Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Az a kár, hogy nincsen animesuli....
Egyébként nálunk a családban senki sem fogadja el túlságosan, hogy animefan vagyok.... Hiába magyaráztam nekik, hogy nem fogok belefojtani a homokba senkit, mint Gaara, mindenki játsza a pszihológust... mintha hülye lennék....
Egyébként nálunk a családban senki sem fogadja el túlságosan, hogy animefan vagyok.... Hiába magyaráztam nekik, hogy nem fogok belefojtani a homokba senkit, mint Gaara, mindenki játsza a pszihológust... mintha hülye lennék....
Magamat látom benned....Nálunk is ez van...Mikor kiderült hogy Vampire Knight-ot nézek anyám elsírta magát és azt mondta hogy az ijenektől leszek agresszív,és egészségtelen felnőtt...a pshcihológus dumája már tééleg idegesítő
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-23 17:33:42
(#608) Hihi most mutattam meg anyumnak a Death Note -t és tettszett neki az hogy lehet?
beküldve: 2008-08-23 16:29:45
(#607) Az a kár, hogy nincsen animesuli....
beküldve: 2008-08-22 12:04:53
(#606) Hát velem nem foglalkoznak h mit nézek :S
Szép is lenne ha belemáésznának a számba és "mitnézelmitnézel"
Nem is érdekli őket és ez jól is van így.
Szép is lenne ha belemáésznának a számba és "mitnézelmitnézel"
Nem is érdekli őket és ez jól is van így.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-22 11:03:42
(#605) Én elég jól jártam ebből a szempontból, mert apámat nem nagyon érdekli, hogy mit olvasok vagy nézek, anya meg mindenben támogat amire azt mondom ,hogy a saját magam önkifejezésére szolgál Szerintem még azt is megengedné, hogy rózsaszín legyen a hajam ha nem járnék suliba
beküldve: 2008-08-22 09:49:30
(#604) Hűt nála,m már a Vampire Knight-tól is kiakadtak Ha elkezdenék Elfen Liedet nézni és megtudnák akkk nekem annyi lenne
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 09:06:13
(#603) tegnap beszélgettem legalább egy órát az anyámmal az animék, és a mangák értékéről. És úgy érzem, már haladok. El kellett magyaráznom pl az Elfen Lied értelmét, mert ő csak a levágott fejet jegyezte meg belőle. . Aztán mondta, h én nézhetek ilyeneket, bármit, csak a húgomat ne hagyjam, ezzel vége is lett a beszélgetésnek. Én ezt egész sikeresnek látom. Meg például pluszpont volt az Elfen-nél az is, h Klimt-képek vannak egy kicsit átrajzolva az openingjében.
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Hachi: így már más a helyzet. Viszont ha egész nap a számítógép előtt ülsz, és mangát olvasol, anyukád csak néha megy be a szobádba, akkor szerintem bajok vannak.
nem egész nap ^^ elég sokat eljárok haverokkal. ma is fél 1-kor jöttem haza kedden meg délután 2-től éjfélig folyamatosan megállás nélkül buliztam. szóval elég érdekes meg közbe-közbe összevissza járogatok el csak úgy értve, hogyha van szabadidőm, és éppen nem találkozom emberekkel, és itthon vagyok, akkor gép előtt ülök :] anyu meg azér nem jön be, mert nemakar zavarni jól is teszi xD
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Hosszútávú gondolkodás powa..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-21 20:45:43
(#600) Én csak azt írtam mangazin.ebből nem lehet tudni a pontos linket De azért sry.Többet nem fordul elő
Ja amgy nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni magyarul?Mert én a mangazinról töltöttem,de ott csak az 1. 10 kötet van fenn
Én csak azt tudom, hogy a fórumszabályzat TILTJA a warezolást...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azt szoktam mondani, h azt a pénzt amit kiadok a mangákra költsem inkább drogra, cigire és piára? Mint sok korombeli?
/egyikkel SEM élek/
Ilyenkor rendszerint csönd lesz.
/egyikkel SEM élek/
Ilyenkor rendszerint csönd lesz.
Ezzel én is előhozakodtam egyszer anyámnak. Vagy nem hallotta, vagy nem érette. Vagy ez a módszer nem jön be.
Hachi: így már más a helyzet. Viszont ha egész nap a számítógép előtt ülsz, és mangát olvasol, anyukád csak néha megy be a szobádba, akkor szerintem bajok vannak.
beküldve: 2008-08-21 09:46:22
(#597) Vagymi,fejezet
beküldve: 2008-08-21 09:45:59
(#596) Ja amgy nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni magyarul?Mert én a mangazinról töltöttem,de ott csak az 1. 10 kötet van fenn
beküldve: 2008-08-21 08:25:34
(#595) hát tényleg röhejes volt
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)