• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Szülők + anime/manga
Oldalak: ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... <<>>
beküldve: 2008-01-19 14:44:44
(#296) Válasz alister (#294) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Ja engem is !Azt hiszik a Star wars mindent ver!De szerintem sok anime jobb nála (pl.:Hell Gearl,R.O.D. the TV,Hakaima Sadamitsu...) !Nem mondom, hogy rossz de a Anime Schi-fi-k mellet elbújik .

Szerintem néhány harmadrgangú, másodrangú, elsórangú Sci-fi mangát/animét is simán lever a star wars...valjuk be, a sci-fi nem a japánok stílusa..

A japánok inkább a fantasyhoz értenek és a horrorhoz

1. A Star Wars nem sci-fi. Space-fantasy. A sci-fi az Asimov, Bester, Herbert, stb.
2. Értenek a japánok a sci-fihez is

Sztem a japánok mindenhez értenek... de én nem vok beszámítható ebből a szempontból, mert megrögzött japán-fan vagyok... imádom őket, és mindent, amit csinálnak... miért is nem élhetek Japánban???? (sóhaj)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-19 14:43:06
(#295)
Bringu
Bringu
[ Új arc ]
Hali!Nem tom h írtam-e már ebbe a topicba,de most megteszem:)
A szüleim...nos...annak idején apummal együtt néztem a Dragonball-t,a Candy-candyt pedig anyum szerette.xD
Amúgy...azzal különösen nem foglalkoznak,hogy veszek mangát....de ha netezni akarok,már azonnal azt feltételezik h csak animével,mangával foglalkozom....-.-"
Az persze nem tűnik fel nekik,hogy felsőoktatási intézményeket vizitálok.-.-"
A posztereimet és sajnáltam felrakni a falamra(mert leszedi a festést*_*)...de a szekrényemet,és az ajtómat kicsit kicsicsáztam.XD
Akármi embert vagy szörnyikét rajzolok,arra mindig azt hiszik h valami animés,mangás dolog...-.-"
És itt jön a legroszabb:A számítógép az ő szobájukban van,háttal az ágynak!!!Szóval,ha hajnali egykor animét nézek,vagy mangát olvasok(multkor attól rettegtem nehogy meglássák h hentai oldalt nézegetek........O_O" ) fennáll a veszély,hogy a hátam mögül kifigyelik...na meg hang nélkül kell néznem.-.-"
Amúgy...anyumat és apumat hát eléggé zavarja az "Animecon,cosplay-találkoz ó,fórumtali...stb" téma....:P
De beletörődnek:)
A nővéremet hidegen hagyja,a bátyám meg már házas és nem lakik velünk,őt tehát nem érdekli.:)
Különösebben nem érdekel a véleményük.19 évesen csak el tudom dönteni mi érdekel,és mit akarok.:)
Hehh...mellesleg anyum szereti japánt....(Meg osztozik velem a kínai-fanságban...kínai kaja rullz...xD)

"Bringu vagyok!"
Szerk: Bringu 2008-01-19 14:44:13
beküldve: 2008-01-19 13:29:23
(#294) Válasz idk pls delete (#291) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Ja engem is !Azt hiszik a Star wars mindent ver!De szerintem sok anime jobb nála (pl.:Hell Gearl,R.O.D. the TV,Hakaima Sadamitsu...) !Nem mondom, hogy rossz de a Anime Schi-fi-k mellet elbújik .

Szerintem néhány harmadrgangú, másodrangú, elsórangú Sci-fi mangát/animét is simán lever a star wars...valjuk be, a sci-fi nem a japánok stílusa..

1. A Star Wars nem sci-fi. Space-fantasy. A sci-fi az Asimov, Bester, Herbert, stb.
2. Értenek a japánok a sci-fihez is

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-19 13:11:47
(#293) Válasz idk pls delete (#290) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
"beszerezni". Hát igen, megrendelni külföldről sok-sok pénzért

(bár gondolom te kevésbé legális útra gondoltál :3

Mindkettőre gondoltam, de én igényesebb vagyok, nekem eredetiség mániám van. XD

beküldve: 2008-01-19 12:30:19
(#292)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Meg a hentai-hoz... Csak ezt a szülők meg ne tudják...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-19 12:30:52
beküldve: 2008-01-18 19:04:37
(#291) Válasz Dávid (#288) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-18 19:01:09
(#290) Válasz Nemes1s_2.0 (#289) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
És ezek mind csak Animaxos cuccok, amiket itt felsoroltál, vannak még jobbak, azokat viszont be kell szerezni. XD

"beszerezni". Hát igen, megrendelni külföldről sok-sok pénzért

(bár gondolom te kevésbé legális útra gondoltál :3

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-18 17:51:13
(#289)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
És ezek mind csak Animaxos cuccok, amiket itt felsoroltál, vannak még jobbak, azokat viszont be kell szerezni. XD

beküldve: 2008-01-18 16:04:34
(#288) Válasz Fumiki Aida (#284) üzenetére
Dávid
Dávid
[ Új arc ]

beküldve: 2008-01-18 11:24:25
(#287)
alita
alita
[ Új arc ]
nekem szerencsére sose mondták a szüleim hogy ne nézz már ilyeneket, úgy voltak vele inkább nézzek animét minthogy leigyam magam a sárgaföldig. (bár ezt amúgy sem tenném meg)

ha menyet, s földet egyszerre megnyitod, a veszélyes utakat joggal járhatod
beküldve: 2008-01-14 12:18:06
(#286) Válasz PICILÁNY (#285) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
és mi lenne ha egy kicsit tisztelnétek őket már csak azért is mert a szüleitek.. és próbáljátok elfogadni/megérteni az álláspontjukat.. nem kell rögtön ajtót csapni..és üvölteni..

Csoda

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-14 06:42:06
(#285) Válasz idk pls delete (#282) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
[ a szülők sem értetlen, begyöpösödött népek... a beszélgetésből ők is értenek...

Vagy nem. De mint emlitettem aki igazán szereti ezt a műfajt az nézni fogja, akkor is ha anyucinak apucinak nem tetszik...

Igen, igazad van. Bár a legtöbb szülő abban a felfogásban él h ezek "dedósak".

Mostoha unokatesóm anyja szólt be nekem: "Inkább a lányokat néznéd mint ezeket a meséket"
Azóta persze nem vok vele túl jó viszonyban, és azt is sikerült elérnem h a társaságomban kellemetlenül érezze magát..

This is revenge...there is no place for mercy

Saját szöveg, nem ér lopni!

de édesem a te társaságodban ki nem érezné folytogatóan magát..
2.- mért nem mondtad neki h pont így tudsz egy csomó jófej csajszival beszélgetni(azz összes felhasználóra értem aki nő nemű) /és nem vok elszálva egy cseppet sem/....
a többieknek.. -nem azt mondtam el majdnem minden oldalon h a beszélgetés segíti a szülő gyerek kapcsolatot

és mi lenne ha egy kicsit tisztelnétek őket már csak azért is mert a szüleitek.. és próbáljátok elfogadni/megérteni az álláspontjukat.. nem kell rögtön ajtót csapni..és üvölteni..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-14 00:33:41
(#284)
Fumiki Aida
Fumiki Aida
[ Gyalog ]
Van a dologban valami! Bár itt nálunk inkább drágaegyetlen osztitársaim mesézik meg dedódzák le!

beküldve: 2008-01-13 20:11:41
(#283) Válasz idk pls delete (#282) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
[ a szülők sem értetlen, begyöpösödött népek... a beszélgetésből ők is értenek...

Vagy nem. De mint emlitettem aki igazán szereti ezt a műfajt az nézni fogja, akkor is ha anyucinak apucinak nem tetszik...

Mostoha unokatesóm anyja szólt be nekem: "Inkább a lányokat néznéd mint ezeket a meséket"
Azóta persze nem vok vele túl jó viszonyban, és azt is sikerült elérnem h a társaságomban kellemetlenül érezze magát..

,,, és még mindig inkább a meséket, mint a pasikat!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-13 19:24:38
(#282) Válasz miyu (#281) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Oldalak: ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... <<>>