Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
beküldve: 2009-01-05 19:00:22
(#153)
Szerk: .., 2009-01-05 18:30:08
Hszeretem a Narutot és a kedvenc szereplőm Deidara
köszönnyük ezt a fontos infót mert
a neved alapján nem jöttünk volna rá
Szerk: Dan 2009-01-05 18:05:07
beküldve: 2009-01-01 14:10:00
(#150) huh, reg jartam erre ^^"
hat, ami azt illeti, ujra fogom rajzolni, mert mar az en szemem is kiszurjak a hibak ^^"
legalabb is tervbe van veve
sajnos ez a karakter pont egy amolyan hirtelen jott ritka otletek egyike, amit nagyon nehez megismetelni, szoval tobbfele nezopontbol megrajzolni mar igencsak problemas lenne
Csókolom-konicsiva-akármi!
//Yaonéra a fentiek nem vonatkoznak, ő az Aires-szel kiütötte a biztosítékot ^^//
//Yaonéra a fentiek nem vonatkoznak, ő az Aires-szel kiütötte a biztosítékot ^^//
hat, ami azt illeti, ujra fogom rajzolni, mert mar az en szemem is kiszurjak a hibak ^^"
legalabb is tervbe van veve
sajnos ez a karakter pont egy amolyan hirtelen jott ritka otletek egyike, amit nagyon nehez megismetelni, szoval tobbfele nezopontbol megrajzolni mar igencsak problemas lenne
beküldve: 2008-12-28 20:07:15
(#149) beküldve: 2008-12-27 17:54:54
(#148) Na, ha minden igaz még ma feltudom tenni az első 3 oldalt a mangámból!
Bár ez nem 100%, mert a szkennelem napok óta rosszalkodik!:(
http://motoko.b13.hu/
Bár ez nem 100%, mert a szkennelem napok óta rosszalkodik!:(
http://motoko.b13.hu/
Szerk: InterFox 2008-12-27 17:55:32
Jaja énis felnéztem az oldalra, de majd ha már lesznek képek is akkor lesz igazán érdekes [/QUOTE]
Majd nemsokára kiteszek valamit...
Majd nemsokára kiteszek valamit...
Kíváncsi vagyok rá.
Jaja énis felnéztem az oldalra, de majd ha már lesznek képek is akkor lesz igazán érdekes
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-17 14:59:54
(#144) Én most kezdtem neki egy saját Mangának, talán a jövő héten már lesz belőle valami!
www.motoko.b13.hu
Ezen a címen minden nap, 19:00-kor írok jelentést többek között a Manga állapotáról is!:)
www.motoko.b13.hu
Ezen a címen minden nap, 19:00-kor írok jelentést többek között a Manga állapotáról is!:)
Köszi most adtál egy jó tippet. Ja és a történetem egy árva lányról szól.
Örülök, ha tudtam segíteni, és sok sikert az alkotáshoz!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Én elkezdtem egy történetet rajzolni, de nem találok izgi sztorikat. Pl: harcok stb. nem segítene valaki adjatok már pár tippet
Így látatlanba szerintem senki sem tud segíteni, de mondjuk ha felvázolnád a történet alap koncepcióját, esetleg...
Ha meg harcot akarsz, a legjobb amit tehetsz, hogy kiműveled magad pár színvonalas shounen fight mangával. Ha így se megy, akkor ne akarj olyan történetetet, amibe okvetlenül szükségesek a harcok. A lehetőségek tárháza végtelen
Köszi most adtál egy jó tippet. Ja és a történetem egy árva lányról szól.
[/QUOTE]Tinta, eszköz témában én a Rotring Isograph-ra esküszöm. Ezt használjuk műszaki rajzokhoz is. Koppfekete tintája van, és mindegyikkel úgy lehet rajzolni, hogy nyomtatottnak látszik. Viszont ez is ezres nagyságrend /0,1-es: 4-5000/
Ja igen: dipára rajzolok. A szokásosnál egyenletesebb/simább>>> ;drágább műszaki karton. 15-20 HUF/A4. Ezen tényleg semmi széle nincs a tus vonalaknak.[/QUOTE]
Annakidején amikor meguntam a "mártogatós" tollal történő küszködést rendkívüli felüdülést jelentett az 1 mm-es isograph-em és a nullaegész-akárhanyasom beszerzése, de egy idő után egyszerűen kevésnek éreztem a csak ezekkel az eszközökkel történő alkotást arról nem is beszélve ,hogy a karbantartásukba mennyi időt kellett fektetnem. Mióta beadták a kulcsot leginkább töltőtollat (az igényesség felsőfoka ...) valamint vékonyabb nyest és vastagabb kecskeszőr-kalligrafikus ecsetet használok.
Szerintem lényegteken ki mivel rajzol, mivel ha sokat csinálja, akkor úgyis kialakul idővel a nyerő repertoárja.
Ja igen: dipára rajzolok. A szokásosnál egyenletesebb/simább>>> ;drágább műszaki karton. 15-20 HUF/A4. Ezen tényleg semmi széle nincs a tus vonalaknak.[/QUOTE]
Annakidején amikor meguntam a "mártogatós" tollal történő küszködést rendkívüli felüdülést jelentett az 1 mm-es isograph-em és a nullaegész-akárhanyasom beszerzése, de egy idő után egyszerűen kevésnek éreztem a csak ezekkel az eszközökkel történő alkotást arról nem is beszélve ,hogy a karbantartásukba mennyi időt kellett fektetnem. Mióta beadták a kulcsot leginkább töltőtollat (az igényesség felsőfoka ...) valamint vékonyabb nyest és vastagabb kecskeszőr-kalligrafikus ecsetet használok.
Szerintem lényegteken ki mivel rajzol, mivel ha sokat csinálja, akkor úgyis kialakul idővel a nyerő repertoárja.
Szerk: wakka 2008-12-01 19:45:26
beküldve: 2008-12-01 19:05:27
(#140) Ha kiadott amatőr magyar mangákat akarsz, akkor melegen ajánlom a Dharma 1-2-őt, a Keretbe zárt világot, illetve most conon önálló szerzői kötetek is jelentek meg
Illetve a neten is rengeteg amatőr online mangát lehet találni, naggggyon sok próbálkozó van, többen már évek óta űzik a célközönségnek való rajzolást, és az online publikálást (én is most már lassan 3 éve )
Nyilván nem lehet megélni képregényezésből, de remek másodállás lehet, ha az ember szereti csinálni és elsősorban ha bírja a tempót és a melót
Nos én személy szerint természetesen egy széép hosszú mangát kezdtem el rajzolni, mint lelkes mazsola rajzoló XD de mellette most készítem a Dharma 3-ba pályázandó sacc/kb 30 oldalas one shotomat is, szóval a válasz igen, épp sikerül ilyet csinálni
Illetve a neten is rengeteg amatőr online mangát lehet találni, naggggyon sok próbálkozó van, többen már évek óta űzik a célközönségnek való rajzolást, és az online publikálást (én is most már lassan 3 éve )
Nyilván nem lehet megélni képregényezésből, de remek másodállás lehet, ha az ember szereti csinálni és elsősorban ha bírja a tempót és a melót
Nos én személy szerint természetesen egy széép hosszú mangát kezdtem el rajzolni, mint lelkes mazsola rajzoló XD de mellette most készítem a Dharma 3-ba pályázandó sacc/kb 30 oldalas one shotomat is, szóval a válasz igen, épp sikerül ilyet csinálni
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-12-01 13:55:47
(#139) Ja 20-40 oldalban a világot meg is lehet váltani, ha van egy jó ötlet, én csak írok mert egy pálcika embert is csak nehezen rajzolok le. Sen17 neked sikerült már ilyen storit csinálni?