Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
http://www.sakuraofamerica.com/P en-Archival
én ilyet használok, nem túl drága, sokféle méretben stb stb
egyetlen bibi vele, hogy a legvékonyabb hegy hajlamos deformálódni, azzal csak óvatosan lehet rajzolni
nah meg tust, azt a marcipán szagút, mert a többi annyira silány, hogy 3x kell átrajzolni , mire fekete lesz =(
egyetlen bibi vele, hogy a legvékonyabb hegy hajlamos deformálódni, azzal csak óvatosan lehet rajzolni
nah meg tust, azt a marcipán szagút, mert a többi annyira silány, hogy 3x kell átrajzolni , mire fekete lesz =(
És hol veszel ilyet?
beküldve: 2008-06-14 11:42:16
(#92) http://www.sakuraofamerica.com/P en-Archival
Én most nagyon feltankoltam ilyen téren.
Staedler tűfilcem van, szerintem jobb, mint a Stabilo. Kettő is van, egyiknek el van cseszve a vége, így vastagabban fog, ezért vettem újat. Továbbá a jól megszokott uniball feketéim, meg a fekete vastag filcem. Mondjuk az már lassan kifogy.
Staedler tűfilcem van, szerintem jobb, mint a Stabilo. Kettő is van, egyiknek el van cseszve a vége, így vastagabban fog, ezért vettem újat. Továbbá a jól megszokott uniball feketéim, meg a fekete vastag filcem. Mondjuk az már lassan kifogy.
Váó :O Majd msnen rádírok a témában, látom értesz hozzá, nekem meg csak a szerény személyes tapasztalataim és a Making Comics ezzel foglalkozó részlege az összes ismeretem :) Nekem anno volt egy igenigen jó négyes tollkészletem, csakhát használtam mint az őrült és kifogyott :) Azóta se találtam... pedig szép, vékony, egyenletes vonalat húzott a drága.
na mendegy, megyek aludni, holnapi napom, a vakáció első napja, nagymamalátogatással telik -.- szabadulásom első napja réteszabálással és milyenlett a bizonyítványod, mekkorát nőttél és mihez kezdek a nyáron kaliberű kérdések megválaszolásával fog telni -.-
Én se vagyok valami nagymenő a témában, de ha tudok szívesen válaszolok.
Én holnap egész nap kosarazni fogok Hétfőn meg leszabadulok a Balatonra szörfözni
Váó :O Majd msnen rádírok a témában, látom értesz hozzá, nekem meg csak a szerény személyes tapasztalataim és a Making Comics ezzel foglalkozó részlege az összes ismeretem :) Nekem anno volt egy igenigen jó négyes tollkészletem, csakhát használtam mint az őrült és kifogyott :) Azóta se találtam... pedig szép, vékony, egyenletes vonalat húzott a drága.
na mendegy, megyek aludni, holnapi napom, a vakáció első napja, nagymamalátogatással telik -.- szabadulásom első napja réteszabálással és milyenlett a bizonyítványod, mekkorát nőttél és mihez kezdek a nyáron kaliberű kérdések megválaszolásával fog telni -.-
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
tükör, barátnő, kinek mi
utcán krokizni ilyesmi . nyilván egy aktmodell sok pénz én se arra gondoltam
Hát igen, van akinek megfelelő a tükör is
Csak én fiú vagyok
Én is :) A barátnőmmel töltött idő pedig nem krokirajzolással telik:)
Ez meg a másik, amit akartam mondani
Na ugye :)
Mostanság vennem kéne kihúzótollat. nagyon műértőek az urak a boltban... kérdezi miben segíthet, mondom 0.3-as fekete kihúzótollat kérnék. erre ajánl nekem egy 0.4-es stabilo tűfilcet, amiből van 2 tolltartómban -.- Mindegy, legalább van új tűfilcem, többi fogyóba volt, nomeghát, megteszi Megnézek másik írószerboltot: Ugyanezzel a szöveggel. a nőci magabiztosan odamegy a polchoz: van 620-ért ilyenmegilyen márkájú, nullahármas markertoll, főleg grafikusmunkákhoz. ilyet keresel? xD
Bolt és bolt közötti különbség..
Szerk: Nagashi 2008-06-13 22:46:57
tükör, barátnő, kinek mi
Csak én fiú vagyok
Ez meg a másik, amit akartam mondani
tükör, barátnő, kinek mi
Csak én fiú vagyok
tükör, barátnő, kinek mi
Csak én fiú vagyok
warez nem az amiért fizetsz ?
Fordítva
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-10 16:14:00
(#83) Emberek, találtam egy jó kis progit: DAZ Studio 2.2
Vannak 3Ds emberkék meg cuccok, lehet forgatni, tekerni, meg minden :)
Perspektívák gyakorlásához nagyon klassz szerintem
Vannak 3Ds emberkék meg cuccok, lehet forgatni, tekerni, meg minden :)
Perspektívák gyakorlásához nagyon klassz szerintem
tükör, barátnő, kinek mi
warez nem az amiért fizetsz ? most nem mindegy, hogy csak beszélsz a letöltésről vagy " két kattintás gugliban " helyett belinkeled? ne ezen vitázzunk már
a hús vér nőt úgy értettem, hogy amennyi anatómiát ezek a " hogyan rajzoljunk nőket" könyvecskék tanítanak.. nah szóval nem ezzel kéne kezdeni sztem . de kinek a pap kinek a paplan
a hús vér nőt úgy értettem, hogy amennyi anatómiát ezek a " hogyan rajzoljunk nőket" könyvecskék tanítanak.. nah szóval nem ezzel kéne kezdeni sztem . de kinek a pap kinek a paplan
Én sem a nagycsöcsös hentai manganőcis könyvekből tanulom (how to draw female manga characters - az kakkancs) hanem rendes, anatómiai tankönyvekből... az pedig csak elég valóságos... valódi aktrajz pedig fizetős és időigényes, és semmi se garantálja, hogy jobb.
beküldve: 2008-06-06 12:59:11
(#80) warez nem az amiért fizetsz ? most nem mindegy, hogy csak beszélsz a letöltésről vagy " két kattintás gugliban " helyett belinkeled? ne ezen vitázzunk már
Láttunk már hús-vér nőket (Én legalábbis... sőt, nem csak képen! Ebben különbözök L-től...)
De azért anatómiai tankönyvek jobban segítenek, mint csak úgy, üresen képek.
How to draw female manga characters-t pedig kidobja a gugli is, elsőre. Valami e-book-os oldal... Amúgy az a könyv egy *pacikaki*.. rettenet rondán rajzolt nők vannak abban a könyvben... amikor megláttam, gondoltam, hogy miért az ad ki hogyan rajzoljunk könyvet, aki nem tud rajzolni... ráadásul a könyv fele cicipuncipopsi vonalat követve, csak azt tanít meg rajzolni. Meg melltartókat, meg bugyit, meg fellibbenő szoknyát... Szal az a könyv elég gagyesz, sima howtodrawmanga.com-os tutorialok meg egy alap anatómiai könyv sokkal jobban megtanít rajzolni szerintem... Amúgy meg gyere fel msnre néha, dobálgathatnánk ezeket a linkeket meg könyveket...fórumokon nem warezolok:P
De azért anatómiai tankönyvek jobban segítenek, mint csak úgy, üresen képek.
How to draw female manga characters-t pedig kidobja a gugli is, elsőre. Valami e-book-os oldal... Amúgy az a könyv egy *pacikaki*.. rettenet rondán rajzolt nők vannak abban a könyvben... amikor megláttam, gondoltam, hogy miért az ad ki hogyan rajzoljunk könyvet, aki nem tud rajzolni... ráadásul a könyv fele cicipuncipopsi vonalat követve, csak azt tanít meg rajzolni. Meg melltartókat, meg bugyit, meg fellibbenő szoknyát... Szal az a könyv elég gagyesz, sima howtodrawmanga.com-os tutorialok meg egy alap anatómiai könyv sokkal jobban megtanít rajzolni szerintem... Amúgy meg gyere fel msnre néha, dobálgathatnánk ezeket a linkeket meg könyveket...fórumokon nem warezolok:P