Legutóbb kommentezett topikok
5. Magyar Képregényfesztivál
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
Tavaszi képregénybörze
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
ez komoly ilyen beszélgetésen tavaly év végén estem át.. pedig nem adok okot ilyen feltételezésekre..

Hát részvétem! Modjuk rólam nem is feltételezik hogy meleg lennék! Már csak azért se, mert a nap 24 órájában az éppen legújabban felfedezett édeskéről áradozom!

(Esetenként kettőről felváltva!XD)
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-09 16:55:38
beküldve: 2008-01-09 16:50:55
(#131) ez komoly ilyen beszélgetésen tavaly év végén estem át.. pedig nem adok okot ilyen feltételezésekre..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ere az a válaszom h nkem már volt olyan beszélgetésem aminn azt kérdezték tőlem h mennyire vonzódom a saját nememhez 2 órán át ezt halgatni.. és még gépem sem volt.. én nyertem..

Beeeeeee

beküldve: 2008-01-09 16:41:24
(#129) ere az a válaszom h nkem már volt olyan beszélgetésem aminn azt kérdezték tőlem h mennyire vonzódom a saját nememhez 2 órán át ezt halgatni.. és még gépem sem volt.. én nyertem..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
...de ha leülnétek velük beszélgetni biztos megértenék az álláspontotokat.. vagy nem?

Leülni és beszélgetni:

Most képzeljétek el 1 órán át képesek voltak azzal mosni a fejem hogy a homoszexualitás milyen szörnyű, rémes, és elborzasztó!

Bár az tény, hogy anyumnak az Inuyasa eléggé bejön!
beküldve: 2008-01-09 15:06:11
(#127) meg a full metal panicra.. de szerintem te nem ősz fejjel fogsz ülni csak én mivel a hajad a kor miatt kihulli..
vagy ez gonosz volt?

vagy ez gonosz volt?

beküldve: 2008-01-09 15:01:53
(#126) Nekem a PomPom volt így meg hjaj *nosztalgikus sóhaj* majd így emlékszünk ősz halántékkal a kandalló mellett az Árnybíró összesére is!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:46:24
(#125) a bobó majdnem összes része megvan könyvbe fűzve.. meg a nils holgerson.. meg a rózsaszínpárduc... de ha leülnétek velük beszélgetni biztos megértenék az álláspontotokat.. vagy nem?

beküldve: 2008-01-09 14:42:52
(#124) Úgyanakkor ha nem lenne meg ez a kellemes félgerilla lázadás szaga, lehet sokaknak fele ennyire sem lenne izgalmas a kommanimedózás... (húúú ez hogy jött ki?!
)
Minden korszaknak megvan a maga bizsergő szépsége... anno domini nálam is a Bobó képregyényt részesítették előnybe és nem a Pókembert!

Minden korszaknak megvan a maga bizsergő szépsége... anno domini nálam is a Bobó képregyényt részesítették előnybe és nem a Pókembert!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:15:09
(#123) ismételten szia mindenkinek.. nem csak a puszedli egy olyan dolog h ha készen van akkor le kell fedni.. én ezt elfelejtetem szegény papeval megetettem.. ő (mivel úriember) megette.. szegény azóta imádom ennyire a szentemet.. és olyan lett mint. a kalapács..
válaszolva a többieknek.. miért nem ültök le velük beszélni..h ti ezt szórakozásból.. nem az ő idegesítésükre teszitek.. és h az ő szüleik sem örültek amikor a nyújtófával harcoltak a shitek ellen(star wars) akkor asszem ez volt a menő.. és h ti most ugyan azt élitek át mint akkor ők..
ezek alapján viszont hála istennek h nekem ilyen szüleim vannak.. anyám bele van bolondulva a grimm mesék új verziójába.. tök imádom..
válaszolva a többieknek.. miért nem ültök le velük beszélni..h ti ezt szórakozásból.. nem az ő idegesítésükre teszitek.. és h az ő szüleik sem örültek amikor a nyújtófával harcoltak a shitek ellen(star wars) akkor asszem ez volt a menő.. és h ti most ugyan azt élitek át mint akkor ők..
ezek alapján viszont hála istennek h nekem ilyen szüleim vannak.. anyám bele van bolondulva a grimm mesék új verziójába.. tök imádom..

Na, mostan naon-naon goni leszek...
Én annyit nézek, meg olvasok, meg netezek, amennyi jólesik... nekem már nem megy a tanulás rovására, és nem idomítanak az őseim... bruhahaha... (ez egy sátáni kacaj volt)

A fene hogy vannak még ilyen szerencsés emberkék!
Énekem a szekrény legvégébe van elrejtve és csak zárt ajtó mögött animézek! Bár inkább mangát olvasok! Kinőtemm "az 1-1000-ig minden részt meg kell nézni" korszakomat! De egy csupán 10gbyt-os mappám tele van mangákkal!

Szerk: Fumiki Aida 2008-01-09 13:23:00
ez tényleg az volt.. és ha így folytatod te is kapsz a puszedlimből...

Annyira rosszul sütsz, hogy ez komoly fenyegetésnek számít?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
tök jó h ilyen felvilágosult (abszolút jó értelemben) szüleid vanak.. nkem is mellesleg.. jah és még egy uccsora menj fel a topikunkra.. légyszíí utánna hagylak ígérem..

Én is szeretnék ilyen felvilágosult szülőket. Anyum betegesnek tart... :S A mangákat is mindig el kell rejtenem :P Apum mindig kiakad ha animét nézek, általában kizavar a szobából...:S
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2008-01-08 19:55:15
(#119) hát igern nem éppen szülő gyerek kapcsolatnövelő.. mondjuk anyámat a véresebb fajta érdekli.. de csak 1néhány..

és érdekli is őket vagy csak megtűrik a lakásban?
Nem érdekli. Természetesen. Gondolom a legtöbben így vannak ezzel..

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.