Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-02-01 19:11:58
(#324) lanwell édes csillagom ez mindenkivel megesik(már vlem is fordult elő) a szülők anime/manga kérdésre visszatérve ismerősöm anyja kivágta a kukába a "nyári srácok"mangát mert h az felkelti a lány érdeklődését a fiúk iránt..könyörgöm kit szeressen szerencsétlen..lányokat esetleg kisállatokat? nem értettem és még mindig nem értem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-01 10:23:21
(#323) Én kérek elnézést, ez nem tudom, hogyan keletkezett, de valahogy beakadt valami mert én csak egyszer postoltam! Sorry!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-01 10:13:16
(#322) Amerikában is a Cartoon Network felnőtt sugárzásában kezdett és éjfélkor adták. Remélem nálunk korábban lesz, már a Bleach-re is bealszom!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
(#322) Amerikában is a Cartoon Network felnőtt sugárzásában kezdett és éjfélkor adták. Remélem nálunk korábban lesz, már a Bleach-re is bealszom!
beküldve: 2008-02-01 09:57:59
(#321) Amerikában is a Cartoon Network felnőtt sugárzásában kezdett és éjfélkor adták. Remélem nálunk korábban lesz, már a Bleach-re is bealszom!
beküldve: 2008-02-01 09:56:42
(#320) Amerikában is a Cartoon Network felnőtt sugárzásában kezdett és éjfélkor adták. Remélem nálunk korábban lesz, már a Bleach-re is bealszom!
Hát, nem tartozik az ártatlan, állatos estimesék közé, meg szerintem a túlzott filozofikus képességekkel ellátottak még túl sokat gondolnának bele. Ha ez mond valamit, akkor az Animaxon is 18+ lesz (legalábbis tévéújságban ez van), pedig arra nem is a magyar törvények vonatkoznak. Persze nem olyan súlyos szerintem, csak éppen a realitás talajáról kell megközelíteni.
18+??? Nem ismerem annyira a Death Note-ot, de nem hinném, hogy annyira durva lenne. Majd meglátjuk, hogy mennyiben van igazad.
beküldve: 2008-01-26 14:54:17
(#318) Hát, nem tartozik az ártatlan, állatos estimesék közé, meg szerintem a túlzott filozofikus képességekkel ellátottak még túl sokat gondolnának bele. Ha ez mond valamit, akkor az Animaxon is 18+ lesz (legalábbis tévéújságban ez van), pedig arra nem is a magyar törvények vonatkoznak. Persze nem olyan súlyos szerintem, csak éppen a realitás talajáról kell megközelíteni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
De szerintem ez sem fog változtatni a megítélésükön, legfeljebb ők is csatlakoznak majd az "Ez egy tényleg elítélendő és üldözendő, betiltandó dolog"-táborhoz.
Mert a DN olyan durva?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De szerintem ez sem fog változtatni a megítélésükön, legfeljebb ők is csatlakoznak majd az "Ez egy tényleg elítélendő és üldözendő, betiltandó dolog"-táborhoz. Pedig az első lépés éppen a mesékhez kapcsolódó kötöttségek átlépése lenne.
Azért nem feltétlenül... szavazzunk némi bizalmat a szülőknek is... nem olyan rosszak... csak.... felnőttek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-26 09:30:35
(#315) De szerintem ez sem fog változtatni a megítélésükön, legfeljebb ők is csatlakoznak majd az "Ez egy tényleg elítélendő és üldözendő, betiltandó dolog"-táborhoz. Pedig az első lépés éppen a mesékhez kapcsolódó kötöttségek átlépése lenne.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-25 23:05:54
(#314) Az én szüleim szerint csak mesék (sztük a South Park is az ) Na majd, ha lesz szinkronos Death Note, megnézetem velük. ^^
beküldve: 2008-01-25 21:47:30
(#313) csak nekem tűnik úgy vagy tényleg elkanyarodtunk..? édeseim most átmegyek gonoszfórumozóba de a "japán fan"ságokat másik topikba szokás írni..de ezt csak közlöm és nem kötekszemén senkivel nem török pálcát senki felett..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-25 21:50:47