Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
beküldve: 2012-05-08 10:10:19
(#179) Tegnapelőtt megnéztem a Shinobit...hát...nagyon ott volt a film!!
A sztorija nagyon tetszett, az is jó volt benne, hogy nem volt happy end. A színészek is nagyon jól alakítottak, meg a zene is nagyon rendben volt. És még nem is beszéltem az operatőri munkáról: nagyon szépen fényképezték le a tájakat meg a szereplőket is. Egyébként az egész filmnek olyan hangulata van, mintha egy élőszereplős animét nézne az ember. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a ninjás-romantikus-nemhappyendes sztorikat.
A sztorija nagyon tetszett, az is jó volt benne, hogy nem volt happy end. A színészek is nagyon jól alakítottak, meg a zene is nagyon rendben volt. És még nem is beszéltem az operatőri munkáról: nagyon szépen fényképezték le a tájakat meg a szereplőket is. Egyébként az egész filmnek olyan hangulata van, mintha egy élőszereplős animét nézne az ember. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a ninjás-romantikus-nemhappyendes sztorikat.Japánfüggő
Szerk: Szinder Attila 2012-05-08 10:10:50
beküldve: 2012-05-02 15:53:45
(#178) Én hála az áruházláncok leárazásainak több japán illetve távol-keleti filmhez jutottam hozzá potom pénzért és több tetszett is belőlük
-Casshern
-Battle Royal
-A halál Árnyai
-Ronin Gai
-Zipang
-Natural City
-Városi Vadász (City Hunter - Jackie Chan)
-Oldboy
-A szerelem kísértete (Windstruck)
-Shinobi
-A nagyfőnök (Bruce Lee)
és van amikre vadászok még
Illetve láttam sok Jackie Chan és Bruce Lee filmet gyerekkoromban meg az utóbbi időben a Death Note 1-2-t (a 3.-kat nem tudtam megnézni) meg pár elborult keleti filmet mint például a CJ7 ami egy E.T. klón és egy beteg filmet a futball világából de a címére már nem emlékszem
-Casshern
-Battle Royal
-A halál Árnyai
-Ronin Gai
-Zipang
-Natural City
-Városi Vadász (City Hunter - Jackie Chan)
-Oldboy
-A szerelem kísértete (Windstruck)
-Shinobi
-A nagyfőnök (Bruce Lee)
és van amikre vadászok még
Illetve láttam sok Jackie Chan és Bruce Lee filmet gyerekkoromban meg az utóbbi időben a Death Note 1-2-t (a 3.-kat nem tudtam megnézni) meg pár elborult keleti filmet mint például a CJ7 ami egy E.T. klón és egy beteg filmet a futball világából de a címére már nem emlékszem
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2012-05-02 16:02:42
beküldve: 2012-05-01 17:15:33
(#177) Eddig látott japán filmjeim:
-Ashura, a démonvadász
-Battle Royale I-II.
-Casshern
-Death Note I-II.
-Egy gésa emlékiratai
-Előérzet
-Gonin
-Ju-On (Harag) II.
-Ringu I.
-Sukiyaki Western Django
Ha a távolkeletiek is beleszámítanak, akkor még láttam Az íjat és pár Jackie Chan filmet.
Egyébként a legtöbb nekem tetszett, csak a BR filmek voltak kissé khm... gyengék (főleg a 2.)
-Ashura, a démonvadász
-Battle Royale I-II.
-Casshern
-Death Note I-II.
-Egy gésa emlékiratai
-Előérzet
-Gonin
-Ju-On (Harag) II.
-Ringu I.
-Sukiyaki Western Django
Ha a távolkeletiek is beleszámítanak, akkor még láttam Az íjat és pár Jackie Chan filmet.
Egyébként a legtöbb nekem tetszett, csak a BR filmek voltak kissé khm... gyengék (főleg a 2.)
Japánfüggő
Szerk: Szinder Attila 2012-05-01 17:19:32
beküldve: 2012-03-12 12:02:41
(#176) Love Exposure a kedvencem. 3-4 óra között van. Érdemes megnézni. (Hentai a leggyakrabban használt szó benne)
beküldve: 2012-01-08 21:18:46
(#175) Valamelyik nap néztem meg a Tokiói tórtúrát. Nagyon jó film. Arról szól, hogy milyen egy Japán cégnél dolgozni. Nekem nagyon tetszett. Tudom ajánlani mindenkinek...
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
beküldve: 2011-06-23 21:44:44
(#174) Az Átok is japán eredetileg.
Bár az amcsi-japán koprodukciót is az rendezte, aki az eredetit.
Az amcsiból csak az elsőt, a japánból viszont csak a másodikat láttam, de majd' berittyentettem mind a kettőn!
Bár az amcsi-japán koprodukciót is az rendezte, aki az eredetit.
Az amcsiból csak az elsőt, a japánból viszont csak a másodikat láttam, de majd' berittyentettem mind a kettőn!
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Fuuu a kor bameg... mind 2 reszt lattam..... Szamaranak pedig sztem nincs is olyan japan feje...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:56:59
beküldve: 2011-06-23 21:35:30
(#172) Ja. És sokkal durvább mint az Amcsi válltozat. Majdnem összecsináltam magam rajta.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:56:19
beküldve: 2010-12-25 21:42:02
(#170) Ha japán filmek akkor, Reinkarnésön, Egy gésa emlékiratai és Előérzet.
Tényleg, azt tudtátok, hogy a "Kör", az eredetileg japán, csak az amcsik elbutították?
Tényleg, azt tudtátok, hogy a "Kör", az eredetileg japán, csak az amcsik elbutították?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-12-25 21:42:50
beküldve: 2010-12-25 15:06:14
(#169) A meztelen fegyvert én is szeretem *__* Szerintem érdekes film =D
De az eddigi favom az "Egy gésa emlékiratai" mellett az Azumi ^_^ Lehet már volt róla szó, de ha nem akkor
majd most =D
Imádom, habár az első rész jobb
A másodikban viszont fejlettebbek a harci jelenetek ^^
De az eddigi favom az "Egy gésa emlékiratai" mellett az Azumi ^_^ Lehet már volt róla szó, de ha nem akkor
majd most =D
Imádom, habár az első rész jobb
A másodikban viszont fejlettebbek a harci jelenetek ^^"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem xD"
Tegnap este kapcsolgattam a tv-t, és mi ment?! Hát pont ez a film! A címe Meztelen fegyver. Úgy látszik ez a Karácsonyi ajándékom, hogy megtudhattam a címét! 
De azért köszönöm a segítséget!
Boldog Karácsonyt minden Mangafannak!

De azért köszönöm a segítséget!

Boldog Karácsonyt minden Mangafannak!
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:56:02
Komolyan mondom! Nagyon, nagyon hálás vagyok Neked ezért!
Köszi!
Köszi!*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:55:35
Én is láttam a filmet. Sajna a film címét nem tudom. Csak annyi, hogy Kínai film. Bocsika. De megérdeklődöm a havertól, mert neki megvan.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:54:55
beküldve: 2010-12-17 23:21:24
(#165) Sziasztok!
Ha valaki tud, legyen kedves segíteni! Láttam egyszer egy filmet, ami valami olyasmiről szólt, hogy kislányokat szedtek össze innen onnan, és egy eldugott helyen fogva tartották, és harcra kiképezték őket. A végén még egymással is harcolniuk kellett, és ezt csak hárman élték túl. Aztán küldetéseket kaptak... (na hát kb ennyi jut most róla eszembe). Ha valaki tudja a film címét, írja meg. (Akkor esek pofára, ha nem is japán film... de remélem az, és valaki ismeri is)
Előre is köszi...
Ha valaki tud, legyen kedves segíteni! Láttam egyszer egy filmet, ami valami olyasmiről szólt, hogy kislányokat szedtek össze innen onnan, és egy eldugott helyen fogva tartották, és harcra kiképezték őket. A végén még egymással is harcolniuk kellett, és ezt csak hárman élték túl. Aztán küldetéseket kaptak... (na hát kb ennyi jut most róla eszembe). Ha valaki tudja a film címét, írja meg. (Akkor esek pofára, ha nem is japán film... de remélem az, és valaki ismeri is)

Előre is köszi...