Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Az anime meg nem mese, de különben ezt egy ideig én is magyarázhatam, de nem tartot valami sokáig. Most már kimandják a nevét és nem mesének mondják.
Nekem néha még mindig lemesézik, sőt apa néha azt mondja, hogy nézem a mangát a tévében. Ilyenkor muszáj kiokosítani őket.
De jó te legalább értél el valamit apádnál még, ha néha okosítanod is kell. Na apámnál én már nem birtam azt feladtam. Ő tőle akármit nézhetnék meg olvashatnék.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-19 13:30:51
beküldve: 2008-08-19 13:27:14
(#548) Hachi: Ne aggodj nem volt könnyű. De azért valmennyire sikerült rávani öket. De apám még azt se tudja, hogy mi az mert neki aztán tényleg magyarázhatok...nála beadtam a kulcsot. Most már inkább hagyom öket. Mert most már legalább animének szólitják. Aminek én örülök A bátyám meg néha meg nézett velem egy pár részt, de nem sokat meg bele nézet egy pár mangába. De láttad volna a nővérem arcát amikor meg látta, hogy mennyit költök mangára mert 3 hónapos lemaradásom volt. Na azt nem felejtem el.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
ha a nyáron nem tom megvenni az összes mangát akk névvnapomra nem ajándékot hanem pénzt akpok és megrendelem az összeset
O: ahhoz elég sok pénz kéne : D
beküldve: 2008-08-19 13:11:47
(#546) a szüleimet egyáltalán nem érdekli mit csiálok de inkább vesznek nekem hennát amivel totál kifestem szinte az egész testem csak ne vegyek magamnak mangát de anyuval megbeszéltem h ha a nyáron nem tom megvenni az összes mangát akk névvnapomra nem ajándékot hanem pénzt akpok és megrendelem az összeset
beküldve: 2008-08-19 13:06:17
(#545) Tyű mekkorát ugrott a topik. keresnem kellett, hogy mit írtam tegnap.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-19 12:16:03
(#544) Anyám most arra szokott rá hogy amikor nézem a Bleach-t mindig mondja hogy ban...kai
beküldve: 2008-08-19 10:46:58
(#543) Habár apámat talán rátudnám beszélni a Death Note-ra!
(Jőnek az ötletek,lehet h egész nap ide fogok írogatni)
Csak vicc volt.
(Jőnek az ötletek,lehet h egész nap ide fogok írogatni)
Csak vicc volt.
beküldve: 2008-08-19 10:42:37
(#542) beküldve: 2008-08-19 10:40:20
(#541) Nekem a szüleim megengedik,hogy nézem,de apám attól
még mindig csak " japán agyszipantó"-nak fogja becézni.
Pedig tudja h anime-nak hívják csak lusta annak hívni.
A mangákkal már más a helyzet.Ha a neten olvasom megvan
engedve (jobban mint az animék,mert h akkor olvasok ).
Az is megvan engedve h vegyem a mangákat két feltétellel:
1.Olvassak melette rendes könyveket is!(ez nem nehéz,úgyis sokat olvasok)
2.Vegyek mellé néhány dvd-t is!(Természetesen nem anime!)
(ez apám egész elmés ötlete volt)
Szóval igazából semmi okom panaszra.
Mindjárt itt a suli!
Kevesebb anime,manga.
még mindig csak " japán agyszipantó"-nak fogja becézni.
Pedig tudja h anime-nak hívják csak lusta annak hívni.
A mangákkal már más a helyzet.Ha a neten olvasom megvan
engedve (jobban mint az animék,mert h akkor olvasok ).
Az is megvan engedve h vegyem a mangákat két feltétellel:
1.Olvassak melette rendes könyveket is!(ez nem nehéz,úgyis sokat olvasok)
2.Vegyek mellé néhány dvd-t is!(Természetesen nem anime!)
(ez apám egész elmés ötlete volt)
Szóval igazából semmi okom panaszra.
Mindjárt itt a suli!
Kevesebb anime,manga.
beküldve: 2008-08-19 10:29:20
(#540) Nekem az Anyum szokott ki akadni , hogy anime és manga helyet mást is csinálhatnék.....XD
Apummal szoktam még animét nézni vele nagy rajongók vagyunk !
Apummal szoktam még animét nézni vele nagy rajongók vagyunk !
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-08-19 10:21:12
(#539) Engem nem érdekel, h h viszonyulnak hozzá(m).
Én szeretem és kész.
Azt szoktam mondani, h azt a pénzt amit kiadok a mangákra költsem inkább drogra, cigire és piára? Mint sok korombeli?
/egyikkel SEM élek/
Ilyenkor rendszerint csönd lesz.
Én szeretem és kész.
Azt szoktam mondani, h azt a pénzt amit kiadok a mangákra költsem inkább drogra, cigire és piára? Mint sok korombeli?
/egyikkel SEM élek/
Ilyenkor rendszerint csönd lesz.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-19 10:25:04
Nem akarok beszólogatni, vagy ilyesmi, de ha ennyi tűnik fel, hol "idétlenülbeszélő" rajzfilmet nézel és képregényt olvasol, akkor nem csinálhatod valami intenzíven. Bocsi.
Eh. pont hogy az ellentettje :] pont az a lényeg, hogy én folyton animét nézek, csak anyut látom ritkán. Igazából nekem 3 hobbim van. :] talizgatás barátokkal, anime, manga, és ezeket felváltva csinálom, meg néha msn-ezem és zenét hallgatok. anyu meg 1 nap úgy kétszer jön be, és hozza nekem az ebédet meg vacsorát, mert ha rész közepén vagyok, akkor tudja, hogy nem tud kirángatni enni xD Aztán ez alapján csak ennyi tűnik fel neki, hogy amikor otthon vagyok egész nap ilyen "meséket" nézek. Az anime fogalmát is, ha húszszor nem magyaráztam el neki, akkor egyszer se, dehát nem képes megérteni, hogy mi az, szal csak meséknek mondja :] nem az én generációm xD
ehh... Nálam szüleim azt se tudja hogy mik azok. Csak annyit vesznek észre az egész rajongásomból, hogy valami meséket nézek érthetetlen szinkronnal. Meg is említették már, hogy 16 évesen még meséket nézek. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy ez nem mese, de eh... Reménytelen -.- Manga az meg nem különösebben érdekli őket, anyu annak is örül, ha könyv van a kezemben. Ha számítógépen olvasok mangát, az meg hidegen hagyja.
Ezt egy picit furának tartom, hogy igy gondolkodnak. Anyu már az elején rájött, hogy a mangában nincs sok olvasni való. Úgy hogy mást is olvasok(könyv). Az anime meg nem mese, de különben ezt egy ideig én is magyarázhatam, de nem tartot valami sokáig. Most már kimandják a nevét és nem mesének mondják.
félreértesz xD anyu nem az a fajta, aki odajön hozzám, megnézi mit olvasok, és megállapítja, hogy nincs benne sok olvasnivaló. :] anyu hogyha nagy ritkán bejön, mondjuk kinyitni az ablakot vagy hasonlók, és azt látja, ajtóból, hogy valami könyv van a kezemben, már annak is örül, és inkább kimegy, hogy ne zavarjon xD :] azt nem tudja, hogy manga.
eh... hogy érted el, hogy kimondják a nevét? :] én minden erőfeszítésem ellenére is csak azt tudtam elérni, hogy ha azt mondom szüleimnek, hogy anime, akkor már megértsék, hogy miről beszélek, és kábé ilyen választ adjanak rá: jaa, azok a mesék, amiket egész nap nézel. de hogy önszántukból kimondják... szerintem reménytelen xD azt még csak nővéremnél meg pasijánál sikerült elérnem
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-19 10:07:20
(#537) Uff...Én sajna csak titokban tok animéket nézni mert a szüleim nagyon földhöz ragadtak és maradiak De nem baj mert végre manapság keveset zavarnak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-19 09:26:46
(#536) hátt..nekem apám szokta letamagochizni az animéket...LOL
De azért odaült mellém, amikor a Death Note-ot néztem az Animaxon, és utána megkérdezte h mikor lesz a következő rész
(mondjuk apám olyan h a meséket is megnézi, még a minimaxon is...ezért jobb mint az anyám... )
De azért odaült mellém, amikor a Death Note-ot néztem az Animaxon, és utána megkérdezte h mikor lesz a következő rész
(mondjuk apám olyan h a meséket is megnézi, még a minimaxon is...ezért jobb mint az anyám... )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Az anime meg nem mese, de különben ezt egy ideig én is magyarázhatam, de nem tartot valami sokáig. Most már kimandják a nevét és nem mesének mondják.
Nekem néha még mindig lemesézik, sőt apa néha azt mondja, hogy nézem a mangát a tévében. Ilyenkor muszáj kiokosítani őket.