Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2007-11-06 23:21:38
(#41) az én apámat különös képpen nem érdekli, hogy mivel töltöm a szabadidőmet, meg mit veszek a pénzemen, amíg nincs gond a suliban.
csak egy érdekes beszólása volt:
csak egy érdekes beszólása volt:
még mindig jobb az hogy animét/mangát nézel, mint ha Hentait!!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Szerk: Mazuruyaki 2007-11-06 23:30:32
beküldve: 2007-11-06 22:43:49
(#40) Hálisten nekem nincsenek kistestvéreim, családomban pedig senki sem tud arról, h én szeretem a yaoitXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Nekem háttér...kérdezi anyám,hogy ez 2 fiú?Mondom neeem,csak egy fiús lány.-Melyik a lány?-Izé...a kisebb.-Jé,tényleg!
Én Shuichire mondtam, hogy lány elhitték. csak amikor tesóm ordibálta, hogy "A TIMI BUZIS ANIMÉKET NÉZ EGÉSZ NAP!" akkor buktak ki kicsit
Jujj...ez kicsit gáz....Nálam a battle royale óta nem akadnak ki semmin....
(OFF: Te egyébként nem Pongrácz Tímea vagy?)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-06 21:40:37
(#38) Szerencsére az én hugim még mindig le van maradva a witch meg hercegnők szinten. Szokott animéket nézegezni, de nem igazán fogja fel mit lát.
Teljesen magától minden füllentés nélkül gondolta Shuichiről hogy lány!
Oh, az én okos hugicám!
Egyébbként én úgy vok a melegekkel hogy animékbe/mangákba imádom, az életben meg nem szólok bele! Mindekinek magánügye!
Teljesen magától minden füllentés nélkül gondolta Shuichiről hogy lány!
Oh, az én okos hugicám!
Egyébbként én úgy vok a melegekkel hogy animékbe/mangákba imádom, az életben meg nem szólok bele! Mindekinek magánügye!
Szerk: Fumiki Aida 2007-11-06 21:45:06
beküldve: 2007-11-06 21:21:44
(#37) Szerencsére az én húgom naon jófej ilyen szempontból. Esetenként ő is megnézi, de ő azért még nem olyan "perverz" mint én Szerintem még mindig jobb ez a függőség
Pár napja jött meg 2 yaoi mangám és az asztalon hagytam őket, az utolsó percben kaptam ki a kezéből. Könyörgött, hogy megnézhesse, szal egy idő után beadtam a derekam, de figyelmeztettem, hogy sokkoló. Fel kellett volna vennem videóra ahogy a vidám dudorászása lapozgatás közben hogy torzult Naon jó volt
Pár napja jött meg 2 yaoi mangám és az asztalon hagytam őket, az utolsó percben kaptam ki a kezéből. Könyörgött, hogy megnézhesse, szal egy idő után beadtam a derekam, de figyelmeztettem, hogy sokkoló. Fel kellett volna vennem videóra ahogy a vidám dudorászása lapozgatás közben hogy torzult Naon jó volt
beküldve: 2007-11-06 21:11:38
(#36) Nekem csak tesóm akadt ki hogy ien gyilkolósokat nézek mármint hogy a Naruto-ban van néhány ilyen Mondjuk sztem nem durva CSak folyton takargatnom kellett az első részben mikor egy sexi jutsu volt meg mikor töb
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Igen én is buzis animéket nézek,és beteg ferde elméjű vagyok,és legjobb lenne bezárni egy gumiszobába,mert ki hallott már olyat,hogy melegeket nézünk?!Ejnyee...engem a drága húgom buktatott le egyszer...De az fiúúú,júúúj!
még szerencse, hogy nincs kisöcsém, aki a húgom ... és hangosan nyilvánul meg, mikor valamit észrevesz, mi is lenne vélem...amúgy nem biztos, hogy olyan rossz a gumiszoba... meg nem te vagy az egyetlen ferde szándékú ember itt...:P mármint "mit nézek" téren...Sőt gondolj a japánokra
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-06 20:47:59
(#34) Igen én is buzis animéket nézek,és beteg ferde elméjű vagyok,és legjobb lenne bezárni egy gumiszobába,mert ki hallott már olyat,hogy melegeket nézünk?!Ejnyee...engem a drága húgom buktatott le egyszer...De az fiúúú,júúúj!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nekem háttér...kérdezi anyám,hogy ez 2 fiú?Mondom neeem,csak egy fiús lány.-Melyik a lány?-Izé...a kisebb.-Jé,tényleg!
Én Shuichire mondtam, hogy lány elhitték. csak amikor tesóm ordibálta, hogy "A TIMI BUZIS ANIMÉKET NÉZ EGÉSZ NAP!" akkor buktak ki kicsit
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-06 20:38:35
(#32) Nekem háttér...kérdezi anyám,hogy ez 2 fiú?Mondom neeem,csak egy fiús lány.-Melyik a lány?-Izé...a kisebb.-Jé,tényleg!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-06 20:25:59
(#31) Nekem egyszer MSN háttér volt egy elég durva yaoi kép... apám 3 percig nézte de szerencsére nem fogta fel, mit lát :d amikor észrevettem, hogy mit néz bezártam az ablakot és kilökdöstem a szobából.. azóta nem állítok be msn-hez se yaoi képet..xD
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-06 20:25:45
(#30) Én két szempontból is szerencsés vagyok:
- tesóm szoktatott rá az anime/manga nézegetésre, tehát ha bármikor felelősségre vonnak, ártatlan bociszemekkel rá mutatok ^-^
- az ő szemszögükből volt már rosszabb is. Három-négy éve azt hiszem egy pillanatig tényleg azt hitték, hogy szektázom
Szerintem masszívan hisznek benne, hogy majd ezt is elnövöm. Mondjuk azt nem tudom miért nem vették észre, hogy a négy évvel idősebb tesóm nálam nagyobb függő...
- tesóm szoktatott rá az anime/manga nézegetésre, tehát ha bármikor felelősségre vonnak, ártatlan bociszemekkel rá mutatok ^-^
- az ő szemszögükből volt már rosszabb is. Három-négy éve azt hiszem egy pillanatig tényleg azt hitték, hogy szektázom
A Gyűrűk Ura, meg a Tolkien Társaság már ez a kategória? :S
Szerintem masszívan hisznek benne, hogy majd ezt is elnövöm. Mondjuk azt nem tudom miért nem vették észre, hogy a négy évvel idősebb tesóm nálam nagyobb függő...
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2007-11-06 20:25:39
(#29) Nekem is volt már shounen ai/yaoi miatt balhé...hogy ez beteges dolog,és ezután mi jöhet még?
Én elmileg most is le vagyok tiltva a gépről,de ez igazán 1ik családtagomat se érdekli
Én elmileg most is le vagyok tiltva a gépről,de ez igazán 1ik családtagomat se érdekli
Amitől a mai napig elhűl az az, amikor a monitoromon lévő "összeölelkezett" fiúkat látja [/QUOTE]
Jaj, ez nem jó vicc egyszer én is ezen buktam le! ÁÁÁÁÁ!!
Hülye voltam úgy gépeztem hogy senki nem volt othon és véletlen fennhagytam egy enyhén félreérthető képet!
1 hétre el voltam tiltva a géptől! + 3 óra fejmosás!
Persze az hogy el voltam tiltva nem azt jelenti hogy nem gépeztem! XD XD XD
Jaj, ez nem jó vicc egyszer én is ezen buktam le! ÁÁÁÁÁ!!
Hülye voltam úgy gépeztem hogy senki nem volt othon és véletlen fennhagytam egy enyhén félreérthető képet!
1 hétre el voltam tiltva a géptől! + 3 óra fejmosás!
Persze az hogy el voltam tiltva nem azt jelenti hogy nem gépeztem! XD XD XD
beküldve: 2007-11-06 20:08:34
(#27) Az én helyzetem nem olyan vészes szülők terén. Anyumat nem zavarja, de nem szereti ha mangára költöm a pénzem. -___-
De ha veszek egy figut v. egy artbook-ot szinte mindig megnézi. A Sonsaku Hakufu figum nagyon tetszett neki. XD Vmi ilyesmi volt a reakció: "Csini. Neki aztán van melle!" XXD
Apumat különösebben nem érdekli, de legszívesebben felgyújtaná a posztereimet. :3 "Az új tapétára nem ragasztasz semmit!!!" /Végülis Anyum kiharcolta h. egy párat feltehessek. ^^ /
Mivel bátyám már nem lakik velünk csak alkalmanként jön haza, de általában megnézi h. van-e vmi új kötet a polcomon. ^__^
Anime nézés közbe én is mindig fejhallgatót használok, de csak azért mert én így szeressem. :3 Azt meg h. Anyum éppen Alucard egyik darálásánál lép be nem okoz problémát, valahogy sosem tette eddig szóvá. XD
De ha veszek egy figut v. egy artbook-ot szinte mindig megnézi. A Sonsaku Hakufu figum nagyon tetszett neki. XD Vmi ilyesmi volt a reakció: "Csini. Neki aztán van melle!" XXD
Apumat különösebben nem érdekli, de legszívesebben felgyújtaná a posztereimet. :3 "Az új tapétára nem ragasztasz semmit!!!" /Végülis Anyum kiharcolta h. egy párat feltehessek. ^^ /
Mivel bátyám már nem lakik velünk csak alkalmanként jön haza, de általában megnézi h. van-e vmi új kötet a polcomon. ^__^
Anime nézés közbe én is mindig fejhallgatót használok, de csak azért mert én így szeressem. :3 Azt meg h. Anyum éppen Alucard egyik darálásánál lép be nem okoz problémát, valahogy sosem tette eddig szóvá. XD