Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-01-09 16:50:55
(#131) ez komoly ilyen beszélgetésen tavaly év végén estem át.. pedig nem adok okot ilyen feltételezésekre..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ere az a válaszom h nkem már volt olyan beszélgetésem aminn azt kérdezték tőlem h mennyire vonzódom a saját nememhez 2 órán át ezt halgatni.. és még gépem sem volt.. én nyertem..
Beeeeeee (óvóda feeling!)XD
beküldve: 2008-01-09 16:41:24
(#129) ere az a válaszom h nkem már volt olyan beszélgetésem aminn azt kérdezték tőlem h mennyire vonzódom a saját nememhez 2 órán át ezt halgatni.. és még gépem sem volt.. én nyertem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
...de ha leülnétek velük beszélgetni biztos megértenék az álláspontotokat.. vagy nem?
Leülni és beszélgetni: Hmmm! Ez már meg volt! Majd egy órán keresztül! Az utolsó fél óra már naon uncsi volt!
Most képzeljétek el 1 órán át képesek voltak azzal mosni a fejem hogy a homoszexualitás milyen szörnyű, rémes, és elborzasztó! És hogy miért??? Mert véletlen bennhagytam hátérnek egy (naon-naon cuki) SasuNaru Kiss-es képet! Nem volt rajta csak egy pici puszi és egy hétig nincs gép! (Elméletben! XD)
Bár az tény, hogy anyumnak az Inuyasa eléggé bejön!
beküldve: 2008-01-09 15:06:11
(#127) meg a full metal panicra.. de szerintem te nem ősz fejjel fogsz ülni csak én mivel a hajad a kor miatt kihulli..
vagy ez gonosz volt?
vagy ez gonosz volt?
beküldve: 2008-01-09 15:01:53
(#126) Nekem a PomPom volt így meg hjaj *nosztalgikus sóhaj* majd így emlékszünk ősz halántékkal a kandalló mellett az Árnybíró összesére is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:46:24
(#125) a bobó majdnem összes része megvan könyvbe fűzve.. meg a nils holgerson.. meg a rózsaszínpárduc... de ha leülnétek velük beszélgetni biztos megértenék az álláspontotokat.. vagy nem?
beküldve: 2008-01-09 14:42:52
(#124) Úgyanakkor ha nem lenne meg ez a kellemes félgerilla lázadás szaga, lehet sokaknak fele ennyire sem lenne izgalmas a kommanimedózás... (húúú ez hogy jött ki?! )
Minden korszaknak megvan a maga bizsergő szépsége... anno domini nálam is a Bobó képregyényt részesítették előnybe és nem a Pókembert!
Minden korszaknak megvan a maga bizsergő szépsége... anno domini nálam is a Bobó képregyényt részesítették előnybe és nem a Pókembert!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:15:09
(#123) ismételten szia mindenkinek.. nem csak a puszedli egy olyan dolog h ha készen van akkor le kell fedni.. én ezt elfelejtetem szegény papeval megetettem.. ő (mivel úriember) megette.. szegény azóta imádom ennyire a szentemet.. és olyan lett mint. a kalapács..
válaszolva a többieknek.. miért nem ültök le velük beszélni..h ti ezt szórakozásból.. nem az ő idegesítésükre teszitek.. és h az ő szüleik sem örültek amikor a nyújtófával harcoltak a shitek ellen(star wars) akkor asszem ez volt a menő.. és h ti most ugyan azt élitek át mint akkor ők..
ezek alapján viszont hála istennek h nekem ilyen szüleim vannak.. anyám bele van bolondulva a grimm mesék új verziójába.. tök imádom..
válaszolva a többieknek.. miért nem ültök le velük beszélni..h ti ezt szórakozásból.. nem az ő idegesítésükre teszitek.. és h az ő szüleik sem örültek amikor a nyújtófával harcoltak a shitek ellen(star wars) akkor asszem ez volt a menő.. és h ti most ugyan azt élitek át mint akkor ők..
ezek alapján viszont hála istennek h nekem ilyen szüleim vannak.. anyám bele van bolondulva a grimm mesék új verziójába.. tök imádom..
Na, mostan naon-naon goni leszek... Én annyit nézek, meg olvasok, meg netezek, amennyi jólesik... nekem már nem megy a tanulás rovására, és nem idomítanak az őseim... bruhahaha... (ez egy sátáni kacaj volt)
A fene hogy vannak még ilyen szerencsés emberkék!
Énekem a szekrény legvégébe van elrejtve és csak zárt ajtó mögött animézek! Bár inkább mangát olvasok! Kinőtemm "az 1-1000-ig minden részt meg kell nézni" korszakomat! De egy csupán 10gbyt-os mappám tele van mangákkal!
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-09 13:23:00
ez tényleg az volt.. és ha így folytatod te is kapsz a puszedlimből...
Annyira rosszul sütsz, hogy ez komoly fenyegetésnek számít?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
tök jó h ilyen felvilágosult (abszolút jó értelemben) szüleid vanak.. nkem is mellesleg.. jah és még egy uccsora menj fel a topikunkra.. légyszíí utánna hagylak ígérem..
Én is szeretnék ilyen felvilágosult szülőket. Anyum betegesnek tart... :S A mangákat is mindig el kell rejtenem :P Apum mindig kiakad ha animét nézek, általában kizavar a szobából...:S
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2008-01-08 19:55:15
(#119) hát igern nem éppen szülő gyerek kapcsolatnövelő.. mondjuk anyámat a véresebb fajta érdekli.. de csak 1néhány..
és érdekli is őket vagy csak megtűrik a lakásban?
Nem érdekli. Természetesen. Gondolom a legtöbben így vannak ezzel..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-08 19:50:55
(#117) és érdekli is őket vagy csak megtűrik a lakásban?