Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-10-25 22:51:37
(#699) nem,el tudná olvasni,de az életbe nem jönne rá,hogy ide írtam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
azzal se érnék sokat:apám hülye ahhoz hogy megértse
Reménykedj, hogy ahhoz is "hülye" hogy ezt elolvassa
beküldve: 2008-10-25 21:02:54
(#697) emm....1:Nem vagyok túl jó beszélőviszonyban a szüleimmel(lásd lentebb)2:Még ha rájönnének mekkora egyéniség vagyok
nem ego mondat,na jó lehet kicsit túlzok
azzal se érnék sokat:apám hülye ahhoz hogy megértse,anyám meg a nap 70%-ában nincsitthon,ezért nem sokat érnék el vele...De amgy kössz a tanácsot,ó bölcs Alister-samaHe said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
WTF???Bazd tehetek én róla hogy mindig akkor nyit be amikor épp gamolok?Pedig ha rájönnének,hogy milyen egyéniség vagyok....
Esetleg próbáld nekik megmutatni... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-25 20:43:43
(#695) hé,nézzetek meg engem:Viccből felolvastam a Mondo ehavi számából egy idézetet az animecon-ról,erre anyám rámnéz és elkezdi:ez szörnyű...és te ezt szereted...Ezért vagy ilyen agresszív...
WTF???Mondja ezt ő,mikor ahogy meglátja hogy nem úgy tettem le a ruhámat, ahogy kell ordít mint a sakál...Ember ilyen szülőkkel élni...Legalább nem zargatnak anime nézés közben,de az hogy mindig szidják ezeket, az már fáj...Anyám attól kezdve nyugodott le kicsit,hogy biztosítottam nem olvasok hentait
WTF???Bazd tehetek én róla hogy mindig akkor nyit be amikor épp gamolok?Pedig ha rájönnének,hogy milyen egyéniség vagyok....
WTF???Mondja ezt ő,mikor ahogy meglátja hogy nem úgy tettem le a ruhámat, ahogy kell ordít mint a sakál...Ember ilyen szülőkkel élni...Legalább nem zargatnak anime nézés közben,de az hogy mindig szidják ezeket, az már fáj...Anyám attól kezdve nyugodott le kicsit,hogy biztosítottam nem olvasok hentait
Azt nem mondtam hogy nem nézek
.Apám meg 10 percenként benyit és megnézi mit csinálokjó csak vicc volt
magánélet nuku
benéz és elkezdi:Látom kurai andrás megint harcol.Ki nyer?WTF???Bazd tehetek én róla hogy mindig akkor nyit be amikor épp gamolok?Pedig ha rájönnének,hogy milyen egyéniség vagyok....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-24 22:36:13
(#694) Na jó lehet h 1000-el túloztam, de 4000-et minimum láttam!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
KB 5000 animét láttam eddig, s még ennél is több mangát.
Ötvenezerszer elmondtam már, hogy ne túlozz!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Nem értelek titeket. Bennem soha fel sem merült, hogy csak úgy ki mernék dobni akármelyik holmimat.
Arról szó sem volt! Artemisz mentsen tőle! Csak Anyukám néha elveti a sulykot nevelés címén. (Megjegyzés: De kérdem én: Miért kell nevelni egy egyetemistát?)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-10-24 21:13:03
(#691) Nem értelek titeket. Bennem soha fel sem merült, hogy csak úgy ki mernék dobni akármelyik holmimat.
Laissez faire, laissez passer.
KB 5000 animét láttam eddig, s még ennél is több mangát.
Ötvenezerszer elmondtam már, hogy ne túlozz!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ez durva Miért csinálja?
Állítása szerint ez szennyezi a lelkem és az elmém, s emiatt nem tudok tanulni a ZH-kra...
Van ebben logika?
Nem az a baja, hogy időt pazarlok rá - s mily szívesen - hanem a lelkem kétségbevonható tisztasága...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nálunk Anyukám az, aki tűzzel-vassal ellene van a japán kultúra remekeinek. Múltkor majdnem kidobta a Kensin-jeimet...
Azóta rejtegetnem kell a gyűjteményem... Borzalom...
Ez durva Miért csinálja?
beküldve: 2008-10-24 21:00:44
(#687) Nálunk Anyukám az, aki tűzzel-vassal ellene van a japán kultúra remekeinek. Múltkor majdnem kidobta a Kensin-jeimet...
Én osztálytársaim is így vannak...van egy haver, akinek az elméje, a tudata, megtagadja Japán létezését. Minden, ami japán, az neki kínai A másik skac pedig nagy bőszen szarozza le, miközben egyet se látott még. egyetlen egyet sem. Buták
PC játékok és Naruto? WTF?
Egyébként máskor ezt a módszert alkalmazd: A vállánál fogva nyomd a falhoz, egyet a gyomrába,e ttől előregörnyed, akkor az arcába, aztán ki az ablakon.
Mármint a gyerekkel, nem a némettanárral.
Egyébként máskor ezt a módszert alkalmazd: A vállánál fogva nyomd a falhoz, egyet a gyomrába,e ttől előregörnyed, akkor az arcába, aztán ki az ablakon.
Mármint a gyerekkel, nem a némettanárral.