• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
D, a vámpírvadász
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>
beküldve: 2008-01-04 21:01:51
(#48) Válasz PICILÁNY (#47) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
nem vegy elég figyelmes... azt írtam h nem jönnek össze.. amúgy köcce h elmondtad mire várhatiok...

Látod-látod... mindig vannak kedves poéngyilkos emberkék... de nem baj, ha minden jól megy, nemsokára te is első kézből gyilkolhatod a poénokat... tudod, a vak asszony visszanéz, vagy mi....

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-04 20:32:26
(#47)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
nem vegy elég figyelmes... azt írtam h nem jönnek össze.. amúgy köcce h elmondtad mire várhatiok...

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-04 20:09:21
(#46) Válasz PICILÁNY (#43) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
én annak örülnék ha összejönnének..fhú most nem jut szembe a csajszika neve.. szoal azzal.. majd a végén ugyse jönnek össze.. na mind 1

Hát, D az összes történetben megment egy nőt, mindig másokat, és általában (ha nem is a megmentendő lánnyal) egy hölgyeménnyek romantikus kapcsolatba kerül. Szóval lesz még ilyen, nyugi Ebben a párban viszont ne reménykedj.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-01-04 19:21:36
(#45) Válasz asx (#44) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Amúgy meg lehet egyátalán ölni?

Persze, mindenkit meg lehet ölni - bár azért a főhősnek általában elég jó esélyei vannak a túlélésre (az utolsó részig mindenképpen)

Jaaaj... Nem azért kérdeztem! Maradjon csak életben (még az utolsó részben is)! Jó karakter.

én annak örülnék ha összejönnének..fhú most nem jut szembe a csajszika neve.. szoal azzal.. majd a végén ugyse jönnek össze.. na mind 1

Hát igen, de ez nem az a fajta sztori... Mellesleg, ha D, itt most "leragad", akkor hogy ismerjük meg a múltját? Egyértelmű, tovább kell mennie...

a múltjára következtethetsz más történetekből(szép irodalom)

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-04 18:23:33
(#44) Válasz PICILÁNY (#43) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]

Persze, mindenkit meg lehet ölni - bár azért a főhősnek általában elég jó esélyei vannak a túlélésre (az utolsó részig mindenképpen)

Jaaaj... Nem azért kérdeztem! Maradjon csak életben (még az utolsó részben is)! Jó karakter.

Hát igen, de ez nem az a fajta sztori... Mellesleg, ha D, itt most "leragad", akkor hogy ismerjük meg a múltját? Egyértelmű, tovább kell mennie...

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-04 17:28:43
(#43) Válasz asx (#42) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]

beküldve: 2008-01-04 12:29:32
(#42) Válasz alister (#41) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]

beküldve: 2008-01-04 02:14:13
(#41) Válasz asx (#40) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-04 01:14:04
(#40)
asx
asx
[ Megszállott ]
Végreeee! Elolvastam!
Mindent összevetve teccett. Vannak tényleg jó dolgok benne, de azért néhol nem jött be.
A rajzok tök részletesek és ahogy olvastam, úgy egészen megszoktam a stílust. Sőt még tetszett is, csak utána meg néha berakott egy-egy olyan karaktert, amitől a „falat kapartam”. Na mindegy, ez mindenhol megvan. A főbb szereplők szerintem jól ki voltak dolgozva.
D egyébként nekem szimpi karakter. (Legalábbis pozitívan csalódtam benne, az animehez képest. Tudom nem kell összehasonlítgatni a kettőt.) bár kicsit tényleg túl erős lett, de ez nem baj. (Amúgy meg lehet egyátalán ölni? ) A csajszi is egész jó karakter volt. Tetszett a kis romantika is a történetben és a vége, ahogy D lelépett az is.
Nem lesz ugyan a favoritom soha, de élvezhető „olvasmány”.
Egyébként a legjobb barátnőm mindig olyan cuki ahogy meséli, hogy próbál mindig valami nekem tetsző mangát keresni, és ezt is azért vette, mert olyan szép a borítója, akkor csak jó lehet. (Ő ugye abszolút nem érdekelt ebben a mangás témában, ezért is nagyon kedves Tőle .)

beküldve: 2008-01-03 20:08:55
(#39)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
ahogy elnézem.. a D t mindenki megunta... hát ez van a robotlovak és vámpírok nem mindenkinek jönnek be..

beküldve: 2008-01-02 19:22:59
(#38) Válasz idk pls delete (#37) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Áááá... még a szilvesztert pihizem ki...
Szerintem ma este kiolvasom.

Én is tegnap este nekifeküdtem és gyorshamar kiolvastam
mellékesen hajnali 4-kor

én már dec 21.-én kiolvastam s tök jó nkem tetszett....

beküldve: 2008-01-02 18:39:10
(#37) Válasz asx (#36) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Én is tegnap este nekifeküdtem és gyorshamar kiolvastam
mellékesen hajnali 4-kor

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-02 18:37:16
(#36)
asx
asx
[ Megszállott ]

beküldve: 2008-01-02 18:34:04
(#35) Válasz asx (#32) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Hehe... Pedig úgy emlékeztem kijavítottam...

És már olvastad?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-02 18:29:44
(#34) Válasz Hanon (#25) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Olyan cukin guggolt ott a nagy D, és építgette, ááh xD

Azért a tehénfejős rész se volt semmi

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>