Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2007-11-09 15:07:24
(#86) Fumiki Drága! Itt sem menekülsz előlem, ugye tudod! Figyelek rád! Olvasd csak vissza az előző hozzászólásod? Mi a probléma ( direkt írtam így -nem én vagyok a fogaskerék)? xD Remélem én vagyok az egyik, akiről beszélsz! És igen, igazad van, csak egy a baj...Az albérlet drága....De legalább nem ellenőriznek folyton...Már csak egy év és.....
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-11-09 11:38:47
(#85) Szerintem jobb ha egy család együtt lakik, annyi adó és kiadás van, így jobban megoszlanak költségek. vagy ha egy családtag munkanélküli akkor van aki addig tud neki segíteni.
Mamám, lánya, fia, lányának két nagykorú gyereke. És én is velük élek majd férjemmel és gyerekeimmel.
Jó így együtt, még így is alig tudjuk fizetni a számlákat.
Mamám, lánya, fia, lányának két nagykorú gyereke. És én is velük élek majd férjemmel és gyerekeimmel.
Jó így együtt, még így is alig tudjuk fizetni a számlákat.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2007-11-08 19:43:49
(#84) Szerény személyem minél hamarabb szeretne elkerülni itthonról. Drága barátnőimmel (ez 2 személyt takar) azon elmélkedtünk hogy albérletbe összeköltözünk. Így talán aggódó szüleink is könnyebben utunkra engednek.
Az a szerencse hogy mind a 3-man anime/manga fanatikusok vagyunk, így nem fogunk egymás idegeire menni.XD
Az a szerencse hogy mind a 3-man anime/manga fanatikusok vagyunk, így nem fogunk egymás idegeire menni.XD
Szerk: Fumiki Aida 2007-11-08 19:45:08
Csak azt mondom, hogy ami jár az jár
Hogy ez mennyire igaz. Nekem még nem volt ilyen gondom szerencsére, ha egyezkedni kell, vagy szerződés van, elég barátságtalan képem van, eddig még mindig komolyan vettek.
Mert látják rajtad, hogy át lehet baszni, mivel még fiatalabb vagy. Ezért nem olyan jó ötlet ilyen korban dógozni
Pont erről beszélek, hogy éssznél kell lenni. Attól, hogy fiatal vagy még nem feltétlen jelenti, hogy át tudnak verni. Minket megpróbáltak de bepöccentünk és kivertük a balhét. (Kevesebbet fizetek mint amennyi a szerződésben volt.) De nem hagytuk annyiban és megkaptuk a teljes összeget sőt még fizetet szabink is volt. Csak azt mondom, hogy ami jár az jár
Szerk: miyu 2007-11-08 19:14:34
olyan jól áttudják b@sszni az agyadat, hogy csak lessel. (Saját tapasztalat )
Mert látják rajtad, hogy át lehet baszni, mivel még fiatalabb vagy. Ezért nem olyan jó ötlet ilyen korban dógozni
jobb mint a láblogatás. ^^
Annál jobb nincs >D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Lehet-lehet csak jól meg kell gondolni, hogy hova. Mert qurvára éssznél kell lenni mert olyan jól áttudják b@sszni az agyadat, hogy csak lessel. (Saját tapasztalat )
Ettől függetlenül ha elkerülök (neadj'isten) főiskolára én is keresek a suli mellé valamit. Nem lehet beelöle megélni de jobb mint a láblogatás. ^^
Ettől függetlenül ha elkerülök (neadj'isten) főiskolára én is keresek a suli mellé valamit. Nem lehet beelöle megélni de jobb mint a láblogatás. ^^
Én sem arra, van éjszakai műszak, ráadásul még jól is fizet. Hát aki ennyi idősen elvárja, hogy pénzeljék a szülei, az inkább tegye a kemencébe a fejét, amilyen vastag bőr lehet a képükön, tutira csak órák múlva kezdene el leégni.
DE: Amikor azt írttam, hogy "kettesben lenni valakivel" nem feltétlen a sexre gondoltam .Nem kell ahhoz feltétlen sexelni, hogy zavarjon ha mások is ott járkálnak.^^
Én sem PONT arra gondoltam, de legtöbb esetben erről lenne szó.
Ez az ideális állapot:albérlet ott úgy..nézel animét ahogy jólesik. )
Jogos
De én nem mekdrájvos eladóemberke munkára gondoltam, hanem mondjuk asztalos vagy fodrász vagy ilyesmi. És mi az, hogy nem várhatja el? Akkor körülöttem lévő 18-22 évesek kicsit kicsúsztak ebből x3
Namármost 18-tól számít nagykorúnak, ha jól tudom. Szerintem 18 évesen még nem lesz akkora balfasz, hogy elmegy otthonról (hacsak nem szakmunkásképzőbe járt, mert akkor ugye mehet dógozni...).
Ahhoz nem kell szakmunkást végezni, hogy dolgozni kelljen menni. Nem várhatod el, hogy 18 évesen még mindig apu-anyu tartson el. Az iskola mellett is lehet menni dolgozni...
Más helyzet ha még az ajtót se zárja be. Akkor nem anyu hibája, hogy "rajtakapják" x3
Hehehe, tudom, hogy off lesz de ha már bele másztam ki is mászok a témából. Na szóval: nem anyuci de még csak nem is az én hibám ha valaki benyit. Hogy miért? Egyszerű: nálunk nem lehet zárni a szoba ajtókat . Ergo: tehát otthon nem játszunk piros karikás játékokat senkivel. Elvégre nem vagyunk idióták.(Szal nem "kaptak még rajta" *lekopog*Úgy érzem nem raktam elégé feltételes módba.) DE: Amikor azt írttam, hogy "kettesben lenni valakivel" nem feltétlen a sexre gondoltam .Nem kell ahhoz feltétlen sexelni, hogy zavarjon ha mások is ott járkálnak.^^
(Dumálok én mikor az év 2/3-ban nem is vagyok otthon, hol kolesz, hol albérlet hol ez, hol az. Ez az ideális állapot:albérlet ott úgy..nézel animét ahogy jólesik. )
Nah, ezzel pont erre a témára >_<°
Szerk: miyu 2007-11-08 17:51:41
beküldve: 2007-11-08 16:12:06
(#74) hát nálunk nincs semmi gond. legalábbis nem vészes. tudják h Japán őrült vok. ^^" egy csomó cuccot kaptam az egyik rokonunktól is, aki nagyon sokat van kinnt. szóval tolerálják a dolgot. persze nem mondom azt h megértik vagy szeretik az animéket/mangákat, de efogadják h ez a hobbym. bár olykor azért rákérdeznek h ez a figura meg honnan van és mennyi volt? (én meg mondom 5ezer, erre ők elszörnyednek h ennyi pénzt kiadok érte, pedig valójában 12ezer volt....) ráadásul abba is beleegyeztek h a karácsonyi pénzen vehessek mangákat IS. dehát a fele fizetésem biztos h ilyenekre költöm még így is. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-11-08 15:22:21
(#73) Én 15 vok és nálam anyám nagyon utálja az animét!
Bár kezdi megszokni hogy ez a hobby-m de egyes mangáknál még mindig kiveri a balhét!
Bár kezdi megszokni hogy ez a hobby-m de egyes mangáknál még mindig kiveri a balhét!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Én a rajtakapás alatt a fiúval való együttlétet értettem (igen, kicsit elkanyarodtunk =P)
Meg tudnák szeretni, csak egy kicsit élénkebb fantázia kéne nekik. Megszokni, hogy néha kicsit eltér a realitástól, és sok helyen anatómiailag helytelen =P Szerintem az a fő gond, hogy nincs rá idejük.
Meg tudnák szeretni, csak egy kicsit élénkebb fantázia kéne nekik. Megszokni, hogy néha kicsit eltér a realitástól, és sok helyen anatómiailag helytelen =P Szerintem az a fő gond, hogy nincs rá idejük.