Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-03-08 14:59:16
(#384) Mondjuk (Most ne nézzetek szemétnek) megpróbálom úgy intézni, hogy ha a batyám, a szobám közelébe megy hallhassa a legjobb jeleneteket. (Ha nem is jön be neki legalább bosszanthatom egy kicsit ...)
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Azt hiszem, hogy az aláírásod rendkívül találó: nagyon illik hozzád
távkiértékelés rulz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-02 15:19:21
(#382) Szerintem fölösleges terjeszteni az igét. Aki nyitottabban, normálisan áll hozzá, afelé lehet közeledni, de aki nem, azt érdemesebb inkább ignorálni.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-03-02 15:19:45
beküldve: 2008-03-02 15:13:26
(#381) Az én mutterom kifejezetten szereti az animéket... valahányszor a gép előtt ülök, mindig odajön, és el kell neki mesélnem, hogy hol tart az adott történet... az ultra maniacot kifejzetten szerette...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-02 12:33:21
(#380) Az én szüleimnek nincs különösebb baja a mangákkal. Az anyukámnak, hogy ha ajánlok neki egy Animét/Mangát azt szívesen elolvassa, megnézi és tényleg tetszik neki. Az apukámat nem érdekli különösebben... De a bátyám ki nem állhatja inkább kifut a saját szobájából, ha elkezdek játszani az InuYashás videojátékon (mert az ő szobájában van a PS2).
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-03-02 12:33:48
beküldve: 2008-03-02 09:50:35
(#379) Mondjuk én nem értem, hogy miért ilyen elszánt néhány szülő. Inkább örülnének, hogy a gyerekeik nem drogoznak, vagy isznak. Azért az animézés és mangaolvasás értelmesebb dolog, mint ezek, amúgy is kell mindenkinek valami hobbi. És sok a panasz, hogy a mostani gyerkőcök nem olvasnak eleget. Legalább akik szeretik a mangákat, többet olvasnak.
Szóval lehet ennek pozitív hatása is, ha nem szemellenzővel a fejünkön töltjük a nap 24 óráját...
Szóval lehet ennek pozitív hatása is, ha nem szemellenzővel a fejünkön töltjük a nap 24 óráját...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Ha az sem segít, akkor marad alister javaslata... vagy még régebben volt szó a ceruzákról... |
Azt is én javasoltam, aztán Nightwing kolléga felkarolta az ötletet és alapítványt kezdeményezett...
beküldve: 2008-02-29 19:50:17
(#377) xMikor mangát rendelek, vagy MONDOt veszek, nekem mindig az mondja: "Már megint?". Vagy egyszerűen elfordul és azt mondja: "Ha van rá pénzed...." Szóval elég nehéz bármivel is jobb belátásra téríteni a szülőket.(legalábbis az én esetemben) De kitartok, mert a suli után jól esik vmit csinálni, ami nem fáraszt(általában) és amit szeretek. Szóval harcra fel a manga és anime ellenes szülők ellen, akik azt hiszik, hogy a "mese" csak kicsiknek való!!
"Nem vonom vissza a szavam! Mert egy ninja nem tesz ilyet"
beküldve: 2008-02-25 09:34:48
(#376) Bazsi: Na ja... az ilyen szülőkre sajna nem hatnak az észérvek sem... bár, talán megpróbálhatnád... vezesd rá őket a kultúrára, a történelemre, stb...
Ha az sem segít, akkor marad alister javaslata... vagy még régebben volt szó a ceruzákról... olvass vissza, és meglátod, mire gondolok...
Ha az sem segít, akkor marad alister javaslata... vagy még régebben volt szó a ceruzákról... olvass vissza, és meglátod, mire gondolok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-25 09:35:10
de nincs egy nyugodt percem anélkül hogy azt nem hallanám hogy mijae hülyék a japánok és mijen baromság a manga és anime
Kellemetlen
De hülyeség ellen nincs orvosság
illetve igen, de életfogytiglani szabadságvesztés jár érte...
beküldve: 2008-02-24 09:36:49
(#374) Ez szörnyü anyukám rühelli az animéked (igazából az egész család ) a bátyám fojton a naruto sippudennel basztat már bocs a kifejezésért de nincs egy nyugodt percem anélkül hogy azt nem hallanám hogy mijae hülyék a japánok és mijen baromság a manga és anime
Úgy látszik, a biosztanárok engedékenyek.[...] biosz ás föcitanár, de mindent elnéz szinte.
Be' jó nektek, úgyanezt nem mondhatom, bioszból érettségizek xp (nem jött össze a rajz, a gutta üsse meg. Ezt az oktatási rendszernek -> +nem túl kultúrált egyéb gondolatok..)
Na mindegy visza a főmenübe. Azért szülönek lenni néha nem egy haboskalács. A könyvesboltban túrtam valami wow könyvért amikor elficcen mellettem egy földbőlkisemlátszó gyerköc kezében a Pirontannal utána a nagyija.(külsöleg legalábbis nagyi kategória). Utána köhintek, hogy nem hiszem, h jólesz az a könyv... Majd diszkréten rámutatok a 18-ra. Szerencsére a néni arcára lassan kiült a felismerés ^^°... Kivette a kölyök kezéből a mangát, visszacsoszog a polc felé. Ezután következet a gyereknevelés krémje. Elöször"de nekem az kell nyitómondat" majd a hiszti. Na igen, biztos megfordult a nagyi fejében, hogy jobban járt volna a játékbolttal egy emelettel lejjebb...
én kiselőadásomkor véletlen rossz mappát nyitottam meg és pont egy hatalmas mell volt az elején .. még szerencse h biosz óra volt..
Az szívás! Úgy látszik, a biosztanárok engedékenyek. Nekünk az ofőnk a biosz ás föcitanár, de mindent elnéz szinte.
más: ki ad fel ennyi leckét?
beküldve: 2008-02-22 21:05:06
(#371) én kiselőadásomkor véletlen rossz mappát nyitottam meg és pont egy hatalmas mell volt az elején .. még szerencse h biosz óra volt..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Eddig 2-szer vittem mangát suliba (azt szerencsére nem látták), de egyik barátom többször hozott már, és kölcsönadta őket. Épp ezért szemétség, hogy mégcsak nem is az enyém, és kiveszik a táskámból.
Én már hentait is vittem suliba...