• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Oldalak: ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... <<>>
beküldve: 2008-05-27 15:16:52
(#474) Válasz Zsolti (#471) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Asszem középsuli első osztályában engem a game-ektől tiltottak el, mert "véletlenül" arcondobtam tesómat egy papuccsal. XD Azóta jó gyerek vagyok. :P

És fapapucs volt? Szerintem a te szüleid engem már rég agyonvertek volna... én anno kisiskolás koromban egy vaskávéfőzőtt vágtam öcsém arcába, meg egyszer egyik osztálytársamnak szilánkosra sikerült törnöm az egyik karját meg... na mindegy a lényeg, hogy kinőttem ezt a korszakot (szerencsére ). Magamból kiindulva rettegek kissé a gyerekneveléstől xDDD

Ha mindenért úgy büntetek volna ahogy megérdemlem egy magánzárka szerű szobában töltöttem volna gyerekkorom felét x]

új | válasz erre | moderátor
Szerk: miyu 2008-05-27 15:20:24
beküldve: 2008-05-27 14:59:40
(#473) Válasz Kaminaga (#469) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
mindezt azért mert föciből kettes leszek!!!

Ó drága-boldog-szép emlékű gimnáziumi évek, amikor még a kettes elfogadhatatlan volt, és amikor versenyeztünk a humános (irodalom-dráma tagozat) osztályban, hogy ki szerez több ötöst kémiából...
Ó az ifjúság édes varázsa! Ma bezzeg a cél átcsúszni egy 1/2alával...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-27 14:33:12
(#472) Válasz Kaminaga (#469) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
fúúú, most anyám nagyon fel****ta az agyamat!!! elvette az összes mangámat (persze egy-kettőt azért elrejtettem *muhaha*), és mindezt azért mert föciből kettes leszek!!! most komolyan, kit érdekel a föci??? egyébként sem geológus akarok lenni, és jövőre már nem is lesz!!! szerencse h a gépemet nem csórták el....báár...ki tudja?

Engem nem érintene ilyen szörnyen ez, nem szoktam gyakran újraolvasni a mangáimat.
De azért próbálok veled együttérezni

beküldve: 2008-05-27 14:28:04
(#471) Válasz Kaminaga (#469) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Láll, kegyetlen szülők. ^^ Asszem középsuli első osztályában engem a game-ektől tiltottak el, mert "véletlenül" arcondobtam tesómat egy papuccsal. XD Azóta jó gyerek vagyok. :P

beküldve: 2008-05-27 14:26:23
(#470) Válasz Kaminaga (#469) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
fúúú, most anyám nagyon fel****ta az agyamat!!! elvette az összes mangámat (persze egy-kettőt azért elrejtettem *muhaha*), és mindezt azért mert föciből kettes leszek!!! most komolyan, kit érdekel a föci??? egyébként sem geológus akarok lenni, és jövőre már nem is lesz!!! szerencse h a gépemet nem csórták el....báár...ki tudja?

ne haragudj meg de nem érzed h valahol igaza van az édesanyádnak???elvárja hogy ha a mangákkal animékkel töltöd az időd nagy részét és költöd a pénze nagy részét akkor legalább a mininmum 4es szintet hozd az iskolában igazán nem nehéz(nekem megy)

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-27 13:47:30
(#469)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-26 21:51:43
(#468) Válasz Hanoi (#466) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
engem sem nagyon támogatnak ebben

Engem egyáltalán nem támogatnak, eltekintve a lakhatástól, ruhától és a kajától De az egyetemista létnek is vannak szépségei

bár ezek vizsgaidőszakban nem látszanak

beküldve: 2008-05-26 21:20:48
(#467) Válasz PICILÁNY (#465) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
ráküldhetem az öcsémet..világbajnok fülrágó..és én is..ha akarod megtámadjuk munka közben apukádat és nem is fogja tudni.. *tervezi a harci járművet*

Apukám taxizik, szóval álcázzátok magatokat utasnak^^

beküldve: 2008-05-26 16:05:23
(#466)
Hanoi
Hanoi
[ Új arc ]
engem sem nagyon támogatnak ebben, úgyhogy lassan elkezdek spórolni, de nagyon... kell az árnybíró 10 kötete

"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-05-26 15:55:39
(#465)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
ráküldhetem az öcsémet..világbajnok fülrágó..és én is..ha akarod megtámadjuk munka közben apukádat és nem is fogja tudni.. *tervezi a harci járművet*

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-26 15:53:39
(#464)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Hogy tehette? Rágd is ám a fülét!

beküldve: 2008-05-24 23:12:46
(#463)
..,
..,
[ True mangafan ]
De jó, apukám most már egyáltalán nem támogat a mangavételben. De azért rágom a fülét

beküldve: 2008-05-23 15:03:53
(#462) Válasz Rockypapa (#460) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Na az mondjuk elég túlzás, hogy a hang a legjobb, és annyi pénzért bele is lehet pakolni olyan hardvert.
Nézz csak meg egy iaudio terméket, és egy megegyező árkategóriájú ipodot: az iaudio hagyja elvérezni a porban a podot.

Nem túlzás. Az iPodnak a legjobb a hangzása.
Az "iaudio hagyja elvérezni a porban az iPodot"?
Ne hasonlítsunk már egy iaudiot egy iPodhoz...

beküldve: 2008-05-18 01:08:09
(#461)
alister
alister
[ True mangafan ]

Esetleg csináljatok egy iPod topikot... ;)

beküldve: 2008-05-18 00:09:36
(#460) Válasz .., (#459) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]

Hát, a majdnem eléggé túlzás itt^^ Egy iPod és egy mp4 között azért van jó nagy különbség. Mondjuk attól füg,g hogy milyen Mp4. Csak pár iPod előny: nagyon hosszú készenléti idő, nagy felbontás, legjobb hangminőség, videók nem szaggatnak, 4GBnyi cucc felmásolása iPodra kb. 4 perc.

Szerintem jól lehet rajta animét nézni, csak a felirat nagyon kicsi és mivel az animékre égetik a feliratot, ezért nem tudom felnagyítani. De más megszoktam a kis feliratokat is.

Na az mondjuk elég túlzás, hogy a hang a legjobb, és annyi pénzért bele is lehet pakolni olyan hardvert.
Nézz csak meg egy iaudio terméket, és egy megegyező árkategóriájú ipodot: az iaudio hagyja elvérezni a porban a podot.
Ipodban az a jó hogy nagy a marketing, és ezzel emón sokkal drágábban el tudnak adni egy olyan hardvert, ami egyébként sokkal kevesebbet érne. Lásd: amerikában megveszed az ipod touch-ot 40 ezer forintnak megfelelő dollárért, míg itthon asszem van vagy 80 ezer huf.

Oldalak: ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... <<>>