Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Ő igen a lányhazavitel az még a jövőre vonatkozik,de már be van tervezve Amgy meg nem kell ennyire meglepődni ezen.Osztálytársamnak 3 naponta van új "pasija" ami abból áll hogy elmennek mindenhova és tapizzák egymást.Amgy meg az osztálykiránduláson is már azt terveztük hogy a lányoknál alszunk csak a tanár bezavart
jó ütlet a lányoknál alvás mi az oszi kiránduláson a lányokat hivtuk át aludni . ha azt álvásnak lehet nevezni
semi roszra nem kel gondolni.
Gondoltam.De amíg náluk voltunk azért jól elvultunk.Vmi elmebetegség folytán beküldet egy szobába engem haverom meg 2 lányt és ránkzárták az ajtót meg leoltották a villnyt.Vmi elmebaj folytán belementem hogy lefekszem a padlóra és ézem hogy vmi végigfolyik a térdemen...Feloltom a villanyt és kiderül hogy idióta haverom leöntötte a térdem körömlakkal Mondanom se kell nem voltam épp az egekbe
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
oszt.kiránduláson nálunk is aludtak fiúk...amikor bejött a tanár, az ágy alá bújtak, de így is észrevette őket
a tanároknak nagyon jó szemük van ehez nálunk a szekrényben is megtalálta
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-20 20:27:37
(#577) Jah amgy meg azért hiúsult meg mert a tesitanár jött be Őneki meg nem jó ellentmondani mert lett volna olyan szadista hogy a kollégium körül ahol vagyunk futtat 3 kört
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ő igen a lányhazavitel az még a jövőre vonatkozik,de már be van tervezve Amgy meg nem kell ennyire meglepődni ezen.Osztálytársamnak 3 naponta van új "pasija" ami abból áll hogy elmennek mindenhova és tapizzák egymást.Amgy meg az osztálykiránduláson is már azt terveztük hogy a lányoknál alszunk csak a tanár bezavart
jó ütlet a lányoknál alvás mi az oszi kiránduláson a lányokat hivtuk át aludni . ha azt álvásnak lehet nevezni
semi roszra nem kel gondolni.
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-20 20:26:34
(#575) Én a táskák alá bújtam haverom meg a szekrénybe Amgy meg kell hagyni tesóm se volt az a tündéri kislány.8.-ban már 2 naponta hazahozott egy fiút
oszt.kiránduláson nálunk is aludtak fiúk...amikor bejött a tanár, az ágy alá bújtak, de így is észrevette őket
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-20 20:17:56
(#573) Ő igen a lányhazavitel az még a jövőre vonatkozik,de már be van tervezve Amgy meg nem kell ennyire meglepődni ezen.Osztálytársamnak 3 naponta van új "pasija" ami abból áll hogy elmennek mindenhova és tapizzák egymást.Amgy meg az osztálykiránduláson is már azt terveztük hogy a lányoknál alszunk csak a tanár bezavart
nekem jelszó van rajta...bár aki akarja azt is feltörheti...*mármint én tom h kell feltörni egy windózos gépet...de valszeg a szüleim nem XD*
12 évesen lányt viszel haza????? wow...
lehet h csak én vagyok régimódi, de nekem még 16 éves létemre sincs pasim
Valószínűleg velem van a hiba
12 évesen lányt viszel haza????? wow...
lehet h csak én vagyok régimódi, de nekem még 16 éves létemre sincs pasim
Valószínűleg velem van a hiba
beküldve: 2008-08-20 20:07:54
(#571) Hát de ennek is vannak hátrányai.Alig engednek el valahova egyedül.De amgy jó mert van egy egyezmény: Ha tesóm pasit hoz haza őt nem zavarjuk,ha én lányt hozok akkor minket nem zavarnak és a nap 24 órájában csukva lehet az ajtóm Amgy a szüleim szigorúbbak az átlagnál,csak azért érzem ilyen jól magam,mert mindent titokban csinálok.pl.:Megrendeltem a naruto-kat ők tudták csak azt nem hogy mi van benne.Olyan finnyásak hogy még attól is kiborultak volna De amgy nekem is van trükköm:Ajtó csukva,mindent titkolj és ha gépen tartasz vmit ami nekik nem tetszene akk azokat a mappákat titkosítsd Ez nekem bevéálik
nekem ilyen bajom nincs ,mondjuk anyum nekem se rajong a Mangákért és a bátyám az kész .... komolyan nem akarja megérteni ,h. az anime az nem mese
hátt..nekem már megértették, és úgy nevezik, rendesen h manga, és anime, de ha leszidnak...mondjuk nem igazítottam meg az ágyamat (ez csak egy gyenge példa), akkor is mindig szóbajön a manga/anime, és ezek a hibásak azért, mert én nem végzem a dolgomat
Ez szerintem szánalmas
Mért nem tudnak békén hagyni???
Nekem szerencsére nincsenek ezzel nagy problémáim A pénzemet arra költöm amire akarom és egész nap hagynak békén.Jah és csak 12 vagyok De az anime/manga fogalmát megértetni velük az lehetetlen
ojjan jóh neked, én 16 vagyok, és még mindig felügyelnek.
Ha nem titokban szerezném be azt a havi 1-2 kötetet, akkor páros lábbal rúgnának kifele
nekem ilyen bajom nincs ,mondjuk anyum nekem se rajong a Mangákért és a bátyám az kész .... komolyan nem akarja megérteni ,h. az anime az nem mese
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nekem szerencsére nincsenek ezzel nagy problémáim A pénzemet arra költöm amire akarom és egész nap hagynak békén.Jah és csak 12 vagyok De az anime/manga fogalmát megértetni velük az lehetetlen
ojjan jóh neked, én 16 vagyok, és még mindig felügyelnek.
Ha nem titokban szerezném be azt a havi 1-2 kötetet, akkor páros lábbal rúgnának kifele
beküldve: 2008-08-20 19:57:11
(#567) Nekem szerencsére nincsenek ezzel nagy problémáim A pénzemet arra költöm amire akarom és egész nap hagynak békén.Jah és csak 12 vagyok De az anime/manga fogalmát megértetni velük az lehetetlen
beküldve: 2008-08-20 19:49:22
(#566) énis megkérdeztem anyukámat, azt monta hogy jobb hogy mangát veszek, de inkább rendes regényeket olvasak . de nincs igaza. másrészt manga is lehet igazi regény . pl-t nem tok
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Ivászattal nincs baj
Vagy ahogy az én drága örök emlékű gimnáziumi osztályfőnököm mondotta volt: "Inni csak mértékkel és tartózkodással szabad! Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt..."
ez nagyon jó volt