Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
nem vegy elég figyelmes... azt írtam h nem jönnek össze.. amúgy köcce h elmondtad mire várhatiok...
Látod-látod... mindig vannak kedves poéngyilkos emberkék... de nem baj, ha minden jól megy, nemsokára te is első kézből gyilkolhatod a poénokat... tudod, a vak asszony visszanéz, vagy mi....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-04 20:32:26
(#47) nem vegy elég figyelmes... azt írtam h nem jönnek össze.. amúgy köcce h elmondtad mire várhatiok...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én annak örülnék ha összejönnének..fhú most nem jut szembe a csajszika neve.. szoal azzal.. majd a végén ugyse jönnek össze.. na mind 1
Hát, D az összes történetben megment egy nőt, mindig másokat, és általában (ha nem is a megmentendő lánnyal) egy hölgyeménnyek romantikus kapcsolatba kerül. Szóval lesz még ilyen, nyugi Ebben a párban viszont ne reménykedj.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Amúgy meg lehet egyátalán ölni?
Persze, mindenkit meg lehet ölni - bár azért a főhősnek általában elég jó esélyei vannak a túlélésre (az utolsó részig mindenképpen)
Jaaaj... Nem azért kérdeztem! Maradjon csak életben (még az utolsó részben is)! Jó karakter.
én annak örülnék ha összejönnének..fhú most nem jut szembe a csajszika neve.. szoal azzal.. majd a végén ugyse jönnek össze.. na mind 1
Hát igen, de ez nem az a fajta sztori... Mellesleg, ha D, itt most "leragad", akkor hogy ismerjük meg a múltját? Egyértelmű, tovább kell mennie...
a múltjára következtethetsz más történetekből(szép irodalom)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Persze, mindenkit meg lehet ölni - bár azért a főhősnek általában elég jó esélyei vannak a túlélésre (az utolsó részig mindenképpen)
Jaaaj... Nem azért kérdeztem! Maradjon csak életben (még az utolsó részben is)! Jó karakter.
Hát igen, de ez nem az a fajta sztori... Mellesleg, ha D, itt most "leragad", akkor hogy ismerjük meg a múltját? Egyértelmű, tovább kell mennie...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-04 01:14:04
(#40) Végreeee! Elolvastam!
Mindent összevetve teccett. Vannak tényleg jó dolgok benne, de azért néhol nem jött be.
A rajzok tök részletesek és ahogy olvastam, úgy egészen megszoktam a stílust. Sőt még tetszett is, csak utána meg néha berakott egy-egy olyan karaktert, amitől a „falat kapartam”. Na mindegy, ez mindenhol megvan. A főbb szereplők szerintem jól ki voltak dolgozva.
D egyébként nekem szimpi karakter. (Legalábbis pozitívan csalódtam benne, az animehez képest. Tudom nem kell összehasonlítgatni a kettőt.) bár kicsit tényleg túl erős lett, de ez nem baj. (Amúgy meg lehet egyátalán ölni? ) A csajszi is egész jó karakter volt. Tetszett a kis romantika is a történetben és a vége, ahogy D lelépett az is.
Nem lesz ugyan a favoritom soha, de élvezhető „olvasmány”.
Egyébként a legjobb barátnőm mindig olyan cuki ahogy meséli, hogy próbál mindig valami nekem tetsző mangát keresni, és ezt is azért vette, mert olyan szép a borítója, akkor csak jó lehet. (Ő ugye abszolút nem érdekelt ebben a mangás témában, ezért is nagyon kedves Tőle .)
Mindent összevetve teccett. Vannak tényleg jó dolgok benne, de azért néhol nem jött be.
A rajzok tök részletesek és ahogy olvastam, úgy egészen megszoktam a stílust. Sőt még tetszett is, csak utána meg néha berakott egy-egy olyan karaktert, amitől a „falat kapartam”. Na mindegy, ez mindenhol megvan. A főbb szereplők szerintem jól ki voltak dolgozva.
D egyébként nekem szimpi karakter. (Legalábbis pozitívan csalódtam benne, az animehez képest. Tudom nem kell összehasonlítgatni a kettőt.) bár kicsit tényleg túl erős lett, de ez nem baj. (Amúgy meg lehet egyátalán ölni? ) A csajszi is egész jó karakter volt. Tetszett a kis romantika is a történetben és a vége, ahogy D lelépett az is.
Nem lesz ugyan a favoritom soha, de élvezhető „olvasmány”.
Egyébként a legjobb barátnőm mindig olyan cuki ahogy meséli, hogy próbál mindig valami nekem tetsző mangát keresni, és ezt is azért vette, mert olyan szép a borítója, akkor csak jó lehet. (Ő ugye abszolút nem érdekelt ebben a mangás témában, ezért is nagyon kedves Tőle .)
beküldve: 2008-01-03 20:08:55
(#39) ahogy elnézem.. a D t mindenki megunta... hát ez van a robotlovak és vámpírok nem mindenkinek jönnek be..
Áááá... még a szilvesztert pihizem ki...
Szerintem ma este kiolvasom.
Én is tegnap este nekifeküdtem és gyorshamar kiolvastam
mellékesen hajnali 4-kor
én már dec 21.-én kiolvastam s tök jó nkem tetszett....
Áááá... még a szilvesztert pihizem ki...
Én is tegnap este nekifeküdtem és gyorshamar kiolvastam
mellékesen hajnali 4-kor
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-02 18:37:16
(#36) Áááá... még a szilvesztert pihizem ki...
Hehe... Pedig úgy emlékeztem kijavítottam...
És már olvastad?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Olyan cukin guggolt ott a nagy D, és építgette, ááh xD
Azért a tehénfejős rész se volt semmi
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.