Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Na, ez jó :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ivászattal nincs baj
Vagy ahogy az én drága örök emlékű gimnáziumi osztályfőnököm mondotta volt: "Inni csak mértékkel és tartózkodással szabad! Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt..."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ivászattal nincs baj, (semmi extra nincs benne, én még csalódtam is az eredményben, persze a remény hal meg utoljára, ittam tovább ) cigizés meg nem is jó, úgy hogy azt ne is tedd.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-19 22:56:31
(#561) beküldve: 2008-08-19 22:19:44
(#560) anyám azt mondta amikor kérdeztem h menjünk és vegyünk még egy mangát, szal megérte
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-19 19:57:46
(#559) Én amgy ezt arra írtam ha egyáltalán ilyet kérdeznék Ha ilyet is tennék asszem küldhetnétek temetési koszorút
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-19 19:51:07
(#558) Ha cigiznék vagy innék, és megtudná akkor azé szerintem én is kapnék rendesen büntetést
beküldve: 2008-08-19 19:22:05
(#557) Én tulajdonképpen ezzel nem merek megpróbálkozni mert vagy pofonvágnának és/vagy letiltanának
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ténleg, meg is fogom kérdezni őket, igazad van
Úgy legyen. De ne felejtsd el ide beírni a reakciót.
Azt mondta hogy sose zavarta hogy miket vezsek a mangáknak örül mivel legalább olvasok valamit csak a japán hangot nem bírja, azt is bírná ha nem hangosítanám fel mert eléggé hangosan szoktam nézni az animéket , a piára meg cigire nem mondott semmit
Úgy legyen. De ne felejtsd el ide beírni a reakciót.
MIANEVED?!
MINDENKI:
Miért nem kérdezitek meg a szülőket mikor hűledeznek, h mennyit költötök erre?
"Az jobban tetszene, ha a kis zsebpénzem cigire, piára és drogra költeném mint a többi korombeli?"
Engem érdekelne a reakciójuk.
"Az jobban tetszene, ha a kis zsebpénzem cigire, piára és drogra költeném mint a többi korombeli?"
beküldve: 2008-08-19 18:11:03
(#553) MINDENKI:
MIANEVED?!
Úgyhogy az én gyerekem se fog mangát venni a kezébe amíg nincs ötöse az összes tárgyból (készségtárgyak kivételével).
1. Ez azért durva...
2. ...már persze attól függ, hogy szerinted mi a készségtárgy...
Jézus ez gáz
ha lesz gyerekem egész nap mangát és animét fog olvasni/nézni
tanulni meg majd este fognak
Szerk: Dan 2008-08-19 18:06:21
beküldve: 2008-08-19 17:58:56
(#551) szüleimet nem érdekli az ilyesmi
csak az volt a szívás amikor a hellsinget rendeltem alig engedték meg
csak az volt a szívás amikor a hellsinget rendeltem alig engedték meg
beküldve: 2008-08-19 13:50:27
(#550) Nektek még jó...Apám még az edényt is kotlának hívja....Ilyen esélyekkel hogy kéne megértetnem vele az anime értelmét?