Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Ja engem is !Azt hiszik a Star wars mindent ver!De szerintem sok anime jobb nála (pl.:Hell Gearl,R.O.D. the TV,Hakaima Sadamitsu...) !Nem mondom, hogy rossz de a Anime Schi-fi-k mellet elbújik .
Szerintem néhány harmadrgangú, másodrangú, elsórangú Sci-fi mangát/animét is simán lever a star wars...valjuk be, a sci-fi nem a japánok stílusa..
A japánok inkább a fantasyhoz értenek és a horrorhoz
1. A Star Wars nem sci-fi. Space-fantasy. A sci-fi az Asimov, Bester, Herbert, stb.
2. Értenek a japánok a sci-fihez is
Sztem a japánok mindenhez értenek... de én nem vok beszámítható ebből a szempontból, mert megrögzött japán-fan vagyok... imádom őket, és mindent, amit csinálnak... miért is nem élhetek Japánban???? (sóhaj)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-19 14:43:06
(#295) Hali!Nem tom h írtam-e már ebbe a topicba,de most megteszem:)
A szüleim...nos...annak idején apummal együtt néztem a Dragonball-t,a Candy-candyt pedig anyum szerette.xD
Amúgy...azzal különösen nem foglalkoznak,hogy veszek mangát....de ha netezni akarok,már azonnal azt feltételezik h csak animével,mangával foglalkozom....-.-"
Az persze nem tűnik fel nekik,hogy felsőoktatási intézményeket vizitálok.-.-"
A posztereimet és sajnáltam felrakni a falamra(mert leszedi a festést*_*)...de a szekrényemet,és az ajtómat kicsit kicsicsáztam.XD
Akármi embert vagy szörnyikét rajzolok,arra mindig azt hiszik h valami animés,mangás dolog...-.-"
És itt jön a legroszabb:A számítógép az ő szobájukban van,háttal az ágynak!!!Szóval,ha hajnali egykor animét nézek,vagy mangát olvasok(multkor attól rettegtem nehogy meglássák h hentai oldalt nézegetek........O_O" ) fennáll a veszély,hogy a hátam mögül kifigyelik...na meg hang nélkül kell néznem.-.-"
Amúgy...anyumat és apumat hát eléggé zavarja az "Animecon,cosplay-találkoz ó,fórumtali...stb" téma....:P
De beletörődnek:)
A nővéremet hidegen hagyja,a bátyám meg már házas és nem lakik velünk,őt tehát nem érdekli.:)
Különösebben nem érdekel a véleményük.19 évesen csak el tudom dönteni mi érdekel,és mit akarok.:)
Hehh...mellesleg anyum szereti japánt....(Meg osztozik velem a kínai-fanságban...kínai kaja rullz...xD)
A szüleim...nos...annak idején apummal együtt néztem a Dragonball-t,a Candy-candyt pedig anyum szerette.xD
Amúgy...azzal különösen nem foglalkoznak,hogy veszek mangát....de ha netezni akarok,már azonnal azt feltételezik h csak animével,mangával foglalkozom....-.-"
Az persze nem tűnik fel nekik,hogy felsőoktatási intézményeket vizitálok.-.-"
A posztereimet és sajnáltam felrakni a falamra(mert leszedi a festést*_*)...de a szekrényemet,és az ajtómat kicsit kicsicsáztam.XD
Akármi embert vagy szörnyikét rajzolok,arra mindig azt hiszik h valami animés,mangás dolog...-.-"
És itt jön a legroszabb:A számítógép az ő szobájukban van,háttal az ágynak!!!Szóval,ha hajnali egykor animét nézek,vagy mangát olvasok(multkor attól rettegtem nehogy meglássák h hentai oldalt nézegetek........O_O" ) fennáll a veszély,hogy a hátam mögül kifigyelik...na meg hang nélkül kell néznem.-.-"
Amúgy...anyumat és apumat hát eléggé zavarja az "Animecon,cosplay-találkoz ó,fórumtali...stb" téma....:P
De beletörődnek:)
A nővéremet hidegen hagyja,a bátyám meg már házas és nem lakik velünk,őt tehát nem érdekli.:)
Különösebben nem érdekel a véleményük.19 évesen csak el tudom dönteni mi érdekel,és mit akarok.:)
Hehh...mellesleg anyum szereti japánt....(Meg osztozik velem a kínai-fanságban...kínai kaja rullz...xD)
"Bringu vagyok!"
Szerk: Bringu 2008-01-19 14:44:13
Ja engem is !Azt hiszik a Star wars mindent ver!De szerintem sok anime jobb nála (pl.:Hell Gearl,R.O.D. the TV,Hakaima Sadamitsu...) !Nem mondom, hogy rossz de a Anime Schi-fi-k mellet elbújik .
Szerintem néhány harmadrgangú, másodrangú, elsórangú Sci-fi mangát/animét is simán lever a star wars...valjuk be, a sci-fi nem a japánok stílusa..
1. A Star Wars nem sci-fi. Space-fantasy. A sci-fi az Asimov, Bester, Herbert, stb.
2. Értenek a japánok a sci-fihez is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
"beszerezni". Hát igen, megrendelni külföldről sok-sok pénzért
(bár gondolom te kevésbé legális útra gondoltál :3
Mindkettőre gondoltam, de én igényesebb vagyok, nekem eredetiség mániám van. XD
beküldve: 2008-01-19 12:30:19
(#292) Meg a hentai-hoz... Csak ezt a szülők meg ne tudják...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-19 12:30:52
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
És ezek mind csak Animaxos cuccok, amiket itt felsoroltál, vannak még jobbak, azokat viszont be kell szerezni. XD
"beszerezni". Hát igen, megrendelni külföldről sok-sok pénzért
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-18 17:51:13
(#289) És ezek mind csak Animaxos cuccok, amiket itt felsoroltál, vannak még jobbak, azokat viszont be kell szerezni. XD
beküldve: 2008-01-18 11:24:25
(#287) nekem szerencsére sose mondták a szüleim hogy ne nézz már ilyeneket, úgy voltak vele inkább nézzek animét minthogy leigyam magam a sárgaföldig. (bár ezt amúgy sem tenném meg)
ha menyet, s földet egyszerre megnyitod, a veszélyes utakat joggal járhatod
és mi lenne ha egy kicsit tisztelnétek őket már csak azért is mert a szüleitek.. és próbáljátok elfogadni/megérteni az álláspontjukat.. nem kell rögtön ajtót csapni..és üvölteni..
Csoda
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[ a szülők sem értetlen, begyöpösödött népek... a beszélgetésből ők is értenek...
Vagy nem. De mint emlitettem aki igazán szereti ezt a műfajt az nézni fogja, akkor is ha anyucinak apucinak nem tetszik...
Igen, igazad van. Bár a legtöbb szülő abban a felfogásban él h ezek "dedósak".
Mostoha unokatesóm anyja szólt be nekem: "Inkább a lányokat néznéd mint ezeket a meséket"
Azóta persze nem vok vele túl jó viszonyban, és azt is sikerült elérnem h a társaságomban kellemetlenül érezze magát..
This is revenge...there is no place for mercy
Saját szöveg, nem ér lopni!
de édesem a te társaságodban ki nem érezné folytogatóan magát..
2.- mért nem mondtad neki h pont így tudsz egy csomó jófej csajszival beszélgetni(azz összes felhasználóra értem aki nő nemű) /és nem vok elszálva egy cseppet sem/....
a többieknek.. -nem azt mondtam el majdnem minden oldalon h a beszélgetés segíti a szülő gyerek kapcsolatot
és mi lenne ha egy kicsit tisztelnétek őket már csak azért is mert a szüleitek.. és próbáljátok elfogadni/megérteni az álláspontjukat.. nem kell rögtön ajtót csapni..és üvölteni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-14 00:33:41
(#284) Van a dologban valami! Bár itt nálunk inkább drágaegyetlen osztitársaim mesézik meg dedódzák le!
[ a szülők sem értetlen, begyöpösödött népek... a beszélgetésből ők is értenek...
Vagy nem. De mint emlitettem aki igazán szereti ezt a műfajt az nézni fogja, akkor is ha anyucinak apucinak nem tetszik...
Mostoha unokatesóm anyja szólt be nekem: "Inkább a lányokat néznéd mint ezeket a meséket"
Azóta persze nem vok vele túl jó viszonyban, és azt is sikerült elérnem h a társaságomban kellemetlenül érezze magát..
,,, és még mindig inkább a meséket, mint a pasikat!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3