Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hogyan kell mangát készíteni?
beküldve: 2008-06-17 19:16:15
(#123) Én mondjuk a következőképpen dolgozom: Rajzolok egy vázlatoldalt, utána minden panelt, mindegyiket külön lapra megrajzolom, kihúzom, utána az összes panelt felveszem egy ilyen átlátszós papírra (neve nem ugrik be ) ott is kihúzom aztán megy szkennbe
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-17 19:08:33
(#122) Megtaláltam a szuper kihúzótollat, ami valam filléres négyes csomagban volt. Ez van ráírva: Point 0.5 mm UNIX RIVER Liquiad Ink (túloldal) Needlepoint UNIX RIVER by UNIVERSAL.
Igen jó toll, ma is rajzoltam vele ^^ WoW fanart, Gnome mage nő. majd felrakom ha gépen ki lett színezve :P
Igen jó toll, ma is rajzoltam vele ^^ WoW fanart, Gnome mage nő. majd felrakom ha gépen ki lett színezve :P
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerintem a tényleges mangakészítést akarja megpróbálni vele... nekem legalábbis így egyértelmű, a legtöbben az ilyen programokat nem paneltervezésre használják..már csak azért sem, mert az ilyen programok még abban is gyengék, másrészről aki paneltervezéshez is programhoz folyamodik, kötve hiszem hogy utána megrajzolná rendesben. És remélhetőleg tényleg visszajön és reagál az eseményekre.
Mellesleg elkezdtünk itt rajzeszközökről tárgyalni, ráadásul van egy üresen kongó topik magáról a mangák készítéséről, történetötöletek megvitatásáról, szerintem túrjunk bele.
Mellesleg elkezdtünk itt rajzeszközökről tárgyalni, ráadásul van egy üresen kongó topik magáról a mangák készítéséről, történetötöletek megvitatásáról, szerintem túrjunk bele.
Na igen, ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy egy olyan cerkát keresek ami megrajzolja helyettem a mangát...
Szerintem neki az ablakok elkészítéséhez kell inkább a progi, de mindegy.
Ami azt illeti nem írta le, hogy konkrétan mit keres, és tudtommal a képregényben nincsenek "ablakok" ez nem a windows, persze lehet, hogy engem informáltak félre a panelekről
Másrészt meg azért írtam azt amit, mert általában ha valaki "mangakészítős programot" keres, akkor ilyesmire gondol(tisztelet a kivételnek) Persze hülyeség erről vitát indítani, hogy mit keresett, remélhetőleg visszajön és elárulja, hogy konkrétan mire van szüksége
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2008-06-15 21:12:28
beküldve: 2008-06-15 19:06:18
(#119) Sziasztok! Lehet, hogy nem vagyok épp témába vágó, de a mangám színes borítóját illetve oldalait vízfestékkel szeretném megoldani, és fedőfestékre lenne szükségem.
Eddig a bátyám 8 éves modellfestéshez ajánlott fedőfestékét használtam, de be kellett látnom, hogy az komolyabb munkához használhatatlan. Tudnok esetleg márkát ajánlani, vagy hogy mire érdemes figyelni?
Eddig a bátyám 8 éves modellfestéshez ajánlott fedőfestékét használtam, de be kellett látnom, hogy az komolyabb munkához használhatatlan. Tudnok esetleg márkát ajánlani, vagy hogy mire érdemes figyelni?
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Ha alapból jó, akkor géppel nagyon jól lehet szépíteni. Tehát szebb lesz. Digitális textúrázás, árnyékolás nagyon sokat dob a mangán.
ez tény, ha van mit szépíteni
nyilván itthon raszter fólia hiján marad a gépes szinezés
de aki kézzel nem tudja ezeket megvalósítani, az gépen se fog csodákat kihozni
pl a tipikus műanyag ízű és szagú szinezés, mert azt hitte az illető, hogy az úgy jól fog kinézni , hisz " fotosop "
mien ablakok ?
panelek
de egyébként jogos amit Sen ír, a gép csak egy eszköz, azzal nem lesz jobb, szebb , okosabb a manga
Ha alapból jó, akkor géppel nagyon jól lehet szépíteni. Tehát szebb lesz. Digitális textúrázás, árnyékolás nagyon sokat dob a mangán.
mien ablakok ?
panelek
de egyébként jogos amit Sen ír, a gép csak egy eszköz, azzal nem lesz jobb, szebb , okosabb a manga
Na igen, ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy egy olyan cerkát keresek ami megrajzolja helyettem a mangát...
Szerk: Rockypapa 2008-06-15 07:48:24
Konichiwa!MéG új vok, és azt akarom kérdezni,nem tudtok olyan programot,amivel Mangát lehet csinálni,és,ha lehet ingyenes program legyen!
Na igen, ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy egy olyan cerkát keresek ami megrajzolja helyettem a mangát... Persze praktikus dolgok vannak egy-egy programban, de ez nem változtat a tényen, hogy tudsz rajzolni vagy sem, na meg ha tudsz is, akkor sem biztos, hogy képregényt tudsz csinálni mert nagyon más tészta a kettő.
De ha minden vágyad egy progi, akkor én az EFrontier Manga studióját tudom ajánlani, a kezelése is hasonló, mint a photoshopé, csak ez kizárólag a mangára megy rá, de továbbra sem rajzol helyetted No meg közel sem ingyenes
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Hidd el, meg tudom találni, csak előbb a toll érdekelt.
rendben, túltárgyaltuk =)
ez a sakurás cucc amúgy meglepően népszerű, sok helyen láttam már, hogy használják a népek külföldön
ha kifogytak az eszközeim, akkor kipróbálom ezt
rendben, túltárgyaltuk =)
ez a sakurás cucc amúgy meglepően népszerű, sok helyen láttam már, hogy használják a népek külföldön
Konichiwa!MéG új vok, és azt akarom kérdezni,nem tudtok olyan programot,amivel Mangát lehet csinálni,és,ha lehet ingyenes program legyen!
Két n-nel. KoNNichiwa.
Ingyeneset nemtudok, de tudtommal 576-tól lehet rendelni. És jelentem kéremalássan, programokkal semmire nem mész...
Figyelj, miaz hogy nem megy az önállósaág? A google nem donja ki, hogy te milyen tollat használsz. Miről beszélsz?
Amúgy kösz a linket.
művészellátó
de mondom, ne menjünk bele