Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
Üdv mindenkinek nemrég regisztráltm és lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen méretben készítsem el a rajzokat?
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Attól függ mire kell.
Kezdő manga rajzolában gondolkodtam el kb. egy hónapja. Néztem már honlapokon, hogyan kéne de a méreteket nem tudom mihez viszonyítani. És első sorban magamnak kéne, hobbi szinten.
Szerk: Murcu 2009-02-05 14:42:19
Üdv mindenkinek nemrég regisztráltm és lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen méretben készítsem el a rajzokat?
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Attól függ mire kell.
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Hát, szerintem A/4 pont elegendő. Ha azt lekicsinyíted A/5-re /szabvány mangaméret körüli/ akkor eltűnnek a vonalak szélei is. Persze ha digitalizálod az teljesen más.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-01-31 18:19:43
(#165) Üdv mindenkinek nemrég regisztráltm és lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen méretben készítsem el a rajzokat?
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Kikérem a védőszentem nevében! Usiri nem gonosz! Ajálnom inkább Sebeket, vagy Sutekh-et /aka Széth/
Tudom én, de Ozírisz a kedvencem. Főleg, miután a tesója 1000 apró darabra vágta és beledobta a Nílusba. Szerencsére a neje, Ízisz kimentette, összeragasztotta, és bepójálta. (de a micsodáját nem találta )
Ezért, azt még megértem miért ő az alvilág istene, de hogy a teremtésé is
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2009-01-09 16:27:44
BTW egy Csillagkapu mangát szívesen olvasnék *.*
Hát, ha lesz. Bár annak én is örülnék, megvenném.
Egyébként mingyárt nekiülök rajzolni a mangámat. (Már ha lehet annak nevezni... )
ha már van Star Trek, akkor Stargate is lehetne , képregény az van az usá-ba , így az alap már megvan
Én a főgonoszt a mangámban, Ozírisz mintájára terveztem
Kikérem a védőszentem nevében! Usiri nem gonosz! Ajálnom inkább Sebeket, vagy Sutekh-et /aka Széth/
Szerk: Elnar 2009-01-09 16:17:38
beküldve: 2009-01-09 14:37:24
(#161) Én a főgonoszt a mangámban, Ozírisz mintájára terveztem
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2009-01-09 14:37:46
kössz a véleményeket egyébként a kedvenc isteneim: anubisz, ré, hórusz
Vannak ott összetettebbek is azért, ajánlom nézz utána pl: Sebek, Sokar, Bast, Hwt-Har /ismertebb nevén Hathor/ vagy Bes kultuszának, mítoszainak. Nem csak Csillagkapuban lehet gondolkozni
beküldve: 2009-01-06 20:10:06
(#159) BTW egy Csillagkapu mangát szívesen olvasnék *.*
Hát, ha lesz. Bár annak én is örülnék, megvenném.
Egyébként mingyárt nekiülök rajzolni a mangámat. (Már ha lehet annak nevezni... )
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-06 19:15:14
(#157) A Csillagkapunál jobb sztorit úgysem lehet írni ebben a témában.
InterFox: a te mangád hogy áll?
InterFox: a te mangád hogy áll?
én az egyiptomi istenekről csinálnék mangát szerintetek milyen ötlet?
NAGYON alaposan nézz utána. Aztán meg igyekezz minél jobban megragadni a látványvilágot.
Ami szerintem nem lesz túl könnyű, lévén fekete-fehér műfajban kéne ábrázolnod Kemet kék-arany-zöld-vörös világát
Az istennek se használj semmi nem oda illőt. Feldobhatja néhány egyiptomi kifejezés is, mert a sima mangákban sem fordítanak mindent le. Pláne amit nem is lehet. [Link] << itt elég sok infót lelhetsz a nyelvről. És próbáld szépen megrajzolni, mert egy összecsapott uzeht-gallérnál csúnyább nincs...Amúgy jó ötlet.
Szerk: Elnar 2009-01-06 19:00:50
azta pont én is ezen gondolkodtam hogy kéne egyiptomangát XD csinálni
ez de durva XD
Megér egy próbát.:)