Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
beküldve: 2009-05-19 21:18:06
(#108) Hol vettétek?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-19 21:10:47
(#107) Alig várom már hogy végre a 3.kötetet olvassam magyarul.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-04-19 14:51:53
(#106) 3. kötet.
Végre egy melegebb színekkel megáldott borító. Ez már jobban passzol D-hez (muhaha).
És jön Meier bácsi is. *-*
Végre egy melegebb színekkel megáldott borító. Ez már jobban passzol D-hez (muhaha).
És jön Meier bácsi is. *-*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-12 16:30:11
(#105) Helló, nekem megvan dvd-n, de nem az én világom, még ki sem bontottam. Kétlemezes kiadás. Érdekel valakit?
Nekem inkább az első rész tetszett, bár zavart, hogy a 3 főbb karakter oldalról mind ugyanúgy nézett kii...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2008-12-24 20:46:06
(#103) Húú a 2. tényleg zavaros volt. Annyira összevissza ide-kap-oda-kap.
A sztori végére viszont teljesen letisztult a dolog. Eleinte nekem is zavarosnak tűnt, de a végén szépen megoldották a lezárást.
Várom a 3. kötetet. Conra nem hiszem hogy kijön, majd inkább az ősz közepén, végén.
A második zavaros volt, igaz, de tényleg kitisztult a végére, csak nagyon gyorsan és egyszerűen véleményem szerint. A harmadikat nem biztos, hogy megveszem, mert DVD-n megvan.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-10-23 09:16:02
(#101) Én ezt megveszem kb:tél max:tavasz eleje.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-13 13:59:43
(#100) Hát jóóó lenne ha kijönne a 3rész már annyira várom...XD 2.rész tényleg bonyolult volt..... előről kellet kezdenem, hogy meg értsem, hogy miről van szó.... ^^'
Glamorous sky.みわくの よる
Húú a 2. tényleg zavaros volt. Annyira összevissza ide-kap-oda-kap.
A sztori végére viszont teljesen letisztult a dolog. Eleinte nekem is zavarosnak tűnt, de a végén szépen megoldották a lezárást.
Várom a 3. kötetet. Conra nem hiszem hogy kijön, majd inkább az ősz közepén, végén.
Húú a 2. tényleg zavaros volt. Annyira összevissza ide-kap-oda-kap.
Remélem ebből nem lesz tendencia. Utálom, amikor valami jól indul, de a végét elcseszik (FMA, pölö)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-19 22:48:56
(#97) Húú a 2. tényleg zavaros volt. Annyira összevissza ide-kap-oda-kap.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-18 17:16:12
(#96) Nos, 2. kötet.
Mostmár biztos vagyok benne, hogy 12000 környékére kimegy a divatból a melltartó. Manga felénél megint elvesztettem a fonalat, aztána végére valahogy sikerült tisztázni a dolgokat. Nem egy nagy durranás. Már csak a következő kötetre vagyok kíváncsi, ha jól tudom a 3. könyv adaptációja a 2. VHD film. És D profilból nagyon hasonlít az apukájára x)
Mostmár biztos vagyok benne, hogy 12000 környékére kimegy a divatból a melltartó. Manga felénél megint elvesztettem a fonalat, aztána végére valahogy sikerült tisztázni a dolgokat. Nem egy nagy durranás. Már csak a következő kötetre vagyok kíváncsi, ha jól tudom a 3. könyv adaptációja a 2. VHD film. És D profilból nagyon hasonlít az apukájára x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát ja. Volt hogy azt hittem, hogy kettőt lapoztam, összeragadtak lapok, mert mintha lemaradtam volna valamiről.
Ez mindenképpen megnyugtató - ezek szerint nem csak nekem volt ilyen érzésem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-01 18:49:40
(#94) Hát ja. Volt hogy azt hittem, hogy kettőt lapoztam, összeragadtak lapok, mert mintha lemaradtam volna valamiről.
Ilyenkor megfordul a fejemben hogy esetleg "lost in translation" esete forog fenn, vagy a mangaka néni lapjait fúútta el egy szellő?
Ilyenkor megfordul a fejemben hogy esetleg "lost in translation" esete forog fenn, vagy a mangaka néni lapjait fúútta el egy szellő?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?