Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
beküldve: 2008-04-08 19:25:54
(#78) *legyint: "pasik"...megnézte a születési dátumot és helyesbít "pasikákra'" ^^*
Amúgy
Amúgy
Illetve a D is hosszú lesz, mert állítólag mind a 17 regényt át akarják ültetni mangába.
Én úgy tudom Horsee, hogy csak 3 kötetes lesz, de lehet tévedek...
Szerk: miyu 2008-04-08 19:29:26
beküldve: 2008-04-08 19:19:44
(#77) Jó végülis a D, a..... a PUCÉR NŐ MIATT AZ ELEJÉN!HAHAHHAHAHHAHHAH
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-05 22:00:29
(#76) Örülök, hogy többen is jó véleménnyel vagytok róla, mert egy ideje már én is "szemezek" vele, hogy meg kéne vennem! Úgy, hogy most megteszem...(főleg, hogy most néztem meg az anime változatát, és nagyon tetszett, micsoda jóképű pasas, ez a D...) és már nagyon várom a folytatást is!!!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-05 20:03:51
(#75) ma beszereztem és el is olvastam meg kell mondjam, nem csalódtam nekem nagyon tetszett
beküldve: 2008-03-19 22:09:31
(#74) Ezt kaptam nőnapra öcsémtől, na igen egyeseknek virág másoknak vámpírvadász manga xD.(Reménykedtam, hogy a Sayonara Bar-t kapom de így se rossz )
A sztory nem oly rossz, a grafikája néhol kissé kusza, D arca meg néha kissé lányos de egye fene. Bár az elején az a fanserviz O.o... Sajátos technika, minden úton állót így üdvözölnek arra fele?XD
Szerk: miyu 2008-03-19 22:24:46
Ha jó leszel (és szeretnéd),
lehet letöltöm neked és elküldöm...
Tündér vagy, de van egyfajta könyvfétisem és szeretem fogdosni, pörgetni, szaglászni és pakolgatni... úgyis az lesz a vége, hogy beszerzem angolul, azzal legalább az agyam is karban van tartva.
Na ja, csak le ne törjenek a szárnyaim... a könyvfétis az nálam is műxik, de a letöltött regényekkel sincs gondom, mióta a melóhelyemen korlátlanul használhatjuk a nyomtatót... onnantól kezdve már csak egy spirálozás, és KÉSZ!!! (Amúgy én is angolul gondoltam... a fordításra nem vállalkozom... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 09:44:30
Tündér vagy, de van egyfajta könyvfétisem és szeretem fogdosni, pörgetni, szaglászni és pakolgatni... úgyis az lesz a vége, hogy beszerzem angolul, azzal legalább az agyam is karban van tartva.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én még mindig a regényekre lennék kíváncsi!!! Az az igazi D.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 09:08:05
(#70) Én még mindig a regényekre lennék kíváncsi!!! Az az igazi D.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
milyen ez a manga? van olyan mint maga az anime?
1. Nekem tetszett. Jól van megrajzolva. A sztori megjárja.
2. Nem vagyok benne biztos, hogy mire gondolsz... az egyik cipő, a másik asztal... amúgy szvsz én mindkettő nélkül kibírom hosszú napokig...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-17 21:25:49
(#68) sziasztok, egy kérdésem lenne olyan emberhez akinek megvan ez a manga méghozzá a kérdésem a következő : milyen ez a manga? van olyan mint maga az anime?
beküldve: 2008-02-07 21:15:23
(#67) Kicsit off hsz lesz:
Észrevettétek, hogy az ilyenek mint pl. Fumax, vad Vuirágok meg Mangattack mindig valamilyen eseményhez kötik a mangák/manhwák megjelenését? Tehát nem folyamatosan egész évben mint a Mangafan
Észrevettétek, hogy az ilyenek mint pl. Fumax, vad Vuirágok meg Mangattack mindig valamilyen eseményhez kötik a mangák/manhwák megjelenését? Tehát nem folyamatosan egész évben mint a Mangafan
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Információk a második kötetről:
Várható megjelenés: 2008. május
Borító:
Történet: Mikor a vámpírok fényes nappal kezdenek vadászni, a kisváros lakói megbízzák D-t, hogy oldja meg a rejtélyt, de törekvése során feltárul egy borzasztó titok a múltból?
Borító:
Történet: Mikor a vámpírok fényes nappal kezdenek vadászni, a kisváros lakói megbízzák D-t, hogy oldja meg a rejtélyt, de törekvése során feltárul egy borzasztó titok a múltból?
Hát ez gyönyörű!
Két éve a Budapesti Anime Feszt.-en látta a hugom, szóval mikor megjelent dvd-n megvettük. Nagyon betalált. A manga is tetszett. Király hogy jön a második rész, bár ez a május kínosan messze van. De kibírjuk.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-06 21:12:18
(#65) Információk a második kötetről:
Borító:
Borító:
Szerk: Horsee 2008-02-06 21:12:56
beküldve: 2008-01-30 15:00:00
(#64) láttam a filmet (v OVÁT, nem tom hogy akarjátok hívni) az tetszett, de nem tudom, megvegyem-e. márcsak azért sem, mert nem illene a polcomra...
A beszélő szerencsesüti...