Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
És fapapucs volt? Szerintem a te szüleid engem már rég agyonvertek volna... én anno kisiskolás koromban egy vaskávéfőzőtt vágtam öcsém arcába, meg egyszer egyik osztálytársamnak szilánkosra sikerült törnöm az egyik karját meg... na mindegy a lényeg, hogy kinőttem ezt a korszakot (szerencsére ). Magamból kiindulva rettegek kissé a gyerekneveléstől xDDD
Ha mindenért úgy büntetek volna ahogy megérdemlem egy magánzárka szerű szobában töltöttem volna gyerekkorom felét x]
Ó drága-boldog-szép emlékű gimnáziumi évek, amikor még a kettes elfogadhatatlan volt, és amikor versenyeztünk a humános (irodalom-dráma tagozat) osztályban, hogy ki szerez több ötöst kémiából...
Ó az ifjúság édes varázsa! Ma bezzeg a cél átcsúszni egy 1/2alával...
Engem nem érintene ilyen szörnyen ez, nem szoktam gyakran újraolvasni a mangáimat.
De azért próbálok veled együttérezni
ne haragudj meg de nem érzed h valahol igaza van az édesanyádnak???elvárja hogy ha a mangákkal animékkel töltöd az időd nagy részét és költöd a pénze nagy részét akkor legalább a mininmum 4es szintet hozd az iskolában igazán nem nehéz(nekem megy)
Engem egyáltalán nem támogatnak, eltekintve a lakhatástól, ruhától és a kajától De az egyetemista létnek is vannak szépségei
bár ezek vizsgaidőszakban nem látszanak
Apukám taxizik, szóval álcázzátok magatokat utasnak^^
Na az mondjuk elég túlzás, hogy a hang a legjobb, és annyi pénzért bele is lehet pakolni olyan hardvert.
Nézz csak meg egy iaudio terméket, és egy megegyező árkategóriájú ipodot: az iaudio hagyja elvérezni a porban a podot.
Nem túlzás. Az iPodnak a legjobb a hangzása.
Az "iaudio hagyja elvérezni a porban az iPodot"?
Ne hasonlítsunk már egy iaudiot egy iPodhoz...
Esetleg csináljatok egy iPod topikot... ;)
Hát, a majdnem eléggé túlzás itt^^ Egy iPod és egy mp4 között azért van jó nagy különbség. Mondjuk attól füg,g hogy milyen Mp4. Csak pár iPod előny: nagyon hosszú készenléti idő, nagy felbontás, legjobb hangminőség, videók nem szaggatnak, 4GBnyi cucc felmásolása iPodra kb. 4 perc.
Szerintem jól lehet rajta animét nézni, csak a felirat nagyon kicsi és mivel az animékre égetik a feliratot, ezért nem tudom felnagyítani. De más megszoktam a kis feliratokat is.
Na az mondjuk elég túlzás, hogy a hang a legjobb, és annyi pénzért bele is lehet pakolni olyan hardvert.
Nézz csak meg egy iaudio terméket, és egy megegyező árkategóriájú ipodot: az iaudio hagyja elvérezni a porban a podot.
Ipodban az a jó hogy nagy a marketing, és ezzel emón sokkal drágábban el tudnak adni egy olyan hardvert, ami egyébként sokkal kevesebbet érne. Lásd: amerikában megveszed az ipod touch-ot 40 ezer forintnak megfelelő dollárért, míg itthon asszem van vagy 80 ezer huf.