Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
Nézd meg az értelmező szótárban a szánalmas kifejezést...
Szerintem ezen már 1000 éve túlléptünk mindenkitől bocsánatot kértem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
Nézd meg az értelmező szótárban a szánalmas kifejezést...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-11 20:00:51
(#234) Ejnye idejövök dumcsizni egy kicsit (mielőtt anyám megfolyt hogy má megin villany nélkül gépezek!XD) és itt is csak fálydítják az ember szívét aki 10.000 km-re lakik minden életformátől és főleg manga bolttól! Szörnyű! Csak szombaton mehetek shoppingolni és be kell érnem egy (nem is olyan kicsiXD) Fantasy boltal meg egy Alexandrával!
Drága Aida! Ne fájdítsd a szíved, használd a netet!!! Ajánlom: www.animebolt.hu és www.dvdfutar.hu
Mindkettő tuti!!! Nézd meg, és böngéssz!!! (És az árak ugyanolyanok,mintha elbumliznál egy bótba, oszt ottan kőtenéd a pízed... )
Igen tom, ismerem ezeket az oldalakat, meg még 1000 másikat csak az a baj hogy ha valami nem "kínai" akkor horribilis összegeket kérnek érte! És most minden pízemet a conos rucimba fektetem! De azért kösz!
Ha ismersz ezeken kívül "1000 másikat" lécci-lécci-lécci írj nekem egy pár oldalcímet, jóóóó???? Köcke!!!
Ok! De nem hiszem hogy nem ismered!
[Link] Itt inkább figurák, CD-k, TCG-k stb-stb!
[Link]Ez annyira nem jó, de ha szerencséd van iszony jó dolgokat lehet találni! A kövcsire is ez vonatkozik![Link]
[Link]
Ezt az utóbbit nagyon ajánlom! Én naponta stírölöm és olcsón nagyon jó dolgok vannak csak sietni kell mert lecsapják a kezedről!
Ejnye idejövök dumcsizni egy kicsit (mielőtt anyám megfolyt hogy má megin villany nélkül gépezek!XD) és itt is csak fálydítják az ember szívét aki 10.000 km-re lakik minden életformátől és főleg manga bolttól! Szörnyű! Csak szombaton mehetek shoppingolni és be kell érnem egy (nem is olyan kicsiXD) Fantasy boltal meg egy Alexandrával!
Drága Aida! Ne fájdítsd a szíved, használd a netet!!! Ajánlom: www.animebolt.hu és www.dvdfutar.hu
Mindkettő tuti!!! Nézd meg, és böngéssz!!! (És az árak ugyanolyanok,mintha elbumliznál egy bótba, oszt ottan kőtenéd a pízed... )
Igen tom, ismerem ezeket az oldalakat, meg még 1000 másikat csak az a baj hogy ha valami nem "kínai" akkor horribilis összegeket kérnek érte! És most minden pízemet a conos rucimba fektetem! De azért kösz!
Ha ismersz ezeken kívül "1000 másikat" lécci-lécci-lécci írj nekem egy pár oldalcímet, jóóóó???? Köcke!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ejnye idejövök dumcsizni egy kicsit (mielőtt anyám megfolyt hogy má megin villany nélkül gépezek!XD) és itt is csak fálydítják az ember szívét aki 10.000 km-re lakik minden életformátől és főleg manga bolttól! Szörnyű! Csak szombaton mehetek shoppingolni és be kell érnem egy (nem is olyan kicsiXD) Fantasy boltal meg egy Alexandrával!
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
Nem tudom neckroid barátom -ezt inkább visszavovom- , hogy neked milyen humorérzéked van, de biztosan nem jó. Miért kell neked mindig bántani ezt a szegény Picilányt?
Mert ő kezdett el kötekedni, én csak visszaadom neki...Sztem tudja mire gondolok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
Nem tudom neckroid barátom -ezt inkább visszavovom- , hogy neked milyen humorérzéked van, de biztosan nem jó. Miért kell neked mindig bántani ezt a szegény Picilányt?
beküldve: 2008-01-11 19:10:15
(#228) Hát, igen... az ember érdekes dolgokat él meg egy suliban...
Konfliktuskezelés rules!!!
Konfliktuskezelés rules!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
példa: tavaly volt egy ötödikes (igen, jól láttad; 10(!) éves) kislány (hozzáteszem, nem pirított magyar), aki egy doboz cigiért BÁRMIRE (és ezt értsd szó szerint) képes volt a fiúklotyóban... na, ilyenek a mai "ártatlan" gyerekek...
Vagy egy másik eset: az egyik hatodikos srácnak tavaly az volt a hobbija, hogy óra alatt kicsapta a répának még nem nevezhető "pisilőjét" (mert még csak arra jó!) a pad tetejére(!) és kiverte magának... naponta többször... éljen az integrálás!!! (Ez azt jelenti, hogy olyan a sulink, ahol a "normális" gyerekekkel együtt járnak a kevésbé sikerültek is...
szóval, "répacsapkodós" kisbarátunk akciója után nálunk is "enyhén feldúlva" jött oda hozzám a kolléganőm, hogy mit tegyen... mondtam neki, semmi baj, majd én elintézem, csak legközelebb cseréljünk órát... nos, így is lett... bemegyek, elkezdem tartani a matekot, mire a srác nekikészülődik a dolgoknak... erre én halál nyugodtan, fapofával odasétáltam hozzá, és közöltem vele, hogy amennyiben nem pakolja el a felszerelését, úgy én kényelmesen elsétálok a konyhára és kölcsönkérem a húsvágó bárdot; azzal elintézem neki, hogy egy életre a kezébe markolászhassa a himbilimbijét... osztályban síri csend... én olyan gyorsan még nem látt hímnemű egyedet visszavonulni...
Szóval: száz szónak is egy a vége: csak önuralom és lazaság kérdése az egész... ha a kölyök (és most bocsi mindenkinek a besorolásért) megérzi rajtad, hogy félsz, akkor kicsinál... ebből a szempontból olyanok, mint a kiskutyák... (bocsi ismét... bár, az itt megfordulók közül a szememben senki sem tartozik a fenti kategóriába... )
Huh... ez jó hosszúra sikerált... remélem, nem baj...
Vagy egy másik eset: az egyik hatodikos srácnak tavaly az volt a hobbija, hogy óra alatt kicsapta a répának még nem nevezhető "pisilőjét" (mert még csak arra jó!) a pad tetejére(!) és kiverte magának... naponta többször... éljen az integrálás!!! (Ez azt jelenti, hogy olyan a sulink, ahol a "normális" gyerekekkel együtt járnak a kevésbé sikerültek is...
szóval, "répacsapkodós" kisbarátunk akciója után nálunk is "enyhén feldúlva" jött oda hozzám a kolléganőm, hogy mit tegyen... mondtam neki, semmi baj, majd én elintézem, csak legközelebb cseréljünk órát... nos, így is lett... bemegyek, elkezdem tartani a matekot, mire a srác nekikészülődik a dolgoknak... erre én halál nyugodtan, fapofával odasétáltam hozzá, és közöltem vele, hogy amennyiben nem pakolja el a felszerelését, úgy én kényelmesen elsétálok a konyhára és kölcsönkérem a húsvágó bárdot; azzal elintézem neki, hogy egy életre a kezébe markolászhassa a himbilimbijét... osztályban síri csend... én olyan gyorsan még nem látt hímnemű egyedet visszavonulni...
Szóval: száz szónak is egy a vége: csak önuralom és lazaság kérdése az egész... ha a kölyök (és most bocsi mindenkinek a besorolásért) megérzi rajtad, hogy félsz, akkor kicsinál... ebből a szempontból olyanok, mint a kiskutyák... (bocsi ismét... bár, az itt megfordulók közül a szememben senki sem tartozik a fenti kategóriába... )
Huh... ez jó hosszúra sikerált... remélem, nem baj...
Ezek elég durva dolgok, de a répaveregetős kissrácot jól elintézted.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
ez nem volt vicces..
De. Az volt.
mit sportolsz .. én úsztam, koriztam, kung fu-ztam, meg úsztam, jah.. meg gördeszkáztam és görkoriztam.. te,
Ez itt nem a reklám helye, de Krav-Maga amúgy. XD
aham... ez mit takar.. magában ? (kicsit hülye vok .. csak ezért..)
Nem kell mondani, sztem mindenki tuja (mármint h ki a hülye..)
ez nem volt vicces..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
mit sportolsz .. én úsztam, koriztam, kung fu-ztam, meg úsztam, jah.. meg gördeszkáztam és görkoriztam.. te,
Ez itt nem a reklám helye, de Krav-Maga amúgy. XD
aham... ez mit takar.. magában ? (kicsit hülye vok .. csak ezért..)
Nem kell mondani, sztem mindenki tuja (mármint h ki a hülye..)
beküldve: 2008-01-11 16:37:28
(#222)