Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Én egyszer ebéd helyett felboncoltam egy hangyát, az hasonló mint egy biológia óra, de jegyet nem kapok. Nincs tv-nk, apukám azt mondja ott csak kamuznak, de néha felpofoz és akkor csillagokat látok, az majdnem olyan. Nincs mangám, de japánra sírt szemmel szoktam karcolni a falra kis történeteket, azokat olvasgatom vissza. Apukám bkv ellenőr és azért nem akar hűtőt mert egész nap a metró huzatában áll és nem akar itthon is fázni. Anyukám soha nincs itthon, de akkor sem látom sokszor. Írni akkor tanultam, amikor pólokra kellett hímeznem hogy "adibas", meg "keebok" és "pumo".
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-28 14:27:40
(#638) Igen...Aki ezt beveszi.....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hát ez gáz bár mondjuk a biológia tanárom oan hülye mint a nemttomki. ezt most így nemtom elmagyarázni h miért de a nővéremnek vért kellet izzadni aannál a tanárnál h megkapja az 5-öst de én meg oda sem figyelek óránm mégis dics. 5-ös voltam év végén. egyébk mire lenne jó a tv ha nem tanulásra vagy a gép is jó erre. de neked vannak mangáid? egyáltalán hány éve élsz így? a szüleid nemjárnak el dolgozni h nincs hol tartsátok a hűtőt?
OMFG.... Azért a hiszékenységnek is vannak határai... Lanwell én értékelem a poént de úgy fest nem mindenki nőtt még fel eléggé a soraidban megbúvó irónia felismerésséhez... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Jajj nem én nem gépezhetek, nincs is, de a szomszéd srácnak van és neki szoktam kicsúsztatni az ajtó alatt egy papíron, amit szeretnék írni, ő meg visszaolvassa a dolgokat. Nem járhatok suliba, mert apukám azt mondja ott csak kamuznak, ő szokott felpofozni, ha valami kérdést felteszek, de ebből is sokat tanulok.
hát ez gáz bár mondjuk a biológia tanárom oan hülye mint a nemttomki. ezt most így nemtom elmagyarázni h miért de a nővéremnek vért kellet izzadni aannál a tanárnál h megkapja az 5-öst de én meg oda sem figyelek óránm mégis dics. 5-ös voltam év végén. egyébk mire lenne jó a tv ha nem tanulásra vagy a gép is jó erre. de neked vannak mangáid? egyáltalán hány éve élsz így? a szüleid nemjárnak el dolgozni h nincs hol tartsátok a hűtőt? de ha nem járhatsz iskolába hogyhogy tudsz írni?
Szerk: Akiriakiri 2008-08-28 14:37:12
beküldve: 2008-08-28 13:56:42
(#635) engem csak akkor engednek ki a házbol ha kisérettel vagyok és ez engem nem nagyon zavar,anyukám csak jót akar akkor is ha néha ciki a dolog.anyukámat az örületbe lehet kergetni a mangákal én meg már csak azértis nézem
beküldve: 2008-08-28 13:42:42
(#634) Igen.ez nálunk is így van,de nálam úgy van hogy én fizetem az ijesmit(kivéve szülinap,névnap,karácsony)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az én szüleimnek semmi bajuk azzal h anime/mangafan vagyok...anyunak csak az a baja h drága de amugy mindig kérdezi h miről szól? Jó? Tetszik? Szóval nekem király...
+ A Miyazakis filmeket mindig megnézik...bejön nekik
+ A Miyazakis filmeket mindig megnézik...bejön nekik
Jó neked!Az én anyukám nagyon ellenzi,hogy animét nézek persze azért nem idegenek neki ezek a címek:Kaleido star Inuyasha Tsubasa Totoro Digimon Mila superstar .Ezeket kénytelen(kénytelen volt) hétvégén reggel megnézni velünk és ha mangát vagy dvd-t akarok szülinapra vagy más ajándékos ünnepre megkapom csak ő hülyeségnek tartja szerinte 2000 forintért túl gyorsan elolvasom.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Jajj nem én nem gépezhetek, nincs is, de a szomszéd srácnak van és neki szoktam kicsúsztatni az ajtó alatt egy papíron, amit szeretnék írni, ő meg visszaolvassa a dolgokat. Nem járhatok suliba, mert apukám azt mondja ott csak kamuznak, ő szokott felpofozni, ha valami kérdést felteszek, de ebből is sokat tanulok.
Irónia topik^^
Én inkább nem is mondok semmit, mert nem merek.^_^
Annyi trauma ér a mindennapokban, hogy nem is tudok szóhoz jutni^^
Én füstjelekkel kommunikálok a legjobb barátnőmmel, aki 400 km-re lakik tőlem. XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-28 12:08:37
(#630) :3 Ez erős volt egy kicsit....
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
tet most komolyan beszélsz vagy csak hülyülsz? mert ha ennyire eltiltanak a külvilágtól akkor gépzned sem lenne szabad. egyáltalán te jársz suliba?
no comment...
tet most komolyan beszélsz vagy csak hülyülsz? mert ha ennyire eltiltanak a külvilágtól akkor gépzned sem lenne szabad. egyáltalán te jársz suliba?
OMG
Én névnapomra nem kapok semmit, szülinapomra meg jól összevernek, hogy emlékeztessenek anyámnak is fájt és vehetek kötszert a fejsebemre mert rám odafigyelnek a szülők. Ha véletlen észreveszik hogy a tesómmal kinézek a bedeszkázott ablak szúrágta résein nem mondanak semmit csak szálkás zongoralábat törnek a tarkómon. Tudják mennyire szeretnék végre húst enni de nincs hol tartsuk így járok hangyát szedni a közöb alól hetente egyszer és apu megengedte, hogy megegyem és ha látszik rajtam, akkor lehet h kapok egy fél egeret, úgyhogy lécci nekem is szurkoljatok!
csütörtökön már fáradok .. sorry
Lanwell már megint hozta a formáját
Riku: Csak azért, mert azt írtav, hogy "valamennyire támogatnak". Engem ha ennyire valamennyire támogatnának
Riku: Csak azért, mert azt írtav, hogy "valamennyire támogatnak". Engem ha ennyire valamennyire támogatnának
beküldve: 2008-08-28 10:45:04
(#625)