Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
D, a vámpírvadász
én nem mindent értettem..de ezzel biztos csak én vagyok így...
Nem, nem csak te... ezért írtam, amit...
Holnap, azaz ma veszem át a rendelésem. Aztán melóban ezt olvasom el először, mert most nagyon kiváncsivá tettetek.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
én nem mindent értettem..de ezzel biztos csak én vagyok így...
Nem, nem csak te... ezért írtam, amit...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Másnak minden tiszta és logikus volt benne, és csak én érzem úgy, hogy kissé túlspirázták?
ha ez költői kérdés volt bocs h válaszolok..ha nem.. akkor én is így gondolom..én nem mindent értettem..de ezzel biztos csak én vagyok így...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-24 18:28:37
(#90) Másnak minden tiszta és logikus volt benne, és csak én érzem úgy, hogy kissé túlspirázták?
beküldve: 2008-05-23 22:24:47
(#89) A 2. kötetre már nagyon fáj a fogam, ha megjön a fizum (még egy hét... ) akkor megveszem, feltéve ha érkezik a békéscsabai Alexandrába is belőle. Szerintem megéri azt a kicsit több pénzt. Tetszik a kivitele.
beküldve: 2008-05-18 15:21:50
(#88) Ez a második kötet kissé kusza lett...
Én 1, 2 kötet egyszere fogom megvenni, mert mindig halasztottam az 1 kötetet. De most már épp itt az ideje, hogy megvegyem a 2 kötetel egyben.
Meg a 2 kötet borítója szerintem...... jó (valamennyire).
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-05-17 15:13:30
Hűűű! Akkor mégse káprázott a szemem amikor a conon a pult mögött EZT A BORÍTÓT LÁTTAM! Azt hittem csak az elsőnekj valami újranyomása de nem..az a második kötet volt
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A 2. és ez is nagyon ott van.
Már alig várom hogy kézbe kapjam.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-05-10 17:25:01
(#84) Kuszi: tegnap összebarkácsoltam photoshoppal. XD
Riku: ha kicsit visszábbolvasol, egészen pontosan a 65-ös hozzászólásig, akkor rájössz, hogy én már februárban kiraktam az angol nyelvű borítót.
Jobbat mondok... tessék, itt a hármasé:
Riku: ha kicsit visszábbolvasol, egészen pontosan a 65-ös hozzászólásig, akkor rájössz, hogy én már februárban kiraktam az angol nyelvű borítót.
Jobbat mondok... tessék, itt a hármasé:
beküldve: 2008-05-10 16:40:04
(#83) Azt nem tudom, hogy a képet hogyan találta, de a SakuraCon 2008 topicban találsz egy jó hosszú videót (Levelup-os), amiben folytatnak egy rövid beszélgetést a DAV kiadójának egy emberével, és ott megmutatja az angol verzió borítóját, ami ugyanolyan, mint a magyaré.
beküldve: 2008-05-10 00:29:34
(#82) Bréking nyúz: A 2. kötet kijön az idei képregényfesztiválra (május 17.-18.). A harmadik kötet feltehetőleg a Hungarocomix-ra jön ki november-december környékén...
Alakul dolog...
beküldve: 2008-05-09 21:56:48
(#80) beküldve: 2008-05-07 07:08:45
(#79) Bréking nyúz: A 2. kötet kijön az idei képregényfesztiválra (május 17.-18.). A harmadik kötet feltehetőleg a Hungarocomix-ra jön ki november-december környékén...
Miyu: Én egy interjúban olvastam ezt (már nem tudom, hol), szóval tervbe van véve mind.
Miyu: Én egy interjúban olvastam ezt (már nem tudom, hol), szóval tervbe van véve mind.
Szerk: Horsee 2008-05-07 07:34:40