Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-02-22 20:26:47
(#369) Eddig 2-szer vittem mangát suliba (azt szerencsére nem látták), de egyik barátom többször hozott már, és kölcsönadta őket. Épp ezért szemétség, hogy mégcsak nem is az enyém, és kiveszik a táskámból.
talán azért viszi h olvassa és tényxleg nem vicc h kilopják a tatyójából hol élnek?
Én spec tom, hol él Riku... De abban egyetértek Necro-val, hogy minek a suliba manga...
Ugyanakkor letörném a kezét annak, aki bele mer nyúlni bármilyen cuccomba, és megpróbál onnan bármit elvenni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 20:07:25
(#367) talán azért viszi h olvassa és tényxleg nem vicc h kilopják a tatyójából hol élnek?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
édesek vagytok ..és sikerült jobb belátásra térítenem a barátnőm anyját(azt a némbert aki kidobta a nyárisrácok mangát) szoal ő már nem szorul a hegyező és gondosan kihegyezett ceruza által nyújtott élvezetekre
Remélem jó nagy fejmosást kapott. Csak így tovább. Amúgy a többi rész vicces volt. Meg az aláírásod is jó. Én is elég jól haladok ilyen téren. Sok embert sikerült átállítanom a másik (mangakedvelő) oldalra. Ha nem is ennyire komolyan, de egyre többen kérnek tőlem kölcsön mangát. Azt viszont nem szeretem, ha a suliban kikapkodják a táskámból, amíg az udvaron vagyok. A mocskok.
Minek viszel suliba mangát?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
édesek vagytok ..és sikerült jobb belátásra térítenem a barátnőm anyját(azt a némbert aki kidobta a nyárisrácok mangát) szoal ő már nem szorul a hegyező és gondosan kihegyezett ceruza által nyújtott élvezetekre
Remélem jó nagy fejmosást kapott. Csak így tovább. Amúgy a többi rész vicces volt. Meg az aláírásod is jó. Én is elég jól haladok ilyen téren. Sok embert sikerült átállítanom a másik (mangakedvelő) oldalra. Ha nem is ennyire komolyan, de egyre többen kérnek tőlem kölcsön mangát. Azt viszont nem szeretem, ha a suliban kikapkodják a táskámból, amíg az udvaron vagyok. A mocskok.
Mondjuk azért az a manga mégiscsak 2000 forint..és nyári srácok amolyan nagyon gyenge, még echinek is (mármint jó a sztori emg minden, úgy értem nincsenek benne durva részek)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
édesem igazad van de a radírral mi a tököt tud kezdeni.. hacsak nem kezdi el a radírmorzsalékokat kis darabokra vágdosva megenni..
Akár... (és ezzel a hozzászólásával FMP77 ismét megdöntötte a legtartalmasabb komment rekordját... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 16:24:42
(#362) édesem igazad van de a radírral mi a tököt tud kezdeni.. hacsak nem kezdi el a radírmorzsalékokat kis darabokra vágdosva megenni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Akkor jöhet a radír!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 13:23:32
(#360) édesek vagytok ..és sikerült jobb belátásra térítenem a barátnőm anyját(azt a némbert aki kidobta a nyárisrácok mangát) szoal ő már nem szorul a hegyező és gondosan kihegyezett ceruza által nyújtott élvezetekre
beküldve: 2008-02-06 00:37:24
(#359) Mindenki csak gondosan megvizsgált és rendesen kihegyezett ceruzákat adjon a szüleinek! Az alapítvány által nem bevizsgált ceruzákkal törtánő beavatkozásokra garanciát nem áll módunkban vállalni!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Szerk: Nightwing 2008-02-06 00:37:48
Ezt a topikot olvasgatva hirtelen megtaláltam az életcélom!
Létre akarok hozni egy alapítványt és a befolyó pénzeket kizárólag 3H-s ceruzákra (az jó kemény) és hegyezőkre költeném. Minden conon lenne az alapítványnak egy standja, ahonnan bárki ingyen vihetne ceruzát és hegyezőt apucinak/anyucinak.
Mottónk:
"CERUZÁVAL ÉS HEGYEZŐVEL EGY SZEBB VILÁGÉRT!"
Létre akarok hozni egy alapítványt és a befolyó pénzeket kizárólag 3H-s ceruzákra (az jó kemény) és hegyezőkre költeném. Minden conon lenne az alapítványnak egy standja, ahonnan bárki ingyen vihetne ceruzát és hegyezőt apucinak/anyucinak.
Mottónk:
Szívesen segítek a létrehozásában
Anyukám pedig szívesen adományozna az alapítványnak!
És biztos találok itthon megfelelő ceruzákat is!
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-05 23:53:47
Mottónk:
Mottónk:
Anyukám pedig szívesen adományozna az alapítványnak!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Mottónk:
Mottónk:
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-05 23:20:04
Nekem apám különösen örül, hogy mangákat fordítok...
Lehet, hogy normális?
Lehet, hogy normális?
Hát becsüldd meg, ritka az ilyen szülő!
Az én apám is biztos büszke lenne rám... az azt jelentené, hogy tudok valmilyen nyelvet az anyanyelvemen kívül. XD
Ez igaz de az én szüleim egyáltalán nem örölnek, ennek a hobbimnak, úgyhogy ezt is elleneznék. Nem mintha különösebben érdekelne a véleményük