Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Az én anyám tök normális, legalábbis asszem... Ilyen téren. Őt érdekli is, nagyjából tudja is, hogy miről van szó. El is olvassa, tetszik is neki (Grimm mesék, manga), és egyre jobban kezdi megkedvelni. - Csak az én anyám ilyen normális? -
Szerintem anyukád minden téren normális!
Örülök, hogy ismerhetem!
(Nézd meg az anyját, vedd el a lányát?)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-01-12 15:48:53
beküldve: 2008-01-12 15:30:50
(#250) Az én anyám tök normális, legalábbis asszem... Ilyen téren. Őt érdekli is, nagyjából tudja is, hogy miről van szó. El is olvassa, tetszik is neki (Grimm mesék, manga), és egyre jobban kezdi megkedvelni. - Csak az én anyám ilyen normális? -
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Azóta ha rájön hogy mangát vettem mindjárt látni akarja!
El is olvassa?
Az idézetbe csak a legutóbbi max. két választ hagyjátok benne, ha lehet, mert nehezen olvasható tőle a fórum...
Nem, de pont elég hogy végignézegeti! Egy-két féreérthetetlen jelenet pár vér foltocska és vége. Csak a Princess Ai-t olvasta el! Kész csoda de tetszett neki! Az angol mangáknak meg főleg nem esne neki, azt csak simán kikapja a kezemből végig pörgeti és ha nem tetszik neki akkor el is van kobzatva! Én meg kutathatok utánna hogy vissza csórjam!XD
Azóta ha rájön hogy mangát vettem mindjárt látni akarja!
El is olvassa?
Az idézetbe csak a legutóbbi max. két választ hagyjátok benne, ha lehet, mert nehezen olvasható tőle a fórum...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem apám azt se tudja, hogy mi az az anime/manga... Tegnap is, mikor egy boltban jártunk, bebizonyította:
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Nagyon vicces! Nem látsz valahol?
- Mi az a manga?
- (Itt elmagyaráztam neki)
Ahogy így magyarázva sétáltunk a sorok között, szembe jött velünk egy pár évvel fiatalabb csaj, meg azt hiszem az anyukája. A nő furcsán nézett rám, mintha hülyeségeket beszélnék, a lány meg csak mosolygott... Nos, ebből azt szűrtem le, hogy nem csak az én apám ilyen "tudatlan"... Ugye, ez tényleg igaz? (Bár jobban örülnék, ha nem lenne az, és mindenki ismerné ezeket a remek kis könyveket! )
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
Ahogy így magyarázva sétáltunk a sorok között, szembe jött velünk egy pár évvel fiatalabb csaj, meg azt hiszem az anyukája. A nő furcsán nézett rám, mintha hülyeségeket beszélnék, a lány meg csak mosolygott... Nos, ebből azt szűrtem le, hogy nem csak az én apám ilyen "tudatlan"... Ugye, ez tényleg igaz? (Bár jobban örülnék, ha nem lenne az, és mindenki ismerné ezeket a remek kis könyveket! )
Hmmm! Valóban nem jó ha semmit se tudnak róla, de az se jó ha túl sokat! Azt a szintet tanácsos elérni amikor már nem néznek rád nagy bambán és fogalmuk sincs hogy miről beszélsz, de nem nagyon érdekli hogy milyeneket veszel!
Én csak tudom mert anyucikám kicsit jobban ért hozzá mint egyébb szülők! Köszönhetően annak hogy nagyban olvasgatok egy yaoi mangát (sajna a gép háttal va az ajtónak amit nem csukhatok be) és éppen akkor jött be meglátta a PONT "pikáns" részleteket és már jött is az okítás! Azóta ha rájön hogy mangát vettem mindjárt látni akarja! Van ez így!XD
Nekem is így van,bár én becsukhatom az ajtót(anyaa,nem tudok úgy rajzolni,ha nyitva van az ajtó),de így is mindig átnézi a frissen vásárolt mangáimat(élni:milyen brutális hülyeség,ha még egy ilyet veszel elveszem!
Aztán megjött az újabb hellsing kötet:már megint ez?!se történet,csak vér,igazán másra kéne költeni a pénzed... )
Aztán bejön a yaoi-nál-egyhetes eltiltás+2 órás példabeszéd a beteges mangákról,beteges mai lányokról és beteges japánokról
De abban reménykedem,hogyha mindig átnézi a mangáimat,akkor rákap az olvasásukra...hiú ábránd
Részvétem!
Nekem apám azt se tudja, hogy mi az az anime/manga... Tegnap is, mikor egy boltban jártunk, bebizonyította:
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
Hmmm! Valóban nem jó ha semmit se tudnak róla, de az se jó ha túl sokat! Azt a szintet tanácsos elérni amikor már nem néznek rád nagy bambán és fogalmuk sincs hogy miről beszélsz, de nem nagyon érdekli hogy milyeneket veszel!
Én csak tudom mert anyucikám kicsit jobban ért hozzá mint egyébb szülők! Köszönhetően annak hogy nagyban olvasgatok egy yaoi mangát (sajna a gép háttal va az ajtónak amit nem csukhatok be) és éppen akkor jött be meglátta a PONT "pikáns" részleteket és már jött is az okítás! Azóta ha rájön hogy mangát vettem mindjárt látni akarja! Van ez így!XD
Nekem is így van,bár én becsukhatom az ajtót(anyaa,nem tudok úgy rajzolni,ha nyitva van az ajtó),de így is mindig átnézi a frissen vásárolt mangáimat(élni:milyen brutális hülyeség,ha még egy ilyet veszel elveszem!
Aztán megjött az újabb hellsing kötet:már megint ez?!se történet,csak vér,igazán másra kéne költeni a pénzed... )
Aztán bejön a yaoi-nál-egyhetes eltiltás+2 órás példabeszéd a beteges mangákról,beteges mai lányokról és beteges japánokról
De abban reménykedem,hogyha mindig átnézi a mangáimat,akkor rákap az olvasásukra...hiú ábránd
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
beküldve: 2008-01-12 10:57:27
(#244) Nekem apám azt se tudja, hogy mi az az anime/manga... Tegnap is, mikor egy boltban jártunk, bebizonyította:
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
- Apu! Keressünk mangát!
- Ammegmi?
- Mi az a manga?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-12 09:54:41
(#243) beküldve: 2008-01-12 08:37:22
(#242) milyen szerencse h nálad a "gyárban" ezt elfeljtették így kaptunk egy ilyen nemesis-t...
nem leszek ilyen.. te is tudsz aranyos lenni pont úgy mint necrokid..
nem leszek ilyen.. te is tudsz aranyos lenni pont úgy mint necrokid..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-12 07:16:03
(#241) Egyáltalán nem derék, ez az emberrel jár szériafelszerelésként, csak kedves honunkban a legtöbben gyorsan eltüntetik ezt az extrát.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-12 07:16:18
Ne is törődj vele... régen járt már erre Alister... úhogy nem tudhassa ja dógokat...
Régen? Ja, hogy van aki "egész nap" online...
A bocsánatkérés amúgy derék dolog
kösz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ne is törődj vele... régen járt már erre Alister... úhogy nem tudhassa ja dógokat...
Régen? Ja, hogy van aki "egész nap" online...
A bocsánatkérés amúgy derék dolog
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
Nézd meg az értelmező szótárban a szánalmas kifejezést...
Szerintem ezen már 1000 éve túlléptünk mindenkitől bocsánatot kértem
Iggen iggen...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
Nézd meg az értelmező szótárban a szánalmas kifejezést...
Szerintem ezen már 1000 éve túlléptünk mindenkitől bocsánatot kértem
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3