Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Láda? Az nálam is van egy a szobában, de az már dugig van számítástechnikai cuccok dobozaival, szval oda nem fér, a könyvespolcomon meg hegyekben áll az összes többi kedvencxD Ilyenkor jó, ha az ember még csak olyan kezdő mangagyűjtő, mint én.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-01-10 22:03:34
(#190) Nekem soha nem szóltak, hogy miket veszek, most meg aztán végképp nem. XD
Sok sikert hozzá, én örülök, hogyha a kedvenc sorozataimat be tudom majd apránként gyűjtögetni... Szval nekem legjobb esetben lesz 100, kb (és akkor azon még nem is elmélkedtem, hogy mindez hogy fog elférni a könyvespolcomon... )
Én ládákban tárolom..ha jól emléxem a tavalyi Hungarocomixon adtak mindenkinek egy lapot amin be kellett X-elnie mennyi képregénye vn, és én már eleve 500-9999 közöttit jelöltem be..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sok sikert hozzá, én örülök, hogyha a kedvenc sorozataimat be tudom majd apránként gyűjtögetni... Szval nekem legjobb esetben lesz 100, kb (és akkor azon még nem is elmélkedtem, hogy mindez hogy fog elférni a könyvespolcomon... )
Hát, én nem tudom, hogy az őseim hol élnek, de nemrégen jártam muterral a Lurdy Alexandrájában (részemről az a mangabeszerző-központ), és megmutattam neki, hogy na ilyeneket is olvasok. Reakció: "Nehogy már 17 évesen állj neki képregényeket olvasni!" Eredmény: majd 20 perces kiselőadás a mangákról... asszem no comment De legalább, most már tudja, hogy ilyet is lehet nekem venni (vagy legrosszabb esetben úgyis erre megy a zsebpénzem... )
Érdekes..nekem mondjuk a félezres képregénygyűjteményemen senki sem akad ki, szal 17 éves koromra szeretném megdöneni a 2000-es számot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-10 21:35:49
(#186) Hát, én nem tudom, hogy az őseim hol élnek, de nemrégen jártam muterral a Lurdy Alexandrájában (részemről az a mangabeszerző-központ), és megmutattam neki, hogy na ilyeneket is olvasok. Reakció: "Nehogy már 17 évesen állj neki képregényeket olvasni!" Eredmény: majd 20 perces kiselőadás a mangákról... asszem no comment De legalább, most már tudja, hogy ilyet is lehet nekem venni (vagy legrosszabb esetben úgyis erre megy a zsebpénzem... )
(mellesleg még mindig nem kaptam választ az msn kérdésre..de mind1)...
Ha szeretnél... Bár még vagy két hétig nem igazán leszek fent, mert vizsgázom...
A címem: barsonydavid@hotmail.com
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
"Franc fogja végigolvasni" mi a téma?
köszi.. *ironia* gyerek aki nem bír magával ..de olvasd végig!!
Majd végigolvasom
"Franc fogja végigolvasni" mi a téma?
köszi.. *ironia* gyerek aki nem bír magával ..de olvasd végig!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 20:43:44
(#182) "Franc fogja végigolvasni" mi a téma?
egyeseknél de a pöttömöknél még nem.. veréssel meg nem érünk el semmit..
Eh, mindenhol vannak életből felmentettek...
igen de veréssel nem hiszem (még mindig) h el lehetne érni valamit is ... de van olyan akinél nem árt kipróbálni.. (mellesleg még mindig nem kaptam választ az msn kérdésre..de mind1)...
chika.. JETINK akor kissé le volt maradva
na jó ez nem vicc .. de mondjuk az a gáz h mit láthat otthon szerencsétlen..
anyucit apuci a pistike előtt k***meg? vagy mi, !
anyu mesélte..
óvoda..(6 éves kislány) erika néni(így hívják anyut)rajzoltam valamit.. anyám megnézi... egy férfi nemiszerv volt teljesen tökéletes ábrázolásban.. a kiscsaj meg mosolygott.. szülőnek megmutatják du.. szülő reakciója.. mért baj h tudja h néz ki?
kKÖNYÖRGÖM 6 ÉVES...
mellesleg a kiscsajszi rendszeresen juttatja el magát közöspihenő alatt a csúcsra(6 éves!!!)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 20:14:25
(#180) ez édes...
nah.. majd ha 1x megkérdezik h édes ****fiam(itt a neved található necrokidem)te most akkor melyik nemet is tartod szebbnek és figyelemre méltóbbnak? ..
erre majd köpni sem nem hogy még nyelni nem tudsz majd.. és átéled a 16 éves vok és senki nem ért meg szindrómát...
a többieknek(chika, lanwell) nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón ké HÍMNEMŰ EGYED smároljon... ági néni nem tudott rá reagálni.. ti mit csinálnátok..
mondjuk az jó h eddig csak egy pasim volt a suliból.. így még kísérteni sem tudott h akarjak tőle vmit a sulin belül.. (ő volt apor..de ez 1 másik topik téma)
ui. lanwell válaszok hol maradnak? ..hüpp hüpp
erre majd köpni sem nem hogy még nyelni nem tudsz majd.. és átéled a 16 éves vok és senki nem ért meg szindrómát...
a többieknek(chika, lanwell) nem hiszem h éltetek már át olyat h a folyosón ké HÍMNEMŰ EGYED smároljon... ági néni nem tudott rá reagálni.. ti mit csinálnátok..
mondjuk az jó h eddig csak egy pasim volt a suliból.. így még kísérteni sem tudott h akarjak tőle vmit a sulin belül.. (ő volt apor..de ez 1 másik topik téma)
ui. lanwell válaszok hol maradnak? ..hüpp hüpp
Erre most csak annyit, hogy kihullana a hajad, ha tudnád miket láttam már és szerintem Chika is bármikor epilepsziás rohamot tudna rád hozni, amiket eddig látott, mint tapasztalt (tanár)nő...
Necrokidnek csak javaslat szinten - főleg ebben a témában - inkább köpjön, mint nyeljen, az a biztos!
Lanwell... hidd el, nem tudnál olyat mesélni, amitől epilepsziás rohamot kapnék... Egyrészt, mert az idegeim kötélből vannak, másrészt, mert naon jól kezelem a legextrémebb helyzeteket is... ami, bár általános suliban tanítok, sűrűn előferdül... példa: tavaly volt egy ötödikes (igen, jól láttad; 10(!) éves) kislány (hozzáteszem, nem pirított magyar), aki egy doboz cigiért BÁRMIRE (és ezt értsd szó szerint) képes volt a fiúklotyóban... na, ilyenek a mai "ártatlan" gyerekek...
Vagy egy másik eset: az egyik hatodikos srácnak tavaly az volt a hobbija, hogy óra alatt kicsapta a répának még nem nevezhető "pisilőjét" (mert még csak arra jó!) a pad tetejére(!) és kiverte magának... naponta többször... éljen az integrálás!!! (Ez azt jelenti, hogy olyan a sulink, ahol a "normális" gyerekekkel együtt járnak a kevésbé sikerültek is...
szóval, "répacsapkodós" kisbarátunk akciója után nálunk is "enyhén feldúlva" jött oda hozzám a kolléganőm, hogy mit tegyen... mondtam neki, semmi baj, majd én elintézem, csak legközelebb cseréljünk órát... nos, így is lett... bemegyek, elkezdem tartani a matekot, mire a srác nekikészülődik a dolgoknak... erre én halál nyugodtan, fapofával odasétáltam hozzá, és közöltem vele, hogy amennyiben nem pakolja el a felszerelését, úgy én kényelmesen elsétálok a konyhára és kölcsönkérem a húsvágó bárdot; azzal elintézem neki, hogy egy életre a kezébe markolászhassa a himbilimbijét... osztályban síri csend... én olyan gyorsan még nem látt hímnemű egyedet visszavonulni...
Szóval: száz szónak is egy a vége: csak önuralom és lazaság kérdése az egész... ha a kölyök (és most bocsi mindenkinek a besorolásért) megérzi rajtad, hogy félsz, akkor kicsinál... ebből a szempontból olyanok, mint a kiskutyák... (bocsi ismét... bár, az itt megfordulók közül a szememben senki sem tartozik a fenti kategóriába... )
Huh... ez jó hosszúra sikerált... remélem, nem baj...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-10 19:13:03
egyeseknél de a pöttömöknél még nem.. veréssel meg nem érünk el semmit..
Eh, mindenhol vannak életből felmentettek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."