Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
dehogyis 1x megtudták szüleim, h GRAVIT (enyhe shounen-ai... -/.\-) nézek rögtön eltiltottak a géptől egy hétre és végig kellett hallgatnom a hegyibeszédet, h "ez beteges, nem normális dolog, stb..."
Nem csodálom. Én a gépet is kivágtam volna.
Én részemről nem szolnak bele hogy hány kötet mangát veszek per hó. Mindig mondom nekik hogy így legalább nem gyepesedik be az angol nyelvtudásom. Utazgatás közben pedig animét nézek ott meg kit érdekel hogy néznek az emberek hogy wtf-t csinálok.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-11-06 17:31:20
(#10) Ja és ha már a tesóknál tartunk sajnos nálunk is van egy (még szerencse hogy csak egy) "5 percenkén berohangálok a nővérem fenségterületére" szörnyeteg! XD
Már megijedtem.
Velem is előfordult ilyesmi, csak az a gáz hogy én ici-picit úgymond erősebb animét néztem, mint a Gravi.
Velem is előfordult ilyesmi, csak az a gáz hogy én ici-picit úgymond erősebb animét néztem, mint a Gravi.
hehe én is szoktam olyanokat nézni de persze csak ha elmennek vásárolni
"Foolish little brother..."
dehogyis 1x megtudták szüleim, h GRAVIT (enyhe shounen-ai... -/.\-) nézek rögtön eltiltottak a géptől egy hétre és végig kellett hallgatnom a hegyibeszédet, h "ez beteges, nem normális dolog, stb..."[/QUOTE]
Már megijedtem.
Már megijedtem.
Ezek szerint csak én vok ilyen szerencsétlen???
dehogyis 1x megtudták szüleim, h GRAVIT (enyhe shounen-ai... -/.\-) nézek rögtön eltiltottak a géptől egy hétre és végig kellett hallgatnom a hegyibeszédet, h "ez beteges, nem normális dolog, stb..."
Az én szüleim... nos... úgymond azok(tudatlanok), de nem teljesen homály előttük eza dolog, vagyis nem tőlem hallották először, és felteszik néha a kérdést: "Honnan neked az a nagy Japán mániád ?!" Jah és legalább nem "kínizzák", ami miatt nagy tiszteletet élveznek és nem is ellenzik... tökéletesen megvagyunk
az enyémek sem ellenzik, csak nem szeretik :P ja, meg ha esetleg zenét akarnak hallgatni de én animét nézek (persze japán hang, magyar felirat ) akkor rögtön nyávognak, hogy vegyem le a hangját mert idegesítő... tesóm meg bejön, h "már megint mi ez a hóncsanghó?!" (japcsi halandzsa )
de amíg nem szólnak bele (meg nem tudják ) hogy mit nézek/olvasok addig nem zavarnak
beküldve: 2007-11-06 17:18:48
(#5) Az tény hogy van jó abban ha nem igazán vágják a témát, de az a rossz hogy így értékelni sem tudják.
Én mondjuk még az Árnybírót se szeretem ha nézegeti anyucikám, mert most gondoljatok bele hogy ha valamibe már van egy kis vér vagy valami mingyárt a plafonon van.
Én mondjuk még az Árnybírót se szeretem ha nézegeti anyucikám, mert most gondoljatok bele hogy ha valamibe már van egy kis vér vagy valami mingyárt a plafonon van.
beküldve: 2007-11-06 17:14:12
(#3) Az én szüleim... nos... úgymond azok(tudatlanok), de nem teljesen homály előttük eza dolog, vagyis nem tőlem hallották először, és felteszik néha a kérdést: "Honnan neked az a nagy Japán mániád ?!" Jah és legalább nem "kínizzák", ami miatt nagy tiszteletet élveznek és nem is ellenzik... tökéletesen megvagyunk
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-06 16:57:03
(#2) beküldve: 2007-11-06 16:48:36
(#1) Hy!
Azért nyitottam ezt a topik-ot, mert kíváncsi vagyok hogy csak az én szüleim ilyen retentő tudatlanok e téren, vagy mások is így vannak ezel.
Azért nyitottam ezt a topik-ot, mert kíváncsi vagyok hogy csak az én szüleim ilyen retentő tudatlanok e téren, vagy mások is így vannak ezel.
Szerk: Fumiki Aida 2007-11-06 16:48:57