Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-10-13 15:51:37
(#669) Anyámék már hozzá szoktak ahhoz a gondolathoz, hogy animés vok, de néha van olyan, amikor nem engedik meg arra hivatkozva, hogy éppen vmi film megy
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
beküldve: 2008-09-16 19:17:42
(#668) Nem arról van szó hogy zavarja őket(Az a jó,ha zavarná őket mi lenne itt... ).Csak azt vettem észre,hogy sokak szülei nem értékelik a mangákat
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-16 17:28:00
(#667) én se szólok bele mit szeretnek nézni a tv ben meg milyen tmájú könyveket olvasnak..meg nem is tudom h ez 1általán felmerülhet e, mint kérdés..én erre eddig nem is gondoltam..mondjuk az én szüleimet nem zavarja.meg mért is zavarná? ezt nem nagyon értem, de mind1.
beküldve: 2008-09-16 16:51:29
(#666) Keves hölgyeim és uraim,tisztelt egybegyültek.Azért teszem hozzá a kommentem hez ezt az ünnepélyes jelzőt,mivel drámai eredményeket értem el.A szüleimmel sikerült megértetnem az anime/manga fogalmát!!SIKEEER!Nemhiába gürcöltem eddig....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem vagyok újságíró, nem lenne pofám annyi ingyen pogácsát lenyúlni... csak fáradt vagyok és ereszt a fejem. A Kreténhez lehet, hogy van némi közöm, csak a magazin nélkül...
Jajj de ez már az ismerkedős topik témája mindjárt leütnek, hogy offolok... lássuk csak.
Anyámapám nagy ívből lesza...aranyosak meg minden és nem szólnak bele. Van mangám, meg animém is.
Jajj de ez már az ismerkedős topik témája mindjárt leütnek, hogy offolok... lássuk csak.
Anyámapám nagy ívből lesza...aranyosak meg minden és nem szólnak bele. Van mangám, meg animém is.
én csak most olvastam de nagyon jót nevettem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-29 21:06:30
(#664) Én szülő-animés témán sosem gondolkodtam el, lehet, hogy az a szerencse, hogy nem is kellett...?
Végülis finanszírozást kapok, de általában a fizetésemből költök ilyesmire, meg hát akad egy tündéri barátnő, meg pár remek cimbora, akik minidg tudják, éppen milyen mangának vagy animének örülnék
Végülis finanszírozást kapok, de általában a fizetésemből költök ilyesmire, meg hát akad egy tündéri barátnő, meg pár remek cimbora, akik minidg tudják, éppen milyen mangának vagy animének örülnék
no pussy, just the dicks
Lanwell, csak annyit szeretnék hozzzáfűzni az alábbi kis agymenésedhez, hogy zseniális vagy és sikerült felvidítanod egy fárasztó nap után!
Én mindig hangoztatom, hogy majd megszakadok a poénjaitól, de ehhez nem akarok túl sokat hozááfűzni. Mellesleg tudom, mit dolgozik Lanwell.
Nem tudom, miféle anyagi támogatásra számítsak a következő Connal kapcsolatban, de legalább a jegy már megvan szülői pénztárcából.
beküldve: 2008-08-28 18:22:14
(#662) Jah,és szentem ezt inkább az ismerkedős topic-ban folytassuk
elkérhetném kenny x-firéjét?:$
Hát.....Csak ha megígéred hogy nem tőlem kaptad.És privbe írd a választ és énis csak úgy válaszolok
Emósat kivéve láttam őket. Még a nyomi rapjüket is végighallgattam
Dehát nagyon nemtud lekötni az önjelölt világmegváltó szövegük..
Dehát nagyon nemtud lekötni az önjelölt világmegváltó szövegük..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-28 18:11:57
(#659) beküldve: 2008-08-28 18:06:56
(#658) Lanwell, csak annyit szeretnék hozzzáfűzni az alábbi kis agymenésedhez, hogy zseniális vagy és sikerült felvidítanod egy fárasztó nap után!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-28 17:47:32
(#657) Igen,én is így vok vele....De néha már télleg idegesítő tud léenni a szövegük...
beküldve: 2008-08-28 17:22:06
(#656) Helllo ^^ Az én szüleim utálják ezt a nagy japán megszállotságomat... el is akarnak tiltani tőle...mert h a jappánok kimossák az agyam -.-''' istenem ... miylen szánalams már -.- Mindegy úgyis veszem a japán cuccokat úgyhogy pápá szülői követelmény
XxXXXxxShiaxxXXXxX
beküldve: 2008-08-28 17:16:17
(#655) Áhh.Láttad te 7. vidit?Vagy inkább a 10.-et?