Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2007-11-06 19:53:01
(#26) Hát most már nincs semmi gond a szüleimel, de ez nem volt mindig így, bár apámmal nem volt semmi gond eleve ő is szereti az Ezüst Nyílt és alkalmanként megnézi sőt amikor mentek a TV-ben a régi Focis és az autós animék gyakran megnézte
1. Nem is mondom, hogy vettem-e valamit.
2. Úgy vannak vele, az én pénzem, hogy mit csinálok vele én dolgom.
A TV-vel nincs gond, van TV a nappaliban is és a szobámban is és ha apán néha feljön nézni valamit lekötöm a TV-ről a gépet, fel a fülhalgatót és kész.
megsugom ő még a magyar rajzfilmeket is szereti
. Anya volt a gond, mikor elöszőr mondtam neki " Jaj szekta filmeket nézel!" hát azt hittem lehidalok, de miután az iskolámban tartottam egy anime/manga bemutatót a média tanárom utánna töbször is felkért és anyukámnak is megemlítete és ekkor utánna békén is hagyot. A vásárlásomb nem szolnak bele.1. Nem is mondom, hogy vettem-e valamit.
2. Úgy vannak vele, az én pénzem, hogy mit csinálok vele én dolgom.
A TV-vel nincs gond, van TV a nappaliban is és a szobámban is és ha apán néha feljön nézni valamit lekötöm a TV-ről a gépet, fel a fülhalgatót és kész.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-11-06 19:55:08
beküldve: 2007-11-06 19:44:54
(#25) Heh enyém teljesen hozzászokott. Kellett neki idő, és még most is szól ha a nappaliban az megy, de amúgy nincs gond. A mangamániámat is elviseli, de a figurákkal még küzd "És ez mit tud?" vagy "Most a Barbie baba jön?" De nembaj XD
Amitől a mai napig elhűl az az, amikor a monitoromon lévő "összeölelkezett" fiúkat látja
Amitől a mai napig elhűl az az, amikor a monitoromon lévő "összeölelkezett" fiúkat látja
beküldve: 2007-11-06 19:44:24
(#24) Ja és még mondjuk azért mázlim van hogy mamámékkal szemben lakunk mert, idősebb őseim adakozóbbak pénzügyi téren.
Ha pedig a szüleim kérdezik holvan a pénzem egyszerű válasz:"én pénzem"
Ez álltalában bejön. XD
Ha pedig a szüleim kérdezik holvan a pénzem egyszerű válasz:"én pénzem"
Ez álltalában bejön. XD
beküldve: 2007-11-06 19:39:06
(#23) Az én anyum azért annyit enged hogy cosplay-ezhetek.
Hála az égnek a baráti társaság ebbe leszavazta a szülőket!
YEAH!
Hála az égnek a baráti társaság ebbe leszavazta a szülőket!
YEAH!
beküldve: 2007-11-06 19:12:05
(#22) Hmm...nekem is mindig megy,hogy ilyenekre költök csillagászati összegeket...én is szoktam ezt a pár 1000 minuszt alkalmazni...aztán megy hogy hol a pénzem...örüljenek,hogy nem drogokra költöm
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
de téynleg, tudtok valami jó módot ,hogyan lehetne megpuhítani/rávanni?
hát... nem tudom, hogy tőled mit szoktak meg a szüleid, de azt is lehet, hogy egyszerűen odaállsz eléjük, hogy: "nem mindegy nektek, hogy mire költöm a pénzem?!" (jó, lehet finomabban fogalmazni )
van egy másik megoldás: könyörögj bociszemekkel */.\*
és harmadik: beígérsz nekik mindent (leviszed a szemetet, elmosogatsz stb..., nem kérsz semmit karácsonyra, születésnapra, ha megcsinálhatod )
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-06 18:52:30
(#20) Hehh.. engem a mamám szid mindig, hogy miért kell ilyen "szarokra" költenem a pénzem... de igazából az animézéssel nincs is bajuk szüleimnek csak a cosplayyel.. (de ígyis sikerült úgy összehoznom két cp-t őszi conra COSPLAY MINDENEK FELETT )
na szal.. ha nem mondom, hogy mennyit vagyok képes kiadni egy kis figuráért vagy egy wall scroll-ért akkor nem nyavajognak általában egy ezressel kevesebbet mondok... és ha megkérdezik, hogy hova tűnt a pénzem akkor csak annyit mondok, hogy: "olyan finomak azok a csokik a büfébeeeen... XD"
na szal.. ha nem mondom, hogy mennyit vagyok képes kiadni egy kis figuráért vagy egy wall scroll-ért akkor nem nyavajognak általában egy ezressel kevesebbet mondok... és ha megkérdezik, hogy hova tűnt a pénzem akkor csak annyit mondok, hogy: "olyan finomak azok a csokik a büfébeeeen... XD"
beküldve: 2007-11-06 18:49:52
(#19) A divatolásra: Igen sajnos... most mondta pár perce nővérem, hogy egy ** tiniújságon látta : "Új divatőrület japánból!", amiallatt érti az anime/mangát....elszomorító.. .s remélem látjuk majd valami előnyét is mindenesetre...(hogy ne csak jó dolgokat mondjak szüleimről)...
nem engedik, hogy jelmezt(Cosplay) készítsek conra pedig már annnyira ki volt gondolva, meg minden...minden ki szaros részletet megbeszéltünk már, de anya nem engedi, mondván, hogy "minek annyi pénzt és időt költeni az anyagra, és az elkészítésére, ha csak egyszer veszed fel????" Van benn valami, tény, ami szó, nade akkor is!! annyira beleéltem magam, olyan nagyon jó volna...
nem engedik, hogy jelmezt(Cosplay) készítsek conra pedig már annnyira ki volt gondolva, meg minden...minden ki szaros részletet megbeszéltünk már, de anya nem engedi, mondván, hogy "minek annyi pénzt és időt költeni az anyagra, és az elkészítésére, ha csak egyszer veszed fel????" Van benn valami, tény, ami szó, nade akkor is!! annyira beleéltem magam, olyan nagyon jó volna...
Haverom Gaara lenne én meg Deidara és az pont viccesen kijön...olyan jól elgondoltuk már...
de majd még puhatolom, bár másik szülőmnek/apa/ még nem is említettem khm...de hátha neki tetszik és akkor meggyőzi anyát XD de téynleg, tudtok valami jó módot ,hogyan lehetne megpuhítani/rávanni?Bocsi, ha offoltam, de ez azért valamilyen szinten szülő + anime...+ tanács kérés
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-06 18:53:10
beküldve: 2007-11-06 18:42:33
(#18) Az én szüleim ebben a témában teljesen értetlenek...merthogy az anime/manga beteges dolog,abból tanulok ennyi hülyeséget,csak azért csinálom mert ez most divat(divaat??? )és különben is a mangák miatt fog eljönni a világvége...a gép-téma nálam szívás,mert az ajtónak háttal van,és már a tükörből is látszik a gép...az ajtót nem zárhatom be,mert a fiutesóm tizennyolcaskarikás oldalakat nézett... Néha meg tudom kaparintani az apám laptopját és akkor hawaiidizsifanta
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-06 18:43:49
jó, és ha besurranak mögés miközben olvadozol egy yaoi animén és te persze nem hallod őket, hogy ott vannak a fülhallgató miatt? bár én direkt ezért raktam egy szélcsengőt az ajtómhoz, hogy jól halljam ha valaki beoson a szobámba [/QUOTE]
Ez igaz, de nekem úgy van a gép hogy az ajtóval egyvonalba és mindig van vmi megnyitva alibinek!(MyVip, vicckirály, stb, stb)
Ez igaz, de nekem úgy van a gép hogy az ajtóval egyvonalba és mindig van vmi megnyitva alibinek!(MyVip, vicckirály, stb, stb)
beküldve: 2007-11-06 18:08:40
(#16) Én mindig fülhallgatóval szoktam nézni az animéket, zenét hallgatni (kivéve amikor nincsenek otthon), attól meg nem kell félnem, h yaoi olvasás közben a hátam mögé osonnak, mert az ebédlőben van a gép (szipp szipp, teljesen saját gépet akarok-_-), és pont előttem az ajtó, így látom ha bejön vki^^
Egyébként szüleim megértik az anime mániámat, najó, anyám nem szereti h animés cuccokra költöm a pénzemet, de ilyenkor mindig mondom neki, h más méregdrága cipőre meg kozmetikára költi a pénzét, én meg figurára Mondjuk cosplay versenyhez segített levágni a fekete parókámat, és alapból nem érdekli...
Apám meg nem szokott nyafizni, h miket vettem már megint, megérti h ez a hobbim, és néha még ő ad pénzt, ha mondom h Sakurazakára megyek, h tessék, vegyél belőle vmi szépetXD Amikor hoztam haza narutós figurákat, még tetszettek is neki (vagy legalábbis úgy tett, de már ezért is hálás vagyok:3).
Nővérem meg kineveti a japánmániámat, de kvittek vagyunk, mert én meg azt tartom hülyeségnek, amit ő szeret. Érdekes módon néha küld/mutat japán cuccokat, amit a neten talált, én meg csak csodálkozom rajta
Egyébként szüleim megértik az anime mániámat, najó, anyám nem szereti h animés cuccokra költöm a pénzemet, de ilyenkor mindig mondom neki, h más méregdrága cipőre meg kozmetikára költi a pénzét, én meg figurára Mondjuk cosplay versenyhez segített levágni a fekete parókámat, és alapból nem érdekli...
Apám meg nem szokott nyafizni, h miket vettem már megint, megérti h ez a hobbim, és néha még ő ad pénzt, ha mondom h Sakurazakára megyek, h tessék, vegyél belőle vmi szépetXD Amikor hoztam haza narutós figurákat, még tetszettek is neki (vagy legalábbis úgy tett, de már ezért is hálás vagyok:3).
Nővérem meg kineveti a japánmániámat, de kvittek vagyunk, mert én meg azt tartom hülyeségnek, amit ő szeret. Érdekes módon néha küld/mutat japán cuccokat, amit a neten talált, én meg csak csodálkozom rajta
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Egyébbként ez a fülhalgató dolog nem is hülyeség!XD
jó, és ha besurranak mögés miközben olvadozol egy yaoi animén és te persze nem hallod őket, hogy ott vannak a fülhallgató miatt? bár én direkt ezért raktam egy szélcsengőt az ajtómhoz, hogy jól halljam ha valaki beoson a szobámba
beküldve: 2007-11-06 17:49:56
(#14) beküldve: 2007-11-06 17:41:27
(#13) beküldve: 2007-11-06 17:38:54
(#12) Szerencsére velem ilyen még nem fordult elő...nem vagyok olyan helyen...mármint szobailag, ahol könnyen kihallatszanának a hangok , vagy esetleg látnának....ehhe...és szinte már átnevelem őket, még nővéremet is...pl az Akirát azt apum kérte,hogy nézzük meg!
Jah és én nővérem is be szokott nyögni dolgokat, amiken kiakadna az Anime/manga fan gyermek, de nem teszem...miért tenném...ez van, bele kell törtődni ...
És tényleg hatásos módszer az átnevelés....meg egy idő után már nem tudnak mit tenni ellenem...:P alkalmazkodni kell nekik is ehhe...jah meg persze a "kicsit durvább" akat meg fülhallgatóval nagyon éberen kell nézni...vagy mikor nincs otthon senki
(Unbelievable )
a mangák meg egyenesen tetszenek nekik...úgyértem, hogy nem olvassák, csak a képek XD /bár azért nem olvassák, mert angol manga akadt a kezükbe először...és azt nem kezdték el fordítggatni meg ilyenek...:P /Jah és én nővérem is be szokott nyögni dolgokat, amiken kiakadna az Anime/manga fan gyermek, de nem teszem...miért tenném...ez van, bele kell törtődni ...
És tényleg hatásos módszer az átnevelés....meg egy idő után már nem tudnak mit tenni ellenem...:P alkalmazkodni kell nekik is ehhe...jah meg persze a "kicsit durvább" akat meg fülhallgatóval nagyon éberen kell nézni...vagy mikor nincs otthon senki
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!