• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Oldalak: ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... <<>>
beküldve: 2008-01-11 16:19:47
(#221)
Fumiki Aida
Fumiki Aida
[ Gyalog ]

Ejnye idejövök dumcsizni egy kicsit (mielőtt anyám megfolyt hogy má megin villany nélkül gépezek!XD) és itt is csak fálydítják az ember szívét aki 10.000 km-re lakik minden életformátől és főleg manga bolttól! Szörnyű! Csak szombaton mehetek shoppingolni és be kell érnem egy (nem is olyan kicsiXD) Fantasy boltal meg egy Alexandrával!

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-11 08:44:06
(#220) Válasz Nemes1s_2.0 (#219) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
aham... ez mit takar.. magában ? (kicsit hülye vok .. csak ezért..)

Küzdősport, de ez se ide való téma, dobjál emesére, ha ismertetőt akarsz. XD

megtettem..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-11 08:41:42
(#219) Válasz PICILÁNY (#217) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

Küzdősport, de ez se ide való téma, dobjál emesére, ha ismertetőt akarsz. XD

Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-11 08:41:57
beküldve: 2008-01-11 08:40:38
(#218) Válasz フリツク オル シィ (#178) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Lanwell... hidd el, nem tudnál olyat mesélni, amitől epilepsziás rohamot kapnék... Egyrészt, mert az idegeim kötélből vannak, másrészt, mert naon jól kezelem a legextrémebb helyzeteket is... ami, bár általános suliban tanítok, sűrűn előferdül... példa: tavaly volt egy ötödikes (igen, jól láttad; 10(!) éves) kislány (hozzáteszem, nem pirított magyar), aki egy doboz cigiért BÁRMIRE (és ezt értsd szó szerint) képes volt a fiúklotyóban... na, ilyenek a mai "ártatlan" gyerekek...
Vagy egy másik eset: az egyik hatodikos srácnak tavaly az volt a hobbija, hogy óra alatt kicsapta a répának még nem nevezhető "pisilőjét" (mert még csak arra jó!) a pad tetejére(!) és kiverte magának... naponta többször... éljen az integrálás!!! (Ez azt jelenti, hogy olyan a sulink, ahol a "normális" gyerekekkel együtt járnak a kevésbé sikerültek is...
szóval, "répacsapkodós" kisbarátunk akciója után nálunk is "enyhén feldúlva" jött oda hozzám a kolléganőm, hogy mit tegyen... mondtam neki, semmi baj, majd én elintézem, csak legközelebb cseréljünk órát... nos, így is lett... bemegyek, elkezdem tartani a matekot, mire a srác nekikészülődik a dolgoknak... erre én halál nyugodtan, fapofával odasétáltam hozzá, és közöltem vele, hogy amennyiben nem pakolja el a felszerelését, úgy én kényelmesen elsétálok a konyhára és kölcsönkérem a húsvágó bárdot; azzal elintézem neki, hogy egy életre a kezébe markolászhassa a himbilimbijét... osztályban síri csend... én olyan gyorsan még nem látt hímnemű egyedet visszavonulni...
Szóval: száz szónak is egy a vége: csak önuralom és lazaság kérdése az egész... ha a kölyök (és most bocsi mindenkinek a besorolásért) megérzi rajtad, hogy félsz, akkor kicsinál... ebből a szempontból olyanok, mint a kiskutyák... (bocsi ismét... bár, az itt megfordulók közül a szememben senki sem tartozik a fenti kategóriába... )

Huh... ez jó hosszúra sikerált... remélem, nem baj...

Nah igen, minden fellépés kérdése! Sok tanár ismerősöm van, bár ők középiskolában tanítanak... hát ott is törpénnek izgalmas dolgok! A lényeg, hogy meg kell találni a közös hangot a diákokkal és ugyan ez érvényes arra is - hogy az origi témához szóljak -, hogy pl. egy szülő hogyan éli meg azt, hogy a gyermeke szereti a képregényt... úgy látom, hogy sokak túl nagy feneket kerítenek ennek.

Jah és btw én úgy értettem, hogy a hallgatóság többi része kapna epilepsziás rohamot, attól, amit te tudnál (és tudtál) mesélni!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-11 08:40:15
(#217) Válasz Nemes1s_2.0 (#216) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
mit sportolsz .. én úsztam, koriztam, kung fu-ztam, meg úsztam, jah.. meg gördeszkáztam és görkoriztam.. te,

Ez itt nem a reklám helye, de Krav-Maga amúgy. XD

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-11 08:37:53
(#216) Válasz PICILÁNY (#215) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
mit sportolsz .. én úsztam, koriztam, kung fu-ztam, meg úsztam, jah.. meg gördeszkáztam és görkoriztam.. te,

Ez itt nem a reklám helye, de Krav-Maga amúgy. XD

Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-11 08:38:22
beküldve: 2008-01-11 08:36:45
(#215) Válasz Nemes1s_2.0 (#214) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
mellesleg milyen az új piercing.. és írtam erröl nked topikba ha érdekel..

Írtam korábban, hogy hagyom a sport miatt, mert mindig ki kéne szedni, elég a fülbevalót ki-be szedni, a friss piercinget meg pláne nem kéne ki-be rángatni. ^^

beküldve: 2008-01-11 08:31:04
(#214) Válasz PICILÁNY (#213) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

Írtam korábban, hogy hagyom a sport miatt, mert mindig ki kéne szedni, elég a fülbevalót ki-be szedni, a friss piercinget meg pláne nem kéne ki-be rángatni. ^^

beküldve: 2008-01-11 08:28:44
(#213) Válasz Nemes1s_2.0 (#212) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
nem értem hogy lehet úgy vizsgára készülni8amitől a jövőd függ9 h folyton itt lepzseltek.. (ez is anyuka szöveg..bocsi)

Soha nem kellett sokat tanulnom, nem most fogom elkezdeni, egyébként meg te is itt vagy, többet mint én. :P

de én nem vok friss 18 éves és nem készülök vizsgára..

Szerk: PICILÁNY 2008-01-11 08:29:29
beküldve: 2008-01-11 08:27:27
(#212) Válasz PICILÁNY (#210) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
nem értem hogy lehet úgy vizsgára készülni8amitől a jövőd függ9 h folyton itt lepzseltek.. (ez is anyuka szöveg..bocsi)

Soha nem kellett sokat tanulnom, nem most fogom elkezdeni, egyébként meg te is itt vagy, többet mint én. :P

beküldve: 2008-01-11 08:22:58
(#211)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
ágikám.. permetem.. ezt én ugyan de így látom.. mi az h -2legalább tudja h néz ki!" ilyet egy szülő nem mondhat..

beküldve: 2008-01-11 08:21:01
(#210) Válasz Nemes1s_2.0 (#208) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Már tegnapelőtt is. De ez itt off.

beküldve: 2008-01-11 08:19:25
(#209) Válasz PICILÁNY (#181) üzenetére
csomora
csomora
[ Új arc ]
szerintem ez nem normális!! szentem az embernek legyen az fiú v lány legalább 14 éves koráig várnia kéne ezzel a dologgal. pláne nem a saját magunknak való örömszerzéssel, az a szülő akit ez meg ennyire hidegen hagy azt én elküldeném a hárs hegyre(bocs az már bezárt) vagy vmi hasonló helyre és elvenném tőle a gyerekét és a normális rokonainak adnám(már ha van ilyenje). ez az én véleményem

beküldve: 2008-01-11 08:17:14
(#208) Válasz PICILÁNY (#207) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Már tegnapelőtt is. De ez itt off.

beküldve: 2008-01-11 08:14:56
(#207)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
tudom,tudom.. tanultál tegnap? 8előtört belőlem az anyuka)

Oldalak: ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... <<>>