![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
[ a szülők sem értetlen, begyöpösödött népek... a beszélgetésből ők is értenek...
Vagy nem. De mint emlitettem aki igazán szereti ezt a műfajt az nézni fogja, akkor is ha anyucinak apucinak nem tetszik...
az a baj hogy nálunk teljes m/a elenes a légkör!(kivételek persze vannak) Most biztos mindenki azt gondolja hogy fú de anyám ellen vagyok, pedig ő van ellenem!
![](/var/images/emotions/05.png)
Vannak emberek akiknek egyszerüen nem jön át a stílus, van ilyen (lásd apám^^°). Ezzel néha nem tudsz mit csinálni. Csak anyukáddal azt kénne tisztáni, hogy "nem ellene vagy és ő sem ellened", nem azért nézed, hogy boszantsd csak szimplán nem egyezik a véleményetek, az ízlésetek. Ha ezt a pontot túl lépitek nem lesz olyan komoly gond.
Jogos az 5 pont... a szülők sem értetlen, begyöpösödött népek... a beszélgetésből ők is értenek... pláne, ha emberszámba veszik őket (ami a kamaszoknál nehezen jön össze)... de az értelmes észérveket ők is tolerálják!!!
![](/var/images/emotions/12.png)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
az a baj hogy nálunk teljes m/a elenes a légkör!(kivételek persze vannak) Most biztos mindenki azt gondolja hogy fú de anyám ellen vagyok, pedig ő van ellenem!
Vannak emberek akiknek egyszerüen nem jön át a stílus, van ilyen (lásd apám^^°). Ezzel néha nem tudsz mit csinálni. Csak anyukáddal azt kénne tisztáni, hogy "nem ellene vagy és ő sem ellened", nem azért nézed, hogy boszantsd csak szimplán nem egyezik a véleményetek, az ízlésetek. Ha ezt a pontot túl lépitek nem lesz olyan komoly gond.
Szerk: miyu 2008-01-13 17:42:07
Teljesen egyetértek... sztem addig egyáltalán nem gáz a mangaolvasás, amíg nem a "rendes" könyvek rovására megy... és sztem ezt minden szülőnek így kéne tolerálnia, mint picilány anyukájának... ![](/var/images/emotions/12.png)
Hát persze! Csak az a baj hogy nálunk teljes m/a elenes a légkör!(kivételek persze vannak) Most biztos mindenki azt gondolja hogy fú de anyám ellen vagyok, pedig ő van ellenem!
beküldve: 2008-01-13 17:11:55
(#277) Ahogy olvasom a többi kommentet szerintem ez kicsit túl van "lihegve". Nem muszáj, h az ember ősei szeressék a mangákat, animéket. Mondjuk kényelmetlenebb ha állandoan azt dörmögik a füledbe, h "micsoda marhaság", mintha elintéznék egy vállrándítással de így legalább pártolhatsz amellett ami fontos neked. (Juj de hülyén hangzott ^^°)
Mondjuk én könnyen beszélek hiszen a szüleim mindenek csak nem konzervativak de ezt a manga témát teljesen máshogy kezelik. Anyám olyan jól van informálva, hogy néha csak lessek (ma pl ő felvilágositotta unkabátyámat, h mi az a cosplay) mikor megkérdeztem honnan tudja meglobogtatta a Mondo-t.
Apám viszont viszketést kap tőlük. Nagyon utálja
. Pedig a szamurájos, darabolos sztorikat kedveli
. Se baj a Boci és Pipit együtt nézzük (azt viszont imádja^^°)...
Mondjuk én könnyen beszélek hiszen a szüleim mindenek csak nem konzervativak de ezt a manga témát teljesen máshogy kezelik. Anyám olyan jól van informálva, hogy néha csak lessek (ma pl ő felvilágositotta unkabátyámat, h mi az a cosplay) mikor megkérdeztem honnan tudja meglobogtatta a Mondo-t.
Apám viszont viszketést kap tőlük. Nagyon utálja
![](/var/images/emotions/14.png)
(a Kill Bill az egyik kedvence abból is mikor az első rész végén a mennyasszony henteli a népet. Azon olyan jókat nevetgélt ...)
![](/var/images/emotions/19.png)
Szerk: miyu 2008-01-13 17:13:55
beküldve: 2008-01-13 16:08:43
(#276) Teljesen egyetértek... sztem addig egyáltalán nem gáz a mangaolvasás, amíg nem a "rendes" könyvek rovására megy... és sztem ezt minden szülőnek így kéne tolerálnia, mint picilány anyukájának... ![](/var/images/emotions/12.png)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-13 15:39:38
(#275) nem csak nem volt rács az ablakon (4. em) nkemm nem szól semmiért hentait is olvashatnék nem zavarná(mellesleg már olvastam) nálam a szépirodalom mellet van a manga és mindenki elviseli.. és írtam nked még asszem m..egy másik topikba..
![](/var/images/emotions/03.png)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
az én szüleim soha semmit nem koboztak el tőlem ..pedig néha megérdemeltem volna.. főleg mikor.. anyámat egyszer kizártam poénból ő meg betörte az ablakot h bejuson.. tök vicces volt.. zsebpénz.. nos nekem olyanom nincs én a szüleim munkaadóitól függök.. de azt szeretem amikor anyám drága főnöke megdobja pár alexandrás utalvánnyal..
Pénzügyben én is így vagyok. Ha jól tudom emeletesházban laktok. Akkor nyilván az földszinten laktok, ha anyukád be tudta törni az ablakot. Anyám tőlem sem kobozott el semmit, pedig volt rá alkalma. Amikor az animebazart felfedeztem, egy nőtől megvettem a Nyári srácokat. Messze lakik, tehát postán küldte. Amikor kihozták, én épp nagybátyáméknál nyaraltam. Amikor hazaértem: -Ez nem éppen neked való könyv ám.
Aztán kivágtam magam a helyzetből egy pár mondattal. Azután csak akkor olvastam, amikor csak én voltam otthon. Amikor meg a 2-t olvastam, bezártam a szobám ajtaját,(mert akkor már volt szobám) de nem is akartak akkor bejönni.
Aha, persze! Csak is!XD
Még mázli hogy nem nagyon rajong értük!
De ha úgy is visszacsened, akkor meg nem mindegy?
Végül is! Csak egy idő után idegesítő!
![](/var/images/emotions/28.png)
most szüntették meg az ingyenes étkezését és most keres a neten jó futárcéget amelyik ehető kaját szállít.. de azt szeretem h a főnöke szeret olvasni és ad neki ilyeneket.. meg h az értelmesseb szülők rájönnek h szeretünk olvasni és így meg van oldva a manga beszerzése..
a cigit ő is szereti és mindig megy vizsgálatra és azt mondják h tök makulátlan a tüdeje..viccse nem
![](/var/images/emotions/17.png)
a cigit ő is szereti és mindig megy vizsgálatra és azt mondják h tök makulátlan a tüdeje..viccse nem
![](/var/images/emotions/16.png)
Ez nálam is így van... a vitálkapacitásom veri az úszókét...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-13 13:32:42
(#271) most szüntették meg az ingyenes étkezését és most keres a neten jó futárcéget amelyik ehető kaját szállít.. de azt szeretem h a főnöke szeret olvasni és ad neki ilyeneket.. meg h az értelmesseb szülők rájönnek h szeretünk olvasni és így meg van oldva a manga beszerzése..
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/16.png)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-13 13:35:37
az én szüleim soha semmit nem koboztak el tőlem ..pedig néha megérdemeltem volna.. főleg mikor.. anyámat egyszer kizártam poénból ő meg betörte az ablakot h bejuson.. tök vicces volt.. zsebpénz.. nos nekem olyanom nincs én a szüleim munkaadóitól függök.. de azt szeretem amikor anyám drága főnöke megdobja pár alexandrás utalvánnyal..
Bárcsak én is alexandrás utalványt kapnék a hülye étkezési helyett!!! (Bár az étkezési arra jó, hogy ingyé van a cigim!!!)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-13 13:20:23
(#269) az én szüleim soha semmit nem koboztak el tőlem ..pedig néha megérdemeltem volna.. főleg mikor.. anyámat egyszer kizártam poénból ő meg betörte az ablakot h bejuson.. tök vicces volt.. zsebpénz.. nos nekem olyanom nincs én a szüleim munkaadóitól függök.. de azt szeretem amikor anyám drága főnöke megdobja pár alexandrás utalvánnyal..
beküldve: 2008-01-13 13:01:02
(#268) Még mindig inkább az elkobzás (mert azok előbb-utóbb visszakerülnek), mint a teljes anyagi megvonás, nem??? (De jó, hogy már a saját zsebemből gazdálkodok!!! Nekem már "csak" a munkáltatóm szabja meg, hogy miből mennyit vegyek...
De ez még rosszabb,mint amikor a mutteroméktól kellett kuncsorogni!!! ![](/var/images/emotions/12.png)
)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Aha, persze! Csak is!XD
Még mázli hogy nem nagyon rajong értük!
De ha úgy is visszacsened, akkor meg nem mindegy?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."