Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
//update: a büdös. Gome', félrenyomtam.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-02-03 15:12:08
Nekem apám különösen örül, hogy mangákat fordítok...
Lehet, hogy normális?
Lehet, hogy normális?
Hát becsüldd meg, ritka az ilyen szülő!
Az én apám is biztos büszke lenne rám... az azt jelentené, hogy tudok valmilyen nyelvet az anyanyelvemen kívül. XD
flower-of-ice.deviantart.com
Nekem apám különösen örül, hogy mangákat fordítok...
Lehet, hogy normális?
Lehet, hogy normális?
Hát becsüldd meg, ritka az ilyen szülő!
felkelti a lány érdeklődését a fiúk iránt
*röhög*
*még mindig röhög*
*elpusztult*
Kedves anyuka fogjon egy ceruzát, hegyezze ki jól, majd heggyel előre illessze a fülébe, és kezdje tolni jó erősen a másik füle felé, amíg meg nem szűnik a fájdalom...
Most komolyan: minek él az ilyen?
Hát ez azért kicsit fura, én eddig azt hittem, hogy ez egy tök normális dolog.
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-03 13:30:10
Kedves anyuka fogjon egy ceruzát, hegyezze ki jól, majd heggyel előre illessze a fülébe, és kezdje tolni jó erősen a másik füle felé
*felhorkant* Azt hittem máshova.
Nos igen, az ilyen prűd szülők gyerekeiből lesznek a legnagyobb "kicsapongók", ahogy a Sims2-ben hangzott el vala. Ékes példa erre volt évfolyamtársnőm, adventista pap egyben lelkész leánya, kilencedikben már eléggé elmélytette kapcsolatát a barátjával.
Van ismerősöm (13-14éves) kapott talán születésnapjára képregényt... Vmilyen focis volt és az anyja nem engedte, hogy elolvassa, nehogy megszeresse a focit, mert ha elesik a pályán bármi baja, lehet
a térre is lemegy vele, ha elmegy focizni, ne legyen semmi baja Sőt még biciklije sincs... Azért ez már picit ciki...
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Kedves anyuka fogjon egy ceruzát, hegyezze ki jól, majd heggyel előre illessze a fülébe, és kezdje tolni jó erősen a másik füle felé
*felhorkant* Azt hittem máshova.
Nos igen, az ilyen prűd szülők gyerekeiből lesznek a legnagyobb "kicsapongók", ahogy a Sims2-ben hangzott el vala. Ékes példa erre volt évfolyamtársnőm, adventista pap egyben lelkész leánya, kilencedikben már eléggé elmélytette kapcsolatát a barátjával.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-03 12:37:23
(#333) Szerintem ez a normális hozzáállás, hiszen addig sem bandázol, nem drogozol, ráadásul még a nyelvet is gyakorlod.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-02-03 12:37:51
beküldve: 2008-02-03 12:27:21
(#332) Nekem apám különösen örül, hogy mangákat fordítok...
Lehet, hogy normális?
Lehet, hogy normális?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
ismerősöm anyja kivágta a kukába a "nyári srácok"mangát mert h az felkelti a lány érdeklődését a fiúk iránt..
Hát ez komoly. 5 percet röhögtem rajta. Amúgy hány éves az ismerődöd? Ha max. 6, akkor még valamilyen szinten érthető, de nem hinném, hogy valaki annyi idősen Nyári Srácokat olvas/néz. Én fél éve olvastam. Éppen nagybátyáméknál nyaraltam, amikor vitte haza a mangát a postás. Hazaérek:
-Szia, ez nem éppen neked való képregény ám -anyám.
Azóta se foglalkozik vele.
felkelti a lány érdeklődését a fiúk iránt
*röhög*
*még mindig röhög*
*elpusztult*
Kedves anyuka fogjon egy ceruzát, hegyezze ki jól, majd heggyel előre illessze a fülébe, és kezdje tolni jó erősen a másik füle felé, amíg meg nem szűnik a fájdalom...
Most komolyan: minek él az ilyen?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Elnézést, rosszul írtam, az Animaxon 16+ besorolású lesz a Death Note, az AXN Sci-fi, ami a Blood+-szal egyetemben szintén vetíti majd a sorozatot, 18+ karikával adja majd, valamikor az éjszaka közepén. Annyira nem dúrva egyébként, de a tizenhatos karika mindenképpen kell rá, más kategória, mint a R.O.D., Spirál és társaik.
Na mindjárt más
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
mert h az felkelti a lány érdeklődését a fiúk iránt...
Érdekes. Ezen 5 percnyit röhögtem, intenziven. Általában a szülök attól félnek, hogy leányuk leszbikus lesz de ez esetben a "heterogyerkektől" félnek? Már az is baj ...
(Hány éves ismerősöd?)
Szerk: miyu 2008-02-02 19:56:11
beküldve: 2008-02-02 12:40:36
(#327) Elnézést, rosszul írtam, az Animaxon 16+ besorolású lesz a Death Note, az AXN Sci-fi, ami a Blood+-szal egyetemben szintén vetíti majd a sorozatot, 18+ karikával adja majd, valamikor az éjszaka közepén. Annyira nem dúrva egyébként, de a tizenhatos karika mindenképpen kell rá, más kategória, mint a R.O.D., Spirál és társaik.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
lanwell édes csillagom ez mindenkivel megesik(már vlem is fordult elő) a szülők anime/manga kérdésre visszatérve ismerősöm anyja kivágta a kukába a "nyári srácok"mangát mert h az felkelti a lány érdeklődését a fiúk iránt..könyörgöm kit szeressen szerencsétlen..lányokat esetleg kisállatokat? nem értettem és még mindig nem értem..
Elég begyöpösödött szülő lehet! Előbb-utóbb úgyis érdekelni kezdik a fiúk, legalábbis jobb esetben. Gondolom, hogy felvilágosítás szóba sem kerülhet majd náluk. Ez elég szomorú!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Hát, nem tartozik az ártatlan, állatos estimesék közé, meg szerintem a túlzott filozofikus képességekkel ellátottak még túl sokat gondolnának bele. Ha ez mond valamit, akkor az Animaxon is 18+ lesz (legalábbis tévéújságban ez van), pedig arra nem is a magyar törvények vonatkoznak. Persze nem olyan súlyos szerintem, csak éppen a realitás talajáról kell megközelíteni.
18+??? Nem ismerem annyira a Death Note-ot, de nem hinném, hogy annyira durva lenne. Majd meglátjuk, hogy mennyiben van igazad.
Micsoda? Death Note 18+?
Hahaha! Ez még viccnek is rossz...max 16-os de csak ha nagyon óvatosak
Simán elmenne 12+-nak is
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.