Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
az ember lánya egyetlen férfiban bízhat meg.. az apjában.. és egyetlen férfiban csalódhat a pasijában
Elég szomorú lenne, ha igazad lenne...
ezzel most miért nem értesz egyet?? kérlek mondd el
Mint hölgyek volt-jelenlegi-jövőbeni (bocs babám! ^^°) pasija én is felemelem hangom a fenti kijelentés ellen! Legfőképpen a hölgytársadalomra nézve jönnének szomorú napok, ha az állításod igazolódna...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
az ember lánya egyetlen férfiban bízhat meg.. az apjában.. és egyetlen férfiban csalódhat a pasijában
ezzel most miért nem értesz egyet?? kérlek mondd el
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-27 11:45:07
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
akkor én meg nem boncolom.. bár asszem itt én is elég szakavatott vok... én nem a vérszerinti apáma értettem..
Megbeszéltük...
és ezzel újabb rekordot döntöttem a "legrövidebb hozzászólás" versenyében...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:26:16
(#410) akkor én meg nem boncolom.. bár asszem itt én is elég szakavatott vok... én nem a vérszerinti apáma értettem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
az apumat nem bántani... az ember lánya egyetlen férfiban bízhat meg.. az apjában.. és egyetlen férfiban csalódhat a pasijában szoal nem bántani aput.. csak egy kicsit megedzeni.. futtassuk meg az öreget
Ezt a bizalom-dolgot cáfolom... de h miért, az nem ide tartozik... majd esetleg személyesen...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:20:24
(#408) az apumat nem bántani... az ember lánya egyetlen férfiban bízhat meg.. az apjában.. és egyetlen férfiban csalódhat a pasijában szoal nem bántani aput.. csak egy kicsit megedzeni.. futtassuk meg az öreget
meert apám dili és neten nézi a műsorait engemet meg nem hagy érvényesülni...
Már küldöm is a haverjaimat... csak mondd meg, milyét törjük el... (na jó, ez lehet, kicsit agresszív volt... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:13:18
(#406) meert apám dili és neten nézi a műsorait engemet meg nem hagy érvényesülni...
de édikék vagytok..mikor jöttök fel .. mikor szegény .. SZERENCSÉTLEN pöttöm lemegy.. ez aztán a barátság.. meg minden...
Deháténmégittenvok... különben is... te tehetel róla, miér kell neked FMA-időben gyünni???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:02:04
(#404) de édikék vagytok..mikor jöttök fel .. mikor szegény .. SZERENCSÉTLEN pöttöm lemegy.. ez aztán a barátság.. meg minden...
És a Totoró? Biztos karmolnák a kicsik.
Azt még nem vettem meg... de ami késik, az nem múlik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 19:39:32
(#402) Ha mi valamikor iskolában animét néznénk, megbuknék direkt. Mostanában mi az Ábel a rengetegbent és a Schindler listáját nézzük.
L, amit tenni fogsz, az szerintem helyes. Én is mindenkit próbálok anime/mangakedvelőbé tenni. Ha nekem majd lesz gyermekem, én is megpróbálom ilyen irányba terelni. Addig lassacskán megpróbálok szerezni egy hasonló érdeklődésű nőszemélyt.
Haha... én nem csak tenni FOGOM, hanem már teszem is... a rám bízott gyerekek már alapos "kiképzésben" részesülnek a japán kultúrából... manga-színezők, japán szokások a csoportban, sőt, a múlt héten végignéztek 4 animét (mivel rossz idő volt, bevittem a következő dvd-imet, és minden nap egyet levetítettem nekik: szal: hétfőn még napsütés volt, úhogy udvari játék, kedden: Kiki, a boszorkányfutár, szerdán: Vándorló palota, csütörtökön: Laputa, pénteken: Földtenger varázslója)... és annyira imádták, h már állandóan kérdezgetnek, h mikor lesz már újra rossz idő, hogy nézhessék a "japán meséket"...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3