Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-01-10 14:42:28
(#161) Az oktatás színvonala akkor van, ha megfogják ilyenkor a gyerek fejét, aztán beletrancsírozzák a padba.
beküldve: 2008-01-10 14:41:24
(#160) viszont az oktatás színvonala megvolt.. nem úgy mint most..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 14:38:25
(#159) beküldve: 2008-01-10 14:34:13
(#158) jó ezek a szarvasmarha kategóriába tartoznak.. nem kisegítőböl hanem az erkelből.. (most már a színyeiből sajna..)jövök.. ezek nyílt titkok voltak a suliban még a gólyaesküben is benne volt hogy nem smacizunk saját neműekkel és nem élünk a suliban nemi életet..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 14:28:05
(#157) Pont ezt akartam kérdezni... hova jársz te?!?!?!
Jó hallani, hogy a next generation szilárd alapot képez a további civilizációhoz...
És legalább írd oda, hogy közben Hellsinget olvasot és ezért terrorizálják a szülei, ezért aberráltkodik a suliban + így még nem is offolsz!
Jó hallani, hogy a next generation szilárd alapot képez a további civilizációhoz...
És legalább írd oda, hogy közben Hellsinget olvasot és ezért terrorizálják a szülei, ezért aberráltkodik a suliban + így még nem is offolsz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-10 14:25:25
(#156) Nos ez csak azt bizonyítja, hogy honnan jöttek e kölkök. Hmm tisztára mint valami kisegítőben..
beküldve: 2008-01-10 14:23:13
(#155) jóh.. olyan nálunk is volt h a gyermek azzal játszott 15 évesen a fizika órán khm.. .. amivel egy idős volt (a 3. lábával)..jetinek hívtuk... a tanár meg sírva ment ki .. egy másik csaj meg ott élt nemi életet az iskolában ahol tudott... wc, folyosó, stb.. nem folytatnám.. jah meg ugyan az a gyerek akiről előbb írtam miután végzett rádobta az asztalra a lompost..
mondjuk én is smároltam már enyimekkel de ennyi.. nem több..
mondjuk én is smároltam már enyimekkel de ennyi.. nem több..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-10 14:23:57
nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón két HÍMNEMŰ EGYED smároljon...
Szerintem ne akard tudni, hogy mások miket éltek át ilyen ügyben... esetleg elkél majd a repülősó...
Chika:
A minap is rászóltam egy párra, és a kiscsaj beszólt nekem, hogy: "mi van, féltékeny az Orsi néni?!" azt hittem, legurulok a röhögéstől a lépcsőn... de azért mondtam neki mosolyogva, hogy mire lennék féltékeny??? a 13 éves kis pubikára, aki még a saját fülét sem találja meg??? Erre halál vörösen elrohantak... nem is értem, miért....
Ez az! Napalmot nekik!!! A kis szemtelen...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-10 09:27:03
nah.. majd ha 1x megkérdezik h édes ****fiam(itt a neved található necrokidem)te most akkor melyik nemet is tartod szebbnek és figyelemre méltóbbnak? ..
erre majd köpni sem nem hogy még nyelni nem tudsz majd.. és átéled a 16 éves vok és senki nem ért meg szindrómát...
a többieknek(chika, lanwell) nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón ké HÍMNEMŰ EGYED smároljon... ági néni nem tudott rá reagálni.. ti mit csinálnátok..
mondjuk az jó h eddig csak egy pasim volt a suliból.. így még kísérteni sem tudott h akarjak tőle vmit a sulin belül.. (ő volt apor..de ez 1 másik topik téma)
ui. lanwell válaszok hol maradnak? ..hüpp hüpp
erre majd köpni sem nem hogy még nyelni nem tudsz majd.. és átéled a 16 éves vok és senki nem ért meg szindrómát...
a többieknek(chika, lanwell) nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón ké HÍMNEMŰ EGYED smároljon... ági néni nem tudott rá reagálni.. ti mit csinálnátok..
mondjuk az jó h eddig csak egy pasim volt a suliból.. így még kísérteni sem tudott h akarjak tőle vmit a sulin belül.. (ő volt apor..de ez 1 másik topik téma)
Erre most csak annyit, hogy kihullana a hajad, ha tudnád miket láttam már és szerintem Chika is bármikor epilepsziás rohamot tudna rád hozni, amiket eddig látott, mint tapasztalt (tanár)nő...
Necrokidnek csak javaslat szinten - főleg ebben a témában - inkább köpjön, mint nyeljen, az a biztos!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
OFF: Kibelezném őket, aztán kilógatnám őket a 3-ról. (Nem kell ám megijedni, a normális embereket szeretem ááám.
beküldve: 2008-01-10 06:19:07
(#151) nah.. majd ha 1x megkérdezik h édes ****fiam(itt a neved található necrokidem)te most akkor melyik nemet is tartod szebbnek és figyelemre méltóbbnak? ..
beküldve: 2008-01-09 21:01:34
(#150) gondolom vled eddig nem beszéltek ilyenekről..
kicsit elkanyarodtunk a témától..
Nem annyira
ki hogy látja a dolgokat..
kicsit elkanyarodtunk a témától..
Nem annyira
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 20:51:33
(#147) kicsit elkanyarodtunk a témától..