Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
Már korábban akartam szólni, de az aláírásodban az nem "mennyet" akart lenni?
Szerintem is...bár "menyet"-el is van neki értelme, csk kicsit más..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Már korábban akartam szólni, de az aláírásodban az nem "mennyet" akart lenni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-18 12:09:49
(#61) iszonyat jó nekem nagyon bejön, ráadásul láttam az OVAt is,
csak minél hamarabb jöljön a folytatás
csak minél hamarabb jöljön a folytatás
ha menyet, s földet egyszerre megnyitod, a veszélyes utakat joggal járhatod
beküldve: 2008-01-06 17:18:47
(#60) már alig várom a második kötetet Kíváncsi vagyok a sztorira, meg majd megszerzem a filmet is..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ahoz h a horror kategóriában maradjon nem feltétlenül kell meggondolás nélkül minden oldalon kaszabolni
Irónia nem egy ország, ahol irónok élnek...
jah.. mellesleg a film és a könyv megvan ha kell odaadhatom.. hallotam eről a sztoriról.. de azt nem hittem h igaz..
Nekem is megvan a könyv, és a filmek is (merthogy van második része is - de csak filmen)... azért kösz... és télleg igaz, a dvd-tok hátulján írták az ajánlóban
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 16:25:34
(#57) jah.. mellesleg a film és a könyv megvan ha kell odaadhatom.. hallotam eről a sztoriról.. de azt nem hittem h igaz..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
de az átok sem semmi az is ilyenből lett.. melleselg akira kurosawa onibaba-ján anyám majdnem bepisilt a félelmtől...hihi
Kurosawa csúcs... totál elmebeteg... de ezért is imádom... Egyébként tudtad, hogy a Battle Royale film ihlette meg Tarantino-t a Kill Bill megalkotására???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 15:35:54
(#55) de az átok sem semmi az is ilyenből lett.. melleselg akira kurosawa onibaba-ján anyám majdnem bepisilt a félelmtől...hihi
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ahoz h a horror kategóriában maradjon nem feltétlenül kell meggondolás nélkül minden oldalon kaszabolni ...film példa
psziho.. hitskok(nem bizti h a nevét jól írtam de franciát tanulok ez mentegetőzés volt ..hihi
psziho.. hitskok(nem bizti h a nevét jól írtam de franciát tanulok ez mentegetőzés volt ..hihi
És nem is kell elmenni Hitchkock-ig... a japán horrorok sem feltétlenül vérfürdősek... lásd: Szem vagy Ringu-sorozat... bár a Ringu a vége felé már zúzós...
Ui: nemsokára megjön a dvd... már alig várom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 14:52:05
(#53) ahoz h a horror kategóriában maradjon nem feltétlenül kell meggondolás nélkül minden oldalon kaszabolni ...film példa
D csak vágjon le mindenkit, aki az útjába kerül
Amúgy ezzel egyetértek Repüljenek csak azok a csonkított testrészek, és fröcsögjön a vér... hisz' hentelős vámpírsztoriról van szó...
D csak vágjon le mindenkit, aki az útjába kerül, milyen lenne már, ha elnyálasodik.
Nyálas
nyálas annak aki erőszakos,.....amúgy tényleg az de csak a vége fele...
D csak vágjon le mindenkit, aki az útjába kerül, milyen lenne már, ha elnyálasodik.
Nyálas
beküldve: 2008-01-05 00:08:56
(#49) D csak vágjon le mindenkit, aki az útjába kerül, milyen lenne már, ha elnyálasodik.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-05 00:09:09