Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Szerintem nem :S A parasztos még jó volt, de a többi már csak próbálkozás, szerintem..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Igen. Én meg mázlista vagyok mert meg van kenny x-firéje!!
A máázlista^_^ Imádom Kennyt XD Gotep : anime vagy sültkrumpli ?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nem vagyok újságíró, nem lenne pofám annyi ingyen pogácsát lenyúlni... csak fáradt vagyok és ereszt a fejem. A Kreténhez lehet, hogy van némi közöm, csak a magazin nélkül...
Jajj de ez már az ismerkedős topik témája mindjárt leütnek, hogy offolok... lássuk csak.
Anyámapám nagy ívből lesza...aranyosak meg minden és nem szólnak bele. Van mangám, meg animém is.
Jajj de ez már az ismerkedős topik témája mindjárt leütnek, hogy offolok... lássuk csak.
Anyámapám nagy ívből lesza...aranyosak meg minden és nem szólnak bele. Van mangám, meg animém is.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-28 16:13:31
(#651) Igen. Én meg mázlista vagyok mert meg van kenny x-firéje!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Azért az antifaces próbálkozások meg a jó kis irigymirigy nem egy kategória :)
Ezzel én is tisztában vagyok^^
Azért írtam egymás alá XD
A Mirigy az alapok, rá épül az Antifaces ^_^
De azért ell kell ismerni, Kennyék nagyon jók^^
Azért az antifaces próbálkozások meg a jó kis irigymirigy nem egy kategória :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-28 15:51:26
(#648) ^_^
Lanwell...Most sem csalódtam benned :3
Újságíró vagy, vagy esetleg humorista?
Mert behalok ettől a dumától, az fix^^
Esetleg szerkesztője vagy a Kretén magazinnak? Abban vannak ilyen dumák
Lanwell...Most sem csalódtam benned :3
Újságíró vagy, vagy esetleg humorista?
Mert behalok ettől a dumától, az fix^^
Esetleg Te írod az Antifaces szövegkönyvét?
Vagy az Irígy Hónaljmirigyét?XD
Esetleg szerkesztője vagy a Kretén magazinnak? Abban vannak ilyen dumák
Kill Bill adósságrendező kft XD
Nem is könnyű felboncolni, mert nagyon kapálódzik a lábaival és karmol és ki kell peckelni a csáprágóját egy homokszemmel. De olyan kíváncsi voltam.
Na jó gyerekek, én nagyon jól éreztem magam, de ezt már én sem bírom!
KÖZLEMÉNY:
Alulírott korábbi hozzászólásaimról kijelentem, hogy a beteg képzelet szüleményei voltak, valóságalapjuk nincsen és minden hasonlóság, valamint egybeesés élő vagy elhunyt személlyel, valós hellyel és történelmi cselekménnyel kizárólag a véletlen műve. A hozzászólások létrejötte közben egy hangya vagy egér sem sérült meg.
Lanwell
KÖZLEMÉNY:
Alulírott korábbi hozzászólásaimról kijelentem, hogy a beteg képzelet szüleményei voltak, valóságalapjuk nincsen és minden hasonlóság, valamint egybeesés élő vagy elhunyt személlyel, valós hellyel és történelmi cselekménnyel kizárólag a véletlen műve. A hozzászólások létrejötte közben egy hangya vagy egér sem sérült meg.
Lanwell
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-08-28 15:30:12
Na sikerült igazán lefárasztani. Nem értitek az iróniát, vagy csak fáziskésésben szenvedtek? (Már bocs ha durva voltam, de ez nekem fáj.)
Na most már ott tartok hogy nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek...
Hát őszintén én már szakadok...
Positive vibration.
beküldve: 2008-08-28 15:03:25
(#644) Na most már ott tartok hogy nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-08-28 14:59:45
(#643) u.i: Ennyit a BKV ellenőrökről....Nekem rendőr az apám, és most már értem miért nem engedet fémrácsos emeletes ágyat venni a szobámba...T_T
Lady Rose
beküldve: 2008-08-28 14:59:31
(#642) jesszum egy hangyaát hogy a francba lehet felboncolni? ha levágod a fejét akkor még mindig él.
Szerk: Akiriakiri 2008-08-28 15:03:05
beküldve: 2008-08-28 14:57:14
(#641) ÁÁÁÁÁÁÁ.Ki itt olyan idióta hogy ezt elhiszi??????????????
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Na, de kérem. Hogy.hogy nem járhatsz iskolába... Télleg ha minden kérdésnél felpofoznak, akkor enni sem kérhetsz???Ha nincs géped, kötve hinném, hogy a haverod ezt megcsdinálja neked... D ha még is akkor én kérek elnézést. Bércsak nekem is ilyen barátaim lennének... T_T Amúgy igen is sokat lehet tanulni a TV-ből...Bár mondjuk a biosz tanárok nem biztos, hogy díjjazák ezt. A saját hibámból tanulva mondom ezt nektek gyermekeim^^ Kitartóan nézzetek tovább TV-t és kaksizátok le a tanárokat^^
Lady Rose