Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
Nekem is megvan, csak kéne háromdésben is
Mondjuk talán a how to draw female manga characters jobban kéne, mert a szexi nőcik rajzolása a gyengém Mindig férfiasak lesznek
nah de " ne warezoljunk " kérem
értelmesebb lenne megnézni egy húsvér nőt, vagy fotókat előbb
Szerintem csak az minősül wareznak, amikor leírom, hogy honnan szedtem le.
Mondjuk talán a how to draw female manga characters jobban kéne, mert a szexi nőcik rajzolása a gyengém Mindig férfiasak lesznek
nah de " ne warezoljunk " kérem
értelmesebb lenne megnézni egy húsvér nőt, vagy fotókat előbb
Szerk: Yaone 2008-06-03 09:57:06
. Fpleg a How to illustrate battles kéne [/SPOILER]
Ha a bunyósra gondolsz, az megvan a 42-ben bennevolt ^^
. Fpleg a How to illustrate battles kéne [/SPOILER]
Ha a bunyósra gondolsz, az megvan a 42-ben bennevolt ^^
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Alister: Én akkoris nagyon alapnak tartom a könyvet...-
Én is
Csak míg te alapszintűnek , én alapvetőnek , és így ugye rögtön mást mondunk...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-02 15:21:10
(#73) Alister: Én akkoris nagyon alapnak tartom a könyvet...-
Nagashi: Ne warezoljunk plz.
Nagashi: Ne warezoljunk plz.
Amőgy én is leszedtem egy ilyen how to draw PDF Libraryt. De én inkább megrendelem külföldről a How to drawokat. Fpleg a How to illustrate battles kéne
Nem rajzolni tanít, hanem magát a képregényt elkészíteni, hajh.. Amúgy: KönvecskéKET? Neked megvan a képregény felfedezése is? Az milyen? Mert ha csak ismertetőkből áll, akkor kihagyom..
yep. hasonló jellegű, mint a másik. mondjuk előbb el kéne olvasnom végig, hogy konkrét véleményt mondjak, de ez is nagyon ..szórakoztató borzasztó jó a képi humora
Nyilván nem tanulsz meg a könyv elolvasásától képregényt készíteni, na de valahol el kell kezdeni. Ez a könyv kiválóan alkalmas arra, hogy egy laikust bevezessen a témába, de egy rendszeres képregényolvasónak is tud újat mondani (tapasztalat).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem rajzolni tanít, hanem magát a képregényt elkészíteni, hajh.. Amúgy: KönvecskéKET? Neked megvan a képregény felfedezése is? Az milyen? Mert ha csak ismertetőkből áll, akkor kihagyom. A linket meg majd adom, csak már nem emlékszem, mivel kerestem rá... Mindenesetre sumotorrentről szedtem le, 42 drawing tutorial e-book vagy vmi ilyesmi néven.
beküldve: 2008-06-01 19:00:04
(#69) nah úgy látom itt "mindenki " profi
de azért jöhet az a link
nah meglestem az egészen gyorsan kipostázott McCloud könvecskéket. a pénzét megéri ,az biztos, egy manga is ennyibe kerül mellékesen
sztem nagyon szórakoztató, képregény a képregényről
könyvből nem fog senki megtanulni képregényt rajzolni ,de nyilván nem is az a célja
de azért jöhet az a link
nah meglestem az egészen gyorsan kipostázott McCloud könvecskéket. a pénzét megéri ,az biztos, egy manga is ennyibe kerül mellékesen
sztem nagyon szórakoztató, képregény a képregényről
könyvből nem fog senki megtanulni képregényt rajzolni ,de nyilván nem is az a célja
Én How to Draw manga sorozatot magyarországon nem is láttam könyvbe...de le van torrentelve belőle 4 xD (meg még 46 maradék rajzkönyv...)
Nem rajzolni tanít a könyv, hanem magát a történetvezetést, alapelveket... Szerintem nem 3/4-e jópofáskodás, hanem jópofán mondja a dolgokat... Az még mindig tetszik hogy: ,,A második képen a keret hiányzik, így az olvasó úgy érezheti, hogy maga is bennvan a cselekményben. Persze nem látok bele az olvasó fejébe.*
(Lap alján a lábjegyzet:)
Egyelőre*
edit: Valaki tudna rendes, teljesen magyar (tehát nem sima true type, mert azokból hiányoznak az ű ő í betűk) comic betűtípusokat adni? Rengeteget kerestem de sehol semmi érdemleges, átfogalmazni a mondatokat meg nincs kedvem.
Amúgy ha kell, beadhatom a linkjét a ,,42 Rajztankönyv" torrentnek.7-8 Anatómia, 6-7 how to draw manga, 3 comic, 3 perspektíva, 2 clothing, meg apróságok... elég csöcs cucc
Nem rajzolni tanít a könyv, hanem magát a történetvezetést, alapelveket... Szerintem nem 3/4-e jópofáskodás, hanem jópofán mondja a dolgokat... Az még mindig tetszik hogy: ,,A második képen a keret hiányzik, így az olvasó úgy érezheti, hogy maga is bennvan a cselekményben. Persze nem látok bele az olvasó fejébe.*
(Lap alján a lábjegyzet:)
Egyelőre*
edit: Valaki tudna rendes, teljesen magyar (tehát nem sima true type, mert azokból hiányoznak az ű ő í betűk) comic betűtípusokat adni? Rengeteget kerestem de sehol semmi érdemleges, átfogalmazni a mondatokat meg nincs kedvem.
Amúgy ha kell, beadhatom a linkjét a ,,42 Rajztankönyv" torrentnek.7-8 Anatómia, 6-7 how to draw manga, 3 comic, 3 perspektíva, 2 clothing, meg apróságok... elég csöcs cucc
Szerk: Nagashi 2008-06-01 17:47:47
Nagashi, amúgy lécci vegyél fel msnre: vbence_13@hotmail.com
Jó veled beszélgetni szerintem
Szerk: .., 2008-05-31 20:54:41
Gondoltam ide is beírom egy másik topikban közölt hszemet A Képregény mestersége című könyvről:
"Én ma mentem el Libribe, meg is vettem volna a Képregény Mesterségét, de végülis nem vettem meg, mert belelapoztam és szerintem eléggé gagyi... a 3/4-e csak mellékes duma, jópofáskodás, a maradék 1/4 a lényeg, de azok is csak a nagyon alapok. Még jó hogy nem rendeltem meg. Szerintem 3ezer forint felesleges erre, mert ugyanúgy meg lehet ezeket a netről is tanulni...
Mellesleg a How To Draw Manga sorozat ezerszer hasznosabb A Képregény Mesterségénél és még olcsóbb is."
"Én ma mentem el Libribe, meg is vettem volna a Képregény Mesterségét, de végülis nem vettem meg, mert belelapoztam és szerintem eléggé gagyi... a 3/4-e csak mellékes duma, jópofáskodás, a maradék 1/4 a lényeg, de azok is csak a nagyon alapok. Még jó hogy nem rendeltem meg. Szerintem 3ezer forint felesleges erre, mert ugyanúgy meg lehet ezeket a netről is tanulni...
Mellesleg a How To Draw Manga sorozat ezerszer hasznosabb A Képregény Mesterségénél és még olcsóbb is."
Szerk: .., 2008-05-31 20:53:35
Amúgy megvettem tegnap a Képregény Mesterségét. Tök jó! Hasznos dolgokat mutat... Hiába tudok néhány dolgot belőle, túl sokat tanított ahhoz, hogy kihagyjam Most, hogy ezt elolvastam, a gportalos amatőrök még gázabbak... hö. hö.
Nemsokára nekem is összegyűlik a pénzem rá.
Mindenképpen megveszem, mert jó lenne egy picit bánni tudni a panelekkel
Nem a panelekről tanít a legtöbbet, de tényleg mond olyan dolgokat, amik az embernek alapból nemjutnak az eszébe. És a poénok xD Szal nagyon jó könyv.
Én már bele is kezdtem a képregényembe
Amúgy megvettem tegnap a Képregény Mesterségét. Tök jó! Hasznos dolgokat mutat... Hiába tudok néhány dolgot belőle, túl sokat tanított ahhoz, hogy kihagyjam Most, hogy ezt elolvastam, a gportalos amatőrök még gázabbak... hö. hö.
Nemsokára nekem is összegyűlik a pénzem rá.
Mindenképpen megveszem, mert jó lenne egy picit bánni tudni a panelekkel