Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2007-11-13 16:05:48
(#101) Szerintem tényleg kéne nyitni egy albérlet fórumot xDDDD Kissé eltértünk a fórum témájától, de így is jó
És ez zavar téged Hanon, édes? Én jól jártam, csak nyamvadt 134 pontot tudtam összeszedni felvételire.
Szerk.: Nem lehet mindenki akkora géniusz mint te. Amúgy is oda vettek fel, ahova menni akartam.
Szerk.: Nem lehet mindenki akkora géniusz mint te. Amúgy is oda vettek fel, ahova menni akartam.
Mázlista!
Én össze fogom tenni a két kezem hogy oda vegyenek föl ahova járni akarok. Má nem mintha olyan hülye lennék, de azé kemény sulit néztem ki magammnak. XD
És ez zavar téged Hanon, édes? Én jól jártam, csak nyamvadt 134 pontot tudtam összeszedni felvételire.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-11 19:04:15
És a legjobb az egészben, hogy szerencsétlen hímegyedet fősulis ponthatárokkal vették fel, és mégis egyetemista lesz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A munka része az, nem vagyok albérletes, mert helyben vagyok suliban szerencsére, így is mindig fogy a pénz, a főzést meg ilyesmit ettől függetlenül csinálom.^^
beküldve: 2007-11-11 15:34:30
(#95) Látom felkapott a téma, nyitni kéne egy " Albérlet" Topicot xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Valahol el kell kezdeni. Nem maradhatok a szüleim vagy bárki más nyakán a végtelenségig csak mert úgy kényelmesebb
Mai világban ahol alig találni munkát így jobb, meg hát a mi családunk nagyon összetartó , szeretjük mindennap látni egymást, beszélgetni.
És egy nyugodt kertes családi házat csak nem fogunk lecserélni egy albérletre. Házat még nagypapám építette azzal a kivánsággal, hogy szeretné, ha mindig együtt élne a család békében.
Ez tényleg nagyon jó dolog lehet!!! Szerintem is jó a családdal lenni, mielött kollégista lettem nem hittem hogy ennyire hiányoznak majd!!!
Rock 4 Ever!!!!
Valahol el kell kezdeni. Nem maradhatok a szüleim vagy bárki más nyakán a végtelenségig csak mert úgy kényelmesebb
Mai világban ahol alig találni munkát így jobb, meg hát a mi családunk nagyon összetartó , szeretjük mindennap látni egymást, beszélgetni.
És egy nyugodt kertes családi házat csak nem fogunk lecserélni egy albérletre. Házat még nagypapám építette azzal a kivánsággal, hogy szeretné, ha mindig együtt élne a család békében.
Bizony, manapság kincset ér egy összetartó család!
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nah majd megtudjátok akkor, hogy milyen jó este 9-től reggel 5-6ig dolgozni, hogy kifizessétek a lakbért, nem beszélve, hogy magad főzöl, mosol, vasalsz meg még tanulnod is kell. >P
kemény, apám! fősuli/egyetem?
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Valahol el kell kezdeni. Nem maradhatok a szüleim vagy bárki más nyakán a végtelenségig csak mert úgy kényelmesebb.
Megjegyzés: Nemesis ez szívből jött, saját tapasztalat?
Szerk: miyu 2007-11-09 23:04:01
beküldve: 2007-11-09 19:16:05
(#89) Hát igen rengeteg kiadás van és a mangák egymás után jönnek és jönnek!!Nekem eddig még elég kevés mangám van és ha veszek azt is csak ha maradt karácsonyi vagy szülinapi pénzemből teszek.Bár hozzátok albérlőkhöz képest nekem egész jó dolgom van bár a kolesz se olcsó.DE azért hajrá!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-11-09 19:02:27
(#88) Nah majd megtudjátok akkor, hogy milyen jó este 9-től reggel 5-6ig dolgozni, hogy kifizessétek a lakbért, nem beszélve, hogy magad főzöl, mosol, vasalsz meg még tanulnod is kell. >P
Fumiki Drága! Itt sem menekülsz előlem, ugye tudod! Figyelek rád! Olvasd csak vissza az előző hozzászólásod? Mi a probléma ( direkt írtam így -nem én vagyok a fogaskerék)? xD Remélem én vagyok az egyik, akiről beszélsz! És igen, igazad van, csak egy a baj...Az albérlet drága....De legalább nem ellenőriznek folyton...Már csak egy év és.....
Tom hogy az albérlet drága pont azé akarunk többen össze költözni! Vili?? Egyébkén IGEN téged is takar ez a 2 személy!
Szal nem tom hogy neked "Mi a problémád? Me' kiszedem a fogadat!!" XD XD XD XD
Szerk: Fumiki Aida 2007-11-09 16:38:52