Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-11-06 17:46:51
(#714) 14 évesen,nem komolyabb szidás hentai olvasásáért???Ehh,ehh
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-06 17:38:04
(#713) Milyen mókás kis pálfordulás ez enyerdzsy apukájától. Vigyorogtam rajta egy jót. Nem tudom, mennyi idős vagy, de szerintem korombeli lehetsz (14). Így apukád sem szidhat meg hentaiolvasgatásért komolyabban.
na ehezképest most isteniti a hentait! azé ez valami
Oké, ez méltó zárása a napnak... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-06 00:36:04
[mondván, h nem néz tamagochit xD
Ezen nagyon jót nevettem, szerintem apudnak karácsonyra minimum befigyel ezért egy gagyitamagochi a 100 as boltból
no pussy, just the dicks
Ez kemény, hogy apukád hentait néz.
sztem is...khmmm...az én apukámat el sem lehet képzelni h leül hentait nézni xD
A Chihiro-hoz odaült, és már állt is fel onnan, mondván, h nem néz tamagochit xD
de mondjuk sztem tiszta fura...mondjuk legalább már nem cikiz az animék miatt
na igen most azzal jön mijen hü.....vagyok hogy nem ijenre költöm a pénzem
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
sztem is...khmmm...az én apukámat el sem lehet képzelni h leül hentait nézni xD
A Chihiro-hoz odaült, és már állt is fel onnan, mondván, h nem néz tamagochit xD
de mondjuk sztem tiszta fura...mondjuk legalább már nem cikiz az animék miatt
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hát ezek után igen!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-11-05 20:47:05
(#705) isteniti a hentait!
LOL legjobb
na majd 2-3 év múlva énis belehúzok a nézegetésébe!
háhá átörés történt apukám végre rejöt mijen jóó az anime és hasonlók ! igaz csak hentait néz/olvas de hát ha neki ez tetszik nincs gond vele, azszem .
Csak ennyi
ezelöt csak szidta agész nap az animét/mangát .hogy hogy költhetek enyi pénzt ezekre a sz...okra . na ehezképest most isteniti a hentait! azé ez valami
háhá átörés történt apukám végre rejöt mijen jóó az anime és hasonlók ! igaz csak hentait néz/olvas de hát ha neki ez tetszik nincs gond vele, azszem .
Csak ennyi
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-05 20:08:30
(#700) háhá átörés történt apukám végre rejöt mijen jóó az anime és hasonlók ! igaz csak hentait néz/olvas de hát ha neki ez tetszik nincs gond vele, azszem .