Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
beküldve: 2008-01-10 18:52:29
(#176) reakció?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ezen már túl haladtunk olvasdd el ami a sulimról szól..akkor lesz csak igazán meleged..
Olvastam! XD
szerintem egyszerűen nevelésre lenne szüklségük..
Szvsz ahhoz már késő...
Nem baj, lehet még jók lesznek törésteszt bábúnak!
egyeseknél de a pöttömöknél még nem.. veréssel meg nem érünk el semmit..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szvsz ahhoz már késő...
Nem baj, lehet még jók lesznek törésteszt bábúnak!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szvsz ahhoz már késő...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 16:20:33
(#171) szerintem egyszerűen nevelésre lenne szüklségük..
jóh.. olyan nálunk is volt h a gyermek azzal játszott 15 évesen a fizika órán khm.. .. amivel egy idős volt (a 3. lábával)..jetinek hívtuk... a tanár meg sírva ment ki .. egy másik csaj meg ott élt nemi életet az iskolában ahol tudott... wc, folyosó, stb.. nem folytatnám.. jah meg ugyan az a gyerek akiről előbb írtam miután végzett rádobta az asztalra a lompost..
Nos azt hiszem itt sürgős és azonnali orvosi beavatkozásra lenne szükség... mondjuk lobotómiára, az már úgy sem árthat
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 15:59:12
(#169) ezen már túl haladtunk olvasdd el ami a sulimról szól..akkor lesz csak igazán meleged..
nah.. majd ha 1x megkérdezik h édes ****fiam(itt a neved található necrokidem)te most akkor melyik nemet is tartod szebbnek és figyelemre méltóbbnak? ..
erre majd köpni sem nem hogy még nyelni nem tudsz majd.. és átéled a 16 éves vok és senki nem ért meg szindrómát...
a többieknek(chika, lanwell) nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón ké HÍMNEMŰ EGYED smároljon... ági néni nem tudott rá reagálni.. ti mit csinálnátok..
mondjuk az jó h eddig csak egy pasim volt a suliból.. így még kísérteni sem tudott h akarjak tőle vmit a sulin belül.. (ő volt apor..de ez 1 másik topik téma)
ui. lanwell válaszok hol maradnak? ..hüpp hüpp
erre majd köpni sem nem hogy még nyelni nem tudsz majd.. és átéled a 16 éves vok és senki nem ért meg szindrómát...
a többieknek(chika, lanwell) nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón ké HÍMNEMŰ EGYED smároljon... ági néni nem tudott rá reagálni.. ti mit csinálnátok..
mondjuk az jó h eddig csak egy pasim volt a suliból.. így még kísérteni sem tudott h akarjak tőle vmit a sulin belül.. (ő volt apor..de ez 1 másik topik téma)
ui. lanwell válaszok hol maradnak? ..hüpp hüpp
Hát lehet hogy ti még nem láttatok a SULI folyosóján smároló pasikat, de én még csajokat is! (Az utóbbiak az oszti társaim!)
Most gondoljatok bele, a kis k**va bejön az osztályba lesmárolja E.-t nekem meg hirtelen nagyon melegem lesz!XDXDXDXDXD (nem neves
ítek)
beküldve: 2008-01-10 15:15:44
(#167) fejlődik a szókincse..az hasznos..főleg mikor 10 óra nethasználat után azt h itt van a tej légyszíves és vidd oda attilának.. azt mondom h it vann nesze.. az kellemetlen meg h nem vok fine.. nem érzem jól magam helyett.. idegesítő..
beküldve: 2008-01-10 15:02:47
(#166) Gondolom Chika ehhez jobban hozzá tud szólni...
Én csak azt mondom, hogy elég hülye behatás ér egy fiatalt itt ott, nem kéne otthonról is elfolytott indulatokkal útnak indítani.... hagy olvasson mindenki mangát, ha szeretne, addig is legalább olvas.
Én csak azt mondom, hogy elég hülye behatás ér egy fiatalt itt ott, nem kéne otthonról is elfolytott indulatokkal útnak indítani.... hagy olvasson mindenki mangát, ha szeretne, addig is legalább olvas.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
A középiskola arról is szól, hogy megtörténnek a legnagyobb őrültségek és mindenki kezdi felfedezni, hogy minimanóból kamasz lesz... ezt mindenki a saját vérmérséklete szerint éli meg... no meg aszerint, amit otthonról hoz. Valószínű Benőkét otthon sem kínálták meg egy makarenkóval, amikor családi vacsinál kitette a pöttyömkéjét az asztalra.... nagy az Isten állatkertje és máig nyitva a kapuja.
ez vicces volt csak az a baj h ez nem vicc.. sajnos..olyan szép amikor nálam fiatalabb kiscsaj beszól h féltékeny vokrá mind ezt azért mert mondtam neki h próbáljon meg úgy ülni h ne kelljen azt hinnem h útszéli..
beküldve: 2008-01-10 14:49:12
(#164) A középiskola arról is szól, hogy megtörténnek a legnagyobb őrültségek és mindenki kezdi felfedezni, hogy minimanóból kamasz lesz... ezt mindenki a saját vérmérséklete szerint éli meg... no meg aszerint, amit otthonról hoz. Valószínű Benőkét otthon sem kínálták meg egy makarenkóval, amikor családi vacsinál kitette a pöttyömkéjét az asztalra.... nagy az Isten állatkertje és máig nyitva a kapuja.
beküldve: 2008-01-10 14:43:37
(#163) nemm kifejezetten erre a célú oktatásra gondoltam.. én nekem sem tetszett de ez volt ezt kellet szeretni..
azzal is lehet a kondd h nem is ismeri a gyereket akit "felnevelt" és így h tud egyáltalán beleszólni az életébe és kérdőrevonni..?mi ez kisfija... manga/anime.. 10 nap szobafogság mert azt hiszi ettől szokik majd rá azb erőszakra..
azzal is lehet a kondd h nem is ismeri a gyereket akit "felnevelt" és így h tud egyáltalán beleszólni az életébe és kérdőrevonni..?mi ez kisfija... manga/anime.. 10 nap szobafogság mert azt hiszi ettől szokik majd rá azb erőszakra..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-10 14:50:33
beküldve: 2008-01-10 14:43:24
(#162) Hogy cseppet visszakanyarodjunk az eredeti témához is, talán kedves szülőknek olykor el kellene gondolkodniuk, hogy ők is voltak gyermekek és ha nagyon rátelepednek az ifjakra, akkor máshol fog kicsapódni az elfolytás. Nem igazán értem miért kell a mangaolvasásból sok esetben (és ahogy a korábbi hozzászólásokban olvastam) egész estés kerekasztal beszélgetést tartani, hogy miért nem jó (pláne ha úgy utasítják el, hogy nem is tudják mitől zárkóznak el)?
Tartalmasabb és emberközelibb témákról szólnak, mint a többi 287. szuperhőst felvonultató képregényfüzetek... lefogadom, hogy az nem lenne ekkora zűr (csak az nem kerül 2000 hufba, csak 400-ba, az még belefér...?!).
"Csak" egy képregény könyörgöm!!! A magam részéről én előbb borítanék a gyerekemre egy polcnyi mangát, mint hogy játékpisztolyt adjak a kezébe!
Tartalmasabb és emberközelibb témákról szólnak, mint a többi 287. szuperhőst felvonultató képregényfüzetek... lefogadom, hogy az nem lenne ekkora zűr (csak az nem kerül 2000 hufba, csak 400-ba, az még belefér...?!).
"Csak" egy képregény könyörgöm!!! A magam részéről én előbb borítanék a gyerekemre egy polcnyi mangát, mint hogy játékpisztolyt adjak a kezébe!