Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Na igen, animét inkább úgy értettem, hogy mű, mint egészében véve..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ichigo 100%-ban is van egy ilyen szenvedés
Meghívja a barátnője a csáveszt vacsorára, mer nincsenek otthon a szülei... de aztán a csákó leönti valamivel, erre a kiscsaj dühösen elmegy fürdeni. de nem vitt be magával ruhát, ezért megkéri a csávót hogy menjen a ki a szárítóhoz és vegyen le neki - Ekkor a csávó kimegy, és addig bámulja a kirakott bugyikat meg melltartókat és addig spannolja magát, míg kihívta a szomszéd a rendőrt, mert szerinte ő a hírhedt bugyitolvaj a városban xD Aztán a csaj végül kijött törülközőbe..
Jó kis anime az
Jó kis anime az
Hm....Hát tudod én végignéztem + 5 ova+ special de ilyen nem volt benne,csak a a mangában
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-20 22:23:08
(#592) A Gintamában egy egész epizód szól a bugyitolvajról, aki a városban ólálkodik és az ellopott alsóneműket olyan férfiaknak adja, akiknek nincs szerencséjük a nőknél.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-20 22:12:28
(#591) Ichigo 100%-ban is van egy ilyen szenvedés
Meghívja a barátnője a csáveszt vacsorára, mer nincsenek otthon a szülei... de aztán a csákó leönti valamivel, erre a kiscsaj dühösen elmegy fürdeni. de nem vitt be magával ruhát, ezért megkéri a csávót hogy menjen a ki a szárítóhoz és vegyen le neki - Ekkor a csávó kimegy, és addig bámulja a kirakott bugyikat meg melltartókat és addig spannolja magát, míg kihívta a szomszéd a rendőrt, mert szerinte ő a hírhedt bugyitolvaj a városban xD Aztán a csaj végül kijött törülközőbe..
Jó kis anime az
Jó kis anime az
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
ohh koszike nem is tom hogy minek gyanusitgatot nem is gyüjtök meltartökat és nem is szorulok rá hogy ijesmit hordjak
XD
ez olyan volt mint a FMPban, amikor
el akarják lopni Kaname bugyiját XD
X D
köszi mindenki ezen tényleg jót röhögtem :)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ohh koszike nem is tom hogy minek gyanusitgatot nem is gyüjtök meltartökat és nem is szorulok rá hogy ijesmit hordjak
XD
X D
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
LOL
..hát...nem semmi...
az érzékelőszervekhez:
az ofőm mondta mindig h ne cigizzünk, meg ne piáljunk, mert úgy is észre veszi...ehhez képest oszt.kiránduláson minden fiú berúgott...és senki nem szólt egy szót sem...nagyon gááz
..hát...nem semmi...
az érzékelőszervekhez:
az ofőm mondta mindig h ne cigizzünk, meg ne piáljunk, mert úgy is észre veszi...ehhez képest oszt.kiránduláson minden fiú berúgott...és senki nem szólt egy szót sem...nagyon gááz
és tényleg nem csortam el a meltartóóóót !!!!
én hiszek neked...de télleg!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-20 20:53:23
(#585) a szemekhez viszatérve . a régi osztájfönököm kocsija elöt álok rámnéz integetek neki továb néz köszönök is még mindig nézz közeleb hajolok nézz köszönök megint mondom hogy a tanitványa vagyok és akor ugrik be neki hogy tényleg az egyik diákja vok de nem csoda 3 ujnyi vastag vezető szemüvege van
és tényleg nem csortam el a meltartóóóót !!!!
én hiszek neked...de télleg!
hátt ez szemétség (mármint a lány, aki kereste a melltartóját a haverodon...) *csak akkor, ha télleg alaptalan a vád*
jó szemük téélleg nincs nekik, mert nálunk is maguktól jöttek elő, a kis betojik, aztán visszazavarták őket aludni a szobájukba.
Persze másnap azzal dicsekedtek, h ők milyen nagyfijúk h nálunk voltak az ágy alatt...no comment
jó szemük téélleg nincs nekik, mert nálunk is maguktól jöttek elő, a kis betojik, aztán visszazavarták őket aludni a szobájukba.
Persze másnap azzal dicsekedtek, h ők milyen nagyfijúk h nálunk voltak az ágy alatt...no comment
nagyon OFFolunk, skacok
a szemük tényleg nem mindig oks. a haverom az öndzsojsztok és tényleg nem csortam el a meltartóóóót !!!!
hátt ez szemétség (mármint a lány, aki kereste a melltartóját a haverodon...) *csak akkor, ha télleg alaptalan a vád*
nagyon OFFolunk, skacok
oszt.kiránduláson nálunk is aludtak fiúk...amikor bejött a tanár, az ágy alá bújtak, de így is észrevette őket
én is meg a haverom lebukot egyszer , ő az egyik lány takaroja alá bojt én at ágy alá. nagyo álat volt tök sötét benyit a tanár és azt mondja: tom hogy van it valaki háromig számolok felkapcsolom a vilanyt és ha valakit it találok azt kirugatom a suliból nem mentünk ki felnyomta a vilanyt a barátomat megtalálta de nem rugták ki engem nem talált meg. de a másnap kinos volt a barátomat azal cikizték hogy úgy remeget mint 1 öndzsojsztik éngem meg azal vádolt az a csaj aki ágya alá bojtam hogy elcsortam a meltartóját
beküldve: 2008-08-20 20:31:40
(#580) Nem volt jó szeme csak magunktól jöttünk ki mert pár rohadék beköpött minket és ezért a tanár biztosra ment és mi inkább kijöttünk És ha nem lenne elég még akár a kamerafelvételeket is megnézhette volna amiket a folyósón készültek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"