Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-01-11 16:19:47
(#221) Ejnye idejövök dumcsizni egy kicsit (mielőtt anyám megfolyt hogy má megin villany nélkül gépezek!XD) és itt is csak fálydítják az ember szívét aki 10.000 km-re lakik minden életformátől és főleg manga bolttól! Szörnyű! Csak szombaton mehetek shoppingolni és be kell érnem egy (nem is olyan kicsiXD) Fantasy boltal meg egy Alexandrával!
aham... ez mit takar.. magában ? (kicsit hülye vok .. csak ezért..)
Küzdősport, de ez se ide való téma, dobjál emesére, ha ismertetőt akarsz. XD
megtettem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Küzdősport, de ez se ide való téma, dobjál emesére, ha ismertetőt akarsz. XD
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-11 08:41:57
Lanwell... hidd el, nem tudnál olyat mesélni, amitől epilepsziás rohamot kapnék... Egyrészt, mert az idegeim kötélből vannak, másrészt, mert naon jól kezelem a legextrémebb helyzeteket is... ami, bár általános suliban tanítok, sűrűn előferdül... példa: tavaly volt egy ötödikes (igen, jól láttad; 10(!) éves) kislány (hozzáteszem, nem pirított magyar), aki egy doboz cigiért BÁRMIRE (és ezt értsd szó szerint) képes volt a fiúklotyóban... na, ilyenek a mai "ártatlan" gyerekek...
Vagy egy másik eset: az egyik hatodikos srácnak tavaly az volt a hobbija, hogy óra alatt kicsapta a répának még nem nevezhető "pisilőjét" (mert még csak arra jó!) a pad tetejére(!) és kiverte magának... naponta többször... éljen az integrálás!!! (Ez azt jelenti, hogy olyan a sulink, ahol a "normális" gyerekekkel együtt járnak a kevésbé sikerültek is...
szóval, "répacsapkodós" kisbarátunk akciója után nálunk is "enyhén feldúlva" jött oda hozzám a kolléganőm, hogy mit tegyen... mondtam neki, semmi baj, majd én elintézem, csak legközelebb cseréljünk órát... nos, így is lett... bemegyek, elkezdem tartani a matekot, mire a srác nekikészülődik a dolgoknak... erre én halál nyugodtan, fapofával odasétáltam hozzá, és közöltem vele, hogy amennyiben nem pakolja el a felszerelését, úgy én kényelmesen elsétálok a konyhára és kölcsönkérem a húsvágó bárdot; azzal elintézem neki, hogy egy életre a kezébe markolászhassa a himbilimbijét... osztályban síri csend... én olyan gyorsan még nem látt hímnemű egyedet visszavonulni...
Szóval: száz szónak is egy a vége: csak önuralom és lazaság kérdése az egész... ha a kölyök (és most bocsi mindenkinek a besorolásért) megérzi rajtad, hogy félsz, akkor kicsinál... ebből a szempontból olyanok, mint a kiskutyák... (bocsi ismét... bár, az itt megfordulók közül a szememben senki sem tartozik a fenti kategóriába... )
Huh... ez jó hosszúra sikerált... remélem, nem baj...
Vagy egy másik eset: az egyik hatodikos srácnak tavaly az volt a hobbija, hogy óra alatt kicsapta a répának még nem nevezhető "pisilőjét" (mert még csak arra jó!) a pad tetejére(!) és kiverte magának... naponta többször... éljen az integrálás!!! (Ez azt jelenti, hogy olyan a sulink, ahol a "normális" gyerekekkel együtt járnak a kevésbé sikerültek is...
szóval, "répacsapkodós" kisbarátunk akciója után nálunk is "enyhén feldúlva" jött oda hozzám a kolléganőm, hogy mit tegyen... mondtam neki, semmi baj, majd én elintézem, csak legközelebb cseréljünk órát... nos, így is lett... bemegyek, elkezdem tartani a matekot, mire a srác nekikészülődik a dolgoknak... erre én halál nyugodtan, fapofával odasétáltam hozzá, és közöltem vele, hogy amennyiben nem pakolja el a felszerelését, úgy én kényelmesen elsétálok a konyhára és kölcsönkérem a húsvágó bárdot; azzal elintézem neki, hogy egy életre a kezébe markolászhassa a himbilimbijét... osztályban síri csend... én olyan gyorsan még nem látt hímnemű egyedet visszavonulni...
Szóval: száz szónak is egy a vége: csak önuralom és lazaság kérdése az egész... ha a kölyök (és most bocsi mindenkinek a besorolásért) megérzi rajtad, hogy félsz, akkor kicsinál... ebből a szempontból olyanok, mint a kiskutyák... (bocsi ismét... bár, az itt megfordulók közül a szememben senki sem tartozik a fenti kategóriába... )
Huh... ez jó hosszúra sikerált... remélem, nem baj...
Nah igen, minden fellépés kérdése! Sok tanár ismerősöm van, bár ők középiskolában tanítanak... hát ott is törpénnek izgalmas dolgok! A lényeg, hogy meg kell találni a közös hangot a diákokkal és ugyan ez érvényes arra is - hogy az origi témához szóljak -, hogy pl. egy szülő hogyan éli meg azt, hogy a gyermeke szereti a képregényt... úgy látom, hogy sokak túl nagy feneket kerítenek ennek.
Jah és btw én úgy értettem, hogy a hallgatóság többi része kapna epilepsziás rohamot, attól, amit te tudnál (és tudtál) mesélni!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
mit sportolsz .. én úsztam, koriztam, kung fu-ztam, meg úsztam, jah.. meg gördeszkáztam és görkoriztam.. te,
Ez itt nem a reklám helye, de Krav-Maga amúgy. XD
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
mit sportolsz .. én úsztam, koriztam, kung fu-ztam, meg úsztam, jah.. meg gördeszkáztam és görkoriztam.. te,
Ez itt nem a reklám helye, de Krav-Maga amúgy. XD
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-11 08:38:22
mellesleg milyen az új piercing.. és írtam erröl nked topikba ha érdekel..
Írtam korábban, hogy hagyom a sport miatt, mert mindig ki kéne szedni, elég a fülbevalót ki-be szedni, a friss piercinget meg pláne nem kéne ki-be rángatni. ^^
Írtam korábban, hogy hagyom a sport miatt, mert mindig ki kéne szedni, elég a fülbevalót ki-be szedni, a friss piercinget meg pláne nem kéne ki-be rángatni. ^^
nem értem hogy lehet úgy vizsgára készülni8amitől a jövőd függ9 h folyton itt lepzseltek.. (ez is anyuka szöveg..bocsi)
Soha nem kellett sokat tanulnom, nem most fogom elkezdeni, egyébként meg te is itt vagy, többet mint én. :P
de én nem vok friss 18 éves és nem készülök vizsgára..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-11 08:29:29
nem értem hogy lehet úgy vizsgára készülni8amitől a jövőd függ9 h folyton itt lepzseltek.. (ez is anyuka szöveg..bocsi)
Soha nem kellett sokat tanulnom, nem most fogom elkezdeni, egyébként meg te is itt vagy, többet mint én. :P
beküldve: 2008-01-11 08:22:58
(#211) ágikám.. permetem.. ezt én ugyan de így látom.. mi az h -2legalább tudja h néz ki!" ilyet egy szülő nem mondhat..
Már tegnapelőtt is. De ez itt off.
szerintem ez nem normális!! szentem az embernek legyen az fiú v lány legalább 14 éves koráig várnia kéne ezzel a dologgal. pláne nem a saját magunknak való örömszerzéssel, az a szülő akit ez meg ennyire hidegen hagy azt én elküldeném a hárs hegyre(bocs az már bezárt) vagy vmi hasonló helyre és elvenném tőle a gyerekét és a normális rokonainak adnám(már ha van ilyenje). ez az én véleményem
beküldve: 2008-01-11 08:14:56
(#207) tudom,tudom.. tanultál tegnap? 8előtört belőlem az anyuka)