Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
beküldve: 2009-10-28 18:40:44
(#123) Nézegettem már a boltban de még nem vettem meg. Vki egy rövid ajánlót tudna írni miről szól röviden meg ienek??
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-09-14 17:00:18
(#122) A harmadik kötetnél egy árnyalattal nekem jobban tetszett a második, animében elég jól megoldották az adaptációt. A borító jó lett, a darkos hangulat után jól mutatnak a kicsit élénkebb színek.
Egyébként számomra éppen ez a fura grafika és karakterek jelentik a vonzerőt, nem a szokásos bishik, meg klisék. Valahogy így képzelek el egy jó vámpírsztorit.
Egyébként számomra éppen ez a fura grafika és karakterek jelentik a vonzerőt, nem a szokásos bishik, meg klisék. Valahogy így képzelek el egy jó vámpírsztorit.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-07-28 19:44:22
(#121) szerintem is inkáább így volt de biztosat nem mondok.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-24 17:17:39
(#120) Valaki meg tudná mondani, hogy az anime, vagy a képregény volt előbb? Én úgy tudtam hogy a képregény alapján készült az anime, de nem vagyok biztos benne.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mellesleg a rajzfilm elég gány történetileg, de a képi világ elég hű lett az eredetihez képest. A képregény sztorijáról nyilatkozni érdemben nem, de a grafikáról csak pozitívan tudok nyilatkozni.
Én azt meg akartam nézni, de még nem vettem a fáradtságot, hogy letöltsem. Egyébként vicces, hogy az első részben legalább három emberke van -az egyik nő- akik profilból tök ugyanúgy néznek ki...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-06 11:00:58
(#118) vadooc: Értem, köszi.
Arról tudtam, hogy elvileg 2009 tavaszára tervezték kiadni, de ezek szerint a kiadón kívül álló okokból csúszott.
Arról tudtam, hogy elvileg 2009 tavaszára tervezték kiadni, de ezek szerint a kiadón kívül álló okokból csúszott.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
oh látom oké xD
ez esetben 1300-ér adom tehát e-mail ha valakit érdekel ^^
ez esetben 1300-ér adom tehát e-mail ha valakit érdekel ^^
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:14:01
A harmadik kötetről még semmi hír? Nagyon jó manga, csak kár, hogy ilyen lassan adják ki.
de van róla hír: [Link]
azért adják ki lassan, mert elvileg tavaly jelent volna meg a 3. kötet és ennek ellenére a valóságban most jelent meg májusban angolul is. szóval még csak most kapta meg a kiadó a reprót ami alapján készül a kötet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-06-05 17:33:27
(#115) Én inkább a regényekre lennék kíváncsi Amano Jositaka illusztrációival!!
Mellesleg a rajzfilm elég gány történetileg, de a képi világ elég hű lett az eredetihez képest. A képregény sztorijáról nyilatkozni érdemben nem, de a grafikáról csak pozitívan tudok nyilatkozni.
De sajna álmodik a nyomor...
beküldve: 2009-06-05 17:19:03
(#114) A harmadik kötetről még semmi hír? Nagyon jó manga, csak kár, hogy ilyen lassan adják ki.
no pussy, just the dicks
Meg tudod mutatni hogy hol írja?
itt ugyanis nem látom a leárazást:
[Link]
itt ugyanis nem látom a leárazást:
[Link]
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-05 06:12:16
ez nem nagy kedvezmény ahhoz képest hogy a kiadó 1.700Ft-ért adja a saját online boltjában és a rendezvényeken is a teljesen új kötetet.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:16:29
beküldve: 2009-06-04 22:04:20
(#110) Én elolvastam az 1.kötetet, de annyira nem az én világom. Eladom 1600-ér akit érdekel írjon e-mailt (adatlap)
beküldve: 2009-05-19 21:20:51
(#109) Remélem ugyanaz lesz a borítója,mint az eredetinek.
at the end,we all die alone