Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-10-24 20:39:40
(#684) Most kitérnék a szülőkről az osztálytársakra, ha nem gond. Múltkor a PC játékok kapcsán a Naruto-ra terelődött a szó 2-3 osztálytársam beszélgetésében. Az egyik megkérdezte: ,,Mi az a Naruto?". Mire a másik: ,,Nem t'om, valami mangaszar". Ekkor elfordultam és majdnem elpityeredtem. Nem kezdtem ellenérvelésbe, mert vészesen közeledett a némettanár.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-24 21:06:04
beküldve: 2008-10-24 12:00:45
(#683) nálam,mint írtam nem szokták meg,de idiótának tartanak...Amgy osztálytársak vagy támogatnak,vagy viccelődnek,vagy nem érdekl őket...És nekem eddig jó így
Szülők úgyse tudnak letilteni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Még jó h. hülyülsz, hiszen Magyarhonban nincs is otaku
(Csak szeretnéd !)~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-24 11:48:11
(#681) Még jó h. hülyülsz, hiszen Magyarhonban nincs is otaku
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Engem már régen idiótának néznek "apró" kis szenvedélyem miatt. KB 5000 animét láttam eddig, s még ennél is több mangát. A szüleim már gondolkoznak h. betíltsák Próbálják csak meg!
Engem már vagy százszor fenyegettek a betiltással,de látták,hogy hasztalan ezért inkább megszokták.
(néha engem is idiótának néznek)
(Nyugi csak hülyülök)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Engem már régen idiótának néznek "apró" kis szenvedélyem miatt. KB 5000 animét láttam eddig, s még ennél is több mangát. A szüleim már gondolkoznak h. betíltsák Próbálják csak meg!
Engem már vagy százszor fenyegettek a betiltással,de látták,hogy hasztalan ezért inkább megszokták.
(néha engem is idiótának néznek)
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-10-24 11:44:36
- O - T - A - K - U - ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-24 11:38:30
(#677) Engem már régen idiótának néznek "apró" kis szenvedélyem miatt. KB 5000 animét láttam eddig, s még ennél is több mangát. A szüleim már gondolkoznak h. betíltsák Próbálják csak meg!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-24 11:33:51
(#676) újabb mélypont...anyám azzal traktál,hogy erőszakos leszek a vampire knight-tól...Nincs igaza,egyszerűen csak kezdek rájönni,milyen idióta 1 családom van...
Ezt lejes mértékben igaz!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Anyámék már hozzá szoktak ahhoz a gondolathoz, hogy animés vok, de néha van olyan, amikor nem engedik meg arra hivatkozva, hogy éppen vmi film megy
Anyukám nekem is hozzászokott apukámat nem érdekli mit nézek(esetleg reggel megkérdezi:Cintia nem megy holnap iskolába?Mert vagy éjfélig nézte a tv-t.Válasz:1-ig nézte a tv-t és ma nem megy iskolába.)De ha rossz jegyet kapok akkor könyörögni kell a tv-ért.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
... Mire két órával később látom, hogy bokszmeccs megy a tévében
amit apán néz
... -____-"""Erre mondják azt, hogy a felnőtteknek sokminden megengedett, csemetéiknek viszont nem. *erre van egy közmondás is, ami nem jut eszébe *
"Mit szabad a jupiternek, nem szabad a kisökörnek!"
Szerintem erre gondoltál
Szerk: knightslords 2008-10-14 20:26:04
... Mire két órával később látom, hogy bokszmeccs megy a tévében
amit apán néz
... -____-"""Erre mondják azt, hogy a felnőtteknek sokminden megengedett, csemetéiknek viszont nem. *erre van egy közmondás is, ami nem jut eszébe *
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
néha van olyan, amikor nem engedik meg arra hivatkozva, hogy éppen vmi film megy
Esetleg szimplán érdekli őket a film... ;)
Ugyanmár, ahoz először érdekes filmeket kéne adniuk az egyes csatornáknak
no pussy, just the dicks
néha van olyan, amikor nem engedik meg arra hivatkozva, hogy éppen vmi film megy
Esetleg szimplán érdekli őket a film... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-13 16:21:48
(#670) Én azon voltam kiakadva, hogy mikor pl. Inuyashát néztem
jó ég, de rég is volt már az
apám nekiállt panaszkodni, hogy milyen erőszakos és verekedős mesét nézek... Mire két órával később látom, hogy bokszmeccs megy a tévébenamit apán néz
... -____-"""Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user