?" mondom ,,Nem, de a felirat angol" erre ő ,,És azt érted?" én ,,Ja" ő ,,jó neked fiam" xD Szegény anyu még oroszt tanult anno
Szerk: Nagashi 2008-05-29 16:44:24
beküldve: 2008-05-29 16:31:05
(#523) Hogy visszatérjünk az eredeti témához, milyen szerencse hogy a mamám nem szól bele abba, hogy milyen mangát olvasok, milyen animét nézek, de viszont a nővérem már a haját tépi tőle (olyan muris fejeket tud vágni rá, kész cirkuszt tud csapni)
Szerk: Usagi-chan 2008-05-29 16:32:03
beküldve: 2008-05-29 16:21:13
(#522) Nagyon eloffogtunk, néhányan meg nagyon osztják az észt, semmit nem tudva arról hogy ki milyen iskolába jár, kik mellett és ki által tanítva. Szal be is rekeszthetjük a témát génekről meg tantárgyakról..
Ja, az öcsémnek többször is el kellett olvasnia az anyagot, utált olvasni, a kötelezőkön kívül semmit se olvasott, és a töri se volt a szíve csücske. Emellett kitűnő volt gimiben, két középfokú nyelvvizsgát csinált szintén gimiben (ahogy én is), és vörös diplomával végzett a Műegyetemen, vagyis még csak egy négyese se volt.
Ez igen!
Én abba a kategóriába tartozom, hogyha egyszer elolvasom már megértem. Másodszorra elolvasom, már szinte kívülről tudom.
Egy tantárgy van, aminél ez nem megy: a kémia. Na abból abszolút hülye vagyok. Pedig tanulok. a definíciókat tudom is dogában, meg a számolósokat, de mást nem.
Mondjuk én tudnék mondani olyan egyetemet, ahol semmilyen más jegyet nem szabadna adni, csak ötöst vagy egyest... ez pedig az orvosi egyetem... nem lehet embereket "kicsit" kezelni vagy nem lehet "kicsit" életet menteni... vagy igen, vagy nem... nem???
Most egy kicsit kinyílt a bicska a zsebemben. Látszik, hogy hangyabokányit sem értesz a felsőoktatás egészségtudományi/orvosi részéhez... Kellően szigorúak ezek a képzések, hidd el.