Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
nah, tegnap véééégre sikerült beszereznem jómagamnak is, de én nem csalódtam benne...nekem iszonyúan teccett
énis amelletta vélemény mellett vok h inkább egyedi mintsem rossz a rajzolása...
nekem a története is teccett
és a navigációs rencer? héé emberek 12ezer vmennyit írunk
repülnie kellene a lónak
énis amelletta vélemény mellett vok h inkább egyedi mintsem rossz a rajzolása...
repülnie kellene a lónak
Amúgy is "robotlovak". Egyébként nekem is okés volt a manga. Szerintem sokaknak azért nem tetszik mert eltér az animétől/mangától, ők azt a stílust szokták meg. Aki pedig csak a mangát olvassa/olvasta annak nincs mihez viszonyítania. Egyébként tényleg jó lett!
Bár apró fordítái hiba: "Gyorsabban mozog mint az emberi szem"
Inkáb így kellett volna: Gyorsabban mozog minthogy az emberi szem érzékelni tudná vagy mittomén, nemvok lektor
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Majd ha elolvastam leírom hogy tetszett.
Mármint azt, hogy tetszett-e
Hehe... Pedig úgy emlékeztem kijavítottam...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Mármint azt, hogy tetszett-e
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én karácsonyi ajándékba kaptam a legjobb barátnőmtől . Még nem volt időm elolvasni, de már kiváncsi vagyok. A boltban többször is szemeztem vele de vhogy a rajzstílus nekem sem jött be, szóval nem vettem volna meg magamtól. Viszont így átlapozva... lehet hogy a jó történet majd ellensúlyoz.
Majd ha elolvastam leírom, hogy tetszett.
Majd ha elolvastam leírom, hogy tetszett.
Igen, a rajztstílus valahogy nekem se jött be...ilyen stílussal szerintem inkább shounent / Hentait kéne neki rajzolnia, de amúgy gratula, nem semmi egy kezdő rajzolótól!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-01 19:59:10
(#29) Én karácsonyi ajándékba kaptam a legjobb barátnőmtől . Még nem volt időm elolvasni, de már kiváncsi vagyok. A boltban többször is szemeztem vele de vhogy a rajzstílus nekem sem jött be, szóval nem vettem volna meg magamtól. Viszont így átlapozva... lehet hogy a jó történet majd ellensúlyoz.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-01-01 20:04:48
beküldve: 2007-12-30 00:10:45
(#28) nah, tegnap véééégre sikerült beszereznem jómagamnak is, de én nem csalódtam benne...nekem iszonyúan teccett
repülnie kellene a lónak
repülnie kellene a lónak
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-21 14:21:35
(#27) Hát egyetértek az előttem szólókkal: ez a manga nem nekem való.
A rajzok hát...érdekesek, iszonyat nem ehhez vagyok szokva és nem is olyan stílusú, amit mittomén 1-2 olvasás után megszokok. A történetbe nem tudtam belefolyni nagyon(Libirben olvastam nem kicsit néztek hülyének mikor leültem és elkezdetem olvasgatni ), ill semmit nem tudtam róla. Ha lesz lehetőségem megnézni a moviet, akkor talán elgondolkozom a beszerzésén
A rajzok hát...érdekesek, iszonyat nem ehhez vagyok szokva és nem is olyan stílusú, amit mittomén 1-2 olvasás után megszokok. A történetbe nem tudtam belefolyni nagyon(Libirben olvastam nem kicsit néztek hülyének mikor leültem és elkezdetem olvasgatni ), ill semmit nem tudtam róla. Ha lesz lehetőségem megnézni a moviet, akkor talán elgondolkozom a beszerzésén
Ezekiel 25:17
Szerk: white pony 2007-12-21 14:22:15
Lehet, hogy bionikus a ló?
Simán, nézd meg a lábait. The terminator horse. XD
Azért nem feltétlenül eltúlzottak ennyire azok a méretek...
Nekem máris fény derült (hát..derült..) egy dologra, amit úgy néz ki a 2. movieból rosszul szedtem ki. D neve. Én egyből arra tippeltem volna, hogy a dhampir miatt. És tök jogos lenne, hogy ne a dhampir-é legyen, elvégre nem ő az egyetlen félvér (elvileg), tehát ifjú Lee sarj kérdésének örültem, magamtól nem gondolkodtam volna el ezen, már letisztáztam magamban, hogy a "D"=dhampir
De azért D is tipikus férfi, egyszer kérdeznek tőle valamit arra se válaszol... Azért az "javítsd meg a kerítést, házivadász" cucc jó volt x3 Olyan cukin guggolt ott a nagy D, és építgette, ááh xD
Nekem máris fény derült (hát..derült..) egy dologra, amit úgy néz ki a 2. movieból rosszul szedtem ki. D neve. Én egyből arra tippeltem volna, hogy a dhampir miatt. És tök jogos lenne, hogy ne a dhampir-é legyen, elvégre nem ő az egyetlen félvér (elvileg), tehát ifjú Lee sarj kérdésének örültem, magamtól nem gondolkodtam volna el ezen, már letisztáztam magamban, hogy a "D"=dhampir
De azért D is tipikus férfi, egyszer kérdeznek tőle valamit arra se válaszol... Azért az "javítsd meg a kerítést, házivadász" cucc jó volt x3 Olyan cukin guggolt ott a nagy D, és építgette, ááh xD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Gyjiú..O.o
Hát ez nem tetszett. Az oké, hogy néhol követhetetlen, van ilyen (meg én lassú is vagyok ilyenekhez), dedede...most komolyan, a movie is ennyire fanszervízes volt?! O.o Ha nem olvasom el még az elején a végén (ehh x3), hogy a rajzoló egy nő, egyből férfira tippeltem volna. Ilyen melleket? Meg azért meztelenül? Nincs ott hideg? O.o Meg ugye mutatják alulról is a berendezéseit, szóval ebből nem volt hiány.
A másik, hogy hogy néz már ki?! Legalább egy icipicit nézhették volna a moviet, mert ugye többen már azt szokták meg... De ha ezt nem vesszük, még akkor is, önmagában tekintve is ronda. Jó, rajzolónő magyarázkodik a végén peppet x3 Most az egyszer elnézzük =P
Hát ez nem tetszett. Az oké, hogy néhol követhetetlen, van ilyen (meg én lassú is vagyok ilyenekhez), dedede...most komolyan, a movie is ennyire fanszervízes volt?! O.o Ha nem olvasom el még az elején a végén (ehh x3), hogy a rajzoló egy nő, egyből férfira tippeltem volna. Ilyen melleket? Meg azért meztelenül? Nincs ott hideg? O.o Meg ugye mutatják alulról is a berendezéseit, szóval ebből nem volt hiány.
A másik, hogy hogy néz már ki?! Legalább egy icipicit nézhették volna a moviet, mert ugye többen már azt szokták meg... De ha ezt nem vesszük, még akkor is, önmagában tekintve is ronda. Jó, rajzolónő magyarázkodik a végén peppet x3 Most az egyszer elnézzük =P
Én nem úgy fogalmaznék, hogy ronda. Sokkal inkább egyedi. Nekem bejön. A mellméret meg nem szokott zavarni, hisz az eltúlzott méretek már-már a manga védjegyei, akár nő a rajzoló, akár férfi. Poénból tényleg nem volt hiány. Én biztos vevő leszek a következő kötetekre, bár sajna csak 2008 májusára készül el (eredetileg február-március környékén jött volna ki). Néhol tényleg kicsit zavaros a történet, de majd' minden manga ilyen. Később úgyis fény derül minden meg nem válaszolt kérdésre. Vagyis a legtöbbjére. (Remélem )
Hát az, hogy 'a helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe'...hát az nagyon ott volt
Lehet, hogy bionikus a ló?
beküldve: 2007-12-17 21:25:29
(#22) Nekem tetszett, bár én nagyon elvesztem a történetben néha... de nem baj annál többször olvasom el. Én csak a végén olvastam, hogy a rajzoló egy nő, és az egy icipici sokk volt (én is férfit mondtam volna, vajon miért)
Hát az, hogy 'a helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe'...hát az nagyon ott volt
De úgy mindent összevetve, nagyon megbántam volna, ha nem veszem meg :)
De úgy mindent összevetve, nagyon megbántam volna, ha nem veszem meg :)
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2007-12-17 16:40:47
(#21) Gyjiú..O.o
Innen spoileres
Bár, olyan poénok vannak benne. Csak szerintem volt vicces a "helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe"? xD Azé' lónak navigációs rendszer, hova jutottunk? X3 De azért D, mint "17-18 körüli hím". Azért az minimum 23 O.o Meg a kéz nagy akciója, az fasza volt (verj már, te ostoba, haszontalan szív! XD) x3 No meg az ifjabb Lee sarj mennyegzői köszöntője, a pontos korokat megadva..xD Nem számít ám a korkülönbség "gratulálok 3757 éves apámnak és 17 éves feleségének", miközben a friss feleség mostohaleánya röpke 3710 évvel idősebb XD Szóval lehetett rajta nevetgélni, gondolom ez direkt volt.
Idáig
Najó, már csak úgy tiszteletből is megveszem a következő kötetet, a harmadikra pedig egyértelműen beruházok, elvégre az lesz az egyik kedvenc anime moviem átíirata ^_^
Innen spoileres
Bár, olyan poénok vannak benne. Csak szerintem volt vicces a "helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe"? xD Azé' lónak navigációs rendszer, hova jutottunk? X3 De azért D, mint "17-18 körüli hím". Azért az minimum 23 O.o Meg a kéz nagy akciója, az fasza volt (verj már, te ostoba, haszontalan szív! XD) x3 No meg az ifjabb Lee sarj mennyegzői köszöntője, a pontos korokat megadva..xD Nem számít ám a korkülönbség "gratulálok 3757 éves apámnak és 17 éves feleségének", miközben a friss feleség mostohaleánya röpke 3710 évvel idősebb XD Szóval lehetett rajta nevetgélni, gondolom ez direkt volt.
Idáig
Najó, már csak úgy tiszteletből is megveszem a következő kötetet, a harmadikra pedig egyértelműen beruházok, elvégre az lesz az egyik kedvenc anime moviem átíirata ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-14 22:23:34
(#20) Nekem tetszett a rajzolás. Nem éreztem úgy, hogy túl sok vonalból állna.
beküldve: 2007-12-13 14:25:44
(#19) A történetet nem ismerem, ezért nem is szólom le. A Mondo novemberi számába beleraktak a mangából egy pár oldalt, és ezzel rávilágítottak arra, hogy hülyeség lenne számomra megvenni a mangát. A rajz miatt nem veszem meg, mert szerintem teljesen fölösleges vonalak vannak a képekbe rajzolva. a háttér elég ronda, és nekem sokat számít a rajz. Ezzel nem akarok senkit szidni, de szerintem rossz választás volt a Fumaxtól ez e manga.