• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
D, a vámpírvadász
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>
beküldve: 2008-01-02 18:28:17
(#33) Válasz Gegew40k (#28) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
nah, tegnap véééégre sikerült beszereznem jómagamnak is, de én nem csalódtam benne...nekem iszonyúan teccett
énis amelletta vélemény mellett vok h inkább egyedi mintsem rossz a rajzolása...
nekem a története is teccett

és a navigációs rencer? héé emberek 12ezer vmennyit írunk
repülnie kellene a lónak

Amúgy is "robotlovak". Egyébként nekem is okés volt a manga. Szerintem sokaknak azért nem tetszik mert eltér az animétől/mangától, ők azt a stílust szokták meg. Aki pedig csak a mangát olvassa/olvasta annak nincs mihez viszonyítania. Egyébként tényleg jó lett!
Bár apró fordítái hiba: "Gyorsabban mozog mint az emberi szem"

Inkáb így kellett volna: Gyorsabban mozog minthogy az emberi szem érzékelni tudná vagy mittomén, nemvok lektor

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-02 18:22:55
(#32) Válasz alister (#31) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Majd ha elolvastam leírom hogy tetszett.

Mármint azt, hogy tetszett-e

Hehe... Pedig úgy emlékeztem kijavítottam...

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-01 23:55:35
(#31) Válasz asx (#29) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

Mármint azt, hogy tetszett-e

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-01 20:02:38
(#30) Válasz asx (#29) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Én karácsonyi ajándékba kaptam a legjobb barátnőmtől . Még nem volt időm elolvasni, de már kiváncsi vagyok. A boltban többször is szemeztem vele de vhogy a rajzstílus nekem sem jött be, szóval nem vettem volna meg magamtól. Viszont így átlapozva... lehet hogy a jó történet majd ellensúlyoz.
Majd ha elolvastam leírom, hogy tetszett.

Igen, a rajztstílus valahogy nekem se jött be...ilyen stílussal szerintem inkább shounent / Hentait kéne neki rajzolnia, de amúgy gratula, nem semmi egy kezdő rajzolótól!

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-01 19:59:10
(#29)
asx
asx
[ Megszállott ]
Én karácsonyi ajándékba kaptam a legjobb barátnőmtől . Még nem volt időm elolvasni, de már kiváncsi vagyok. A boltban többször is szemeztem vele de vhogy a rajzstílus nekem sem jött be, szóval nem vettem volna meg magamtól. Viszont így átlapozva... lehet hogy a jó történet majd ellensúlyoz.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-01-01 20:04:48
beküldve: 2007-12-30 00:10:45
(#28)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
nah, tegnap véééégre sikerült beszereznem jómagamnak is, de én nem csalódtam benne...nekem iszonyúan teccett
énis amelletta vélemény mellett vok h inkább egyedi mintsem rossz a rajzolása...
nekem a története is teccett

és a navigációs rencer? héé emberek 12ezer vmennyit írunk
repülnie kellene a lónak

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-21 14:21:35
(#27)
white pony
white pony
[ Új arc ]
Hát egyetértek az előttem szólókkal: ez a manga nem nekem való.
A rajzok hát...érdekesek, iszonyat nem ehhez vagyok szokva és nem is olyan stílusú, amit mittomén 1-2 olvasás után megszokok. A történetbe nem tudtam belefolyni nagyon(Libirben olvastam nem kicsit néztek hülyének mikor leültem és elkezdetem olvasgatni ), ill semmit nem tudtam róla. Ha lesz lehetőségem megnézni a moviet, akkor talán elgondolkozom a beszerzésén

Ezekiel 25:17
Szerk: white pony 2007-12-21 14:22:15
beküldve: 2007-12-18 12:20:51
(#26) Válasz alister (#23) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Lehet, hogy bionikus a ló?

Simán, nézd meg a lábait. The terminator horse. XD

beküldve: 2007-12-18 10:38:25
(#25) Válasz Horsee (#24) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Azért nem feltétlenül eltúlzottak ennyire azok a méretek...
Nekem máris fény derült (hát..derült..) egy dologra, amit úgy néz ki a 2. movieból rosszul szedtem ki. D neve. Én egyből arra tippeltem volna, hogy a dhampir miatt. És tök jogos lenne, hogy ne a dhampir-é legyen, elvégre nem ő az egyetlen félvér (elvileg), tehát ifjú Lee sarj kérdésének örültem, magamtól nem gondolkodtam volna el ezen, már letisztáztam magamban, hogy a "D"=dhampir
De azért D is tipikus férfi, egyszer kérdeznek tőle valamit arra se válaszol... Azért az "javítsd meg a kerítést, házivadász" cucc jó volt x3 Olyan cukin guggolt ott a nagy D, és építgette, ááh xD

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-18 08:25:52
(#24) Válasz Hanon (#21) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Gyjiú..O.o
Hát ez nem tetszett. Az oké, hogy néhol követhetetlen, van ilyen (meg én lassú is vagyok ilyenekhez), dedede...most komolyan, a movie is ennyire fanszervízes volt?! O.o Ha nem olvasom el még az elején a végén (ehh x3), hogy a rajzoló egy nő, egyből férfira tippeltem volna. Ilyen melleket? Meg azért meztelenül? Nincs ott hideg? O.o Meg ugye mutatják alulról is a berendezéseit, szóval ebből nem volt hiány.
A másik, hogy hogy néz már ki?! Legalább egy icipicit nézhették volna a moviet, mert ugye többen már azt szokták meg... De ha ezt nem vesszük, még akkor is, önmagában tekintve is ronda. Jó, rajzolónő magyarázkodik a végén peppet x3 Most az egyszer elnézzük =P

Én nem úgy fogalmaznék, hogy ronda. Sokkal inkább egyedi. Nekem bejön. A mellméret meg nem szokott zavarni, hisz az eltúlzott méretek már-már a manga védjegyei, akár nő a rajzoló, akár férfi. Poénból tényleg nem volt hiány. Én biztos vevő leszek a következő kötetekre, bár sajna csak 2008 májusára készül el (eredetileg február-március környékén jött volna ki). Néhol tényleg kicsit zavaros a történet, de majd' minden manga ilyen. Később úgyis fény derül minden meg nem válaszolt kérdésre. Vagyis a legtöbbjére. (Remélem )

beküldve: 2007-12-17 22:47:31
(#23) Válasz Hanako (#22) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Hát az, hogy 'a helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe'...hát az nagyon ott volt

Lehet, hogy bionikus a ló?

beküldve: 2007-12-17 21:25:29
(#22)
Hanako
Hanako
[ Új arc ]
Nekem tetszett, bár én nagyon elvesztem a történetben néha... de nem baj annál többször olvasom el. Én csak a végén olvastam, hogy a rajzoló egy nő, és az egy icipici sokk volt (én is férfit mondtam volna, vajon miért)
Hát az, hogy 'a helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe'...hát az nagyon ott volt
De úgy mindent összevetve, nagyon megbántam volna, ha nem veszem meg :)

A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2007-12-17 16:40:47
(#21)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Gyjiú..O.o
Hát ez nem tetszett. Az oké, hogy néhol követhetetlen, van ilyen (meg én lassú is vagyok ilyenekhez), dedede...most komolyan, a movie is ennyire fanszervízes volt?! O.o Ha nem olvasom el még az elején a végén (ehh x3), hogy a rajzoló egy nő, egyből férfira tippeltem volna. Ilyen melleket? Meg azért meztelenül? Nincs ott hideg? O.o Meg ugye mutatják alulról is a berendezéseit, szóval ebből nem volt hiány.
A másik, hogy hogy néz már ki?! Legalább egy icipicit nézhették volna a moviet, mert ugye többen már azt szokták meg... De ha ezt nem vesszük, még akkor is, önmagában tekintve is ronda. Jó, rajzolónő magyarázkodik a végén peppet x3 Most az egyszer elnézzük =P
Innen spoileres
Bár, olyan poénok vannak benne. Csak szerintem volt vicces a "helyes utat elküldtük a lovad navigációs rendszerébe"? xD Azé' lónak navigációs rendszer, hova jutottunk? X3 De azért D, mint "17-18 körüli hím". Azért az minimum 23 O.o Meg a kéz nagy akciója, az fasza volt (verj már, te ostoba, haszontalan szív! XD) x3 No meg az ifjabb Lee sarj mennyegzői köszöntője, a pontos korokat megadva..xD Nem számít ám a korkülönbség "gratulálok 3757 éves apámnak és 17 éves feleségének", miközben a friss feleség mostohaleánya röpke 3710 évvel idősebb XD Szóval lehetett rajta nevetgélni, gondolom ez direkt volt.
Idáig
Najó, már csak úgy tiszteletből is megveszem a következő kötetet, a harmadikra pedig egyértelműen beruházok, elvégre az lesz az egyik kedvenc anime moviem átíirata ^_^

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-14 22:23:34
(#20)
alister
alister
[ True mangafan ]
Nekem tetszett a rajzolás. Nem éreztem úgy, hogy túl sok vonalból állna.

beküldve: 2007-12-13 14:25:44
(#19)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
A történetet nem ismerem, ezért nem is szólom le. A Mondo novemberi számába beleraktak a mangából egy pár oldalt, és ezzel rávilágítottak arra, hogy hülyeség lenne számomra megvenni a mangát. A rajz miatt nem veszem meg, mert szerintem teljesen fölösleges vonalak vannak a képekbe rajzolva. a háttér elég ronda, és nekem sokat számít a rajz. Ezzel nem akarok senkit szidni, de szerintem rossz választás volt a Fumaxtól ez e manga.

Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>