Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
A Pokémont megvédem! Mert az igenis nagyon jó! Igaz, hogy vannak részek (kb. 120-200) ahol ellaposodik az egész, de utána megint nagyon jó és érdekes lesz a történet, és az egész a végére egy nagyon jó összképet ad. És a játékok is nagyon jók!
A játékok valóban élvezhetőek, de nincs semmi story-ja a sorozatnak így az egész egy nagy fillerbe fullad 4-5 száz résznyi filler, amiből minden részben megmentenek valakit, vagy összehaverkodnak valakivel, akinek megígérik, hogy ha legközelebb találkoznak, akkor hatalmasat csatáznak majd, de valójában soha többé, a büdös életben még csak visszaemlékezés szinten sem jelenik meg újból
szvsz
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-14 13:11:44
(#124) A Pokémont megvédem! Mert az igenis nagyon jó! Igaz, hogy vannak részek (kb. 120-200) ahol ellaposodik az egész, de utána megint nagyon jó és érdekes lesz a történet, és az egész a végére egy nagyon jó összképet ad. És a játékok is nagyon jók!
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
És ugye vannak rossz filmek, még rosszabb filmek, aztán vannak "annyira rossz, hogy már jó" illetve "annyira rossz, hogy csak simán fertelem" filmek...
Rossz filmek, pl.: kb. az összes videojátékból kreált rettenet.
Még rosszabb filmek, pl.: Éjszakai őrjárat, Pokémon és már videójátéknak is béna alapokból kreált rettenetek.
Annyira rossz, hogy már jó, pl.: Torrente, Amerikai ninja és a B mozik hőskorából érkező társai.
Simán fertelem, pl.: Született gyilkosok, Kis Vuk … valamint nézd meg a tv újságban a kereskedelmi csatornák esti filmkínálatát (kiváltképp Film+).
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Igen nálam itt válik el a nevetséges és a humoros. Akkor inkább megnézem a Pofonok földjét, vagy a Shaolin focit, mert azokon jólesően tudok besírni.
Na igen.
És ugye vannak rossz filmek, még rosszabb filmek, aztán vannak "annyira rossz, hogy már jó" illetve "annyira rossz, hogy csak simán fertelem" filmek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Bábok tényleg nagyon jó. Egyszer sikerült elcsípnem a TV-ben valami embertelen éjfélközeli időpontban. Nem tudjátok, hogy DVD-n megjelent-e?
Megjelent. Tipp: [Link]
Alister:
A tudományos definíció a szándékolatlan paródia
Igen nálam itt válik el a nevetséges és a humoros. Akkor inkább megnézem a Pofonok földjét, vagy a Shaolin focit, mert azokon jólesően tudok besírni.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-10-14 08:56:54
A Bábok tényleg nagyon jó. Egyszer sikerült elcsípnem a TV-ben valami embertelen éjfélközeli időpontban. Nem tudjátok, hogy DVD-n megjelent-e?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ha mondtok jobbat, megnézem.
Bábok. Nem akció. Takeshi Kitano filmje a végszetről és arról, hogy létezhet-e beteljesülő szerelem vagy élet. A tempója lassú, de magával ragadó. Ha lírai hangulatban vagy nézd meg.
Ajjaj. A határidőnaplóm szerint csak november utolsó hetében leszek lírai hangulatban, de addig beszerzem és nem felejtem majd el megnézni, köszi az ajánlást!
no pussy, just the dicks
Ha mondtok jobbat, megnézem.
Bábok. Nem akció. Takeshi Kitano filmje a végszetről és arról, hogy létezhet-e beteljesülő szerelem vagy élet. A tempója lassú, de magával ragadó. Ha lírai hangulatban vagy nézd meg.
Shinobi címűt látta valaki? Elég jó.
Én csak ennyit mondtam Amiket eddig láttam japán filmeket, azok közül kiemelkedik. Legalább izgalmas akciójelenetek vannak benne. Persze klissé meg marhaság, dehát ez van Ha mondtok jobbat, megnézem.
no pussy, just the dicks
Tojásokat a szemem közé nyugodtan, de a Shinobi szerintem egy nagy kupac szánalom.
A tudományos definíció a szándékolatlan paródia Egyszer azért meg lehet nézni, ha nem vársz tőle sokat, és nincs jobb dolgod. Egyszer.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-13 13:58:37
Tojásokat a szemem közé nyugodtan, de a Shinobi szerintem egy nagy kupac szánalom. Az elején nem tudtam eldönteni, hogy poén-e vagy komolyan gondolja és amikor kiderült, hogy komoly, elkezdem nevetni... aztán sírni. A sztori pedig egy csodálatos kliségyűjtemény kiszámítható véggel és egy teljesen felesleges önfeláldozással. Azóta csak a port fogja a tartóban.
Sorry nálam ez van.
Sorry nálam ez van.
nagy kedvencem, teljesen lenyűgözött a film hangulata, a végén már szabályosan zokogtam. vannak olyan filmek, amelyek teljesen megváltoztatják a napodat, hát szerintem ez pont ilyen.
Valóban! Bár nem pont a shinobinál érzékeltem, de nagyon érdekes az, amit mondasz...hogy "megváltoztatják a napod"
Nagyon jó!
no pussy, just the dicks
nagy kedvencem, teljesen lenyűgözött a film hangulata, a végén már szabályosan zokogtam. vannak olyan filmek, amelyek teljesen megváltoztatják a napodat, hát szerintem ez pont ilyen.
beküldve: 2008-10-12 17:09:03
(#112)
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 17:09:11
beküldve: 2008-10-12 16:53:49
(#111) Legutóbb a Burma hárfája című japán filmet néztem meg a szaktársakkal, azt hiszem a Japán Alapítvány általi, ingyen vetítésen. (Egyébként minden kéthetente van valami film.)
A csapatot rendesen megosztotta, nekem speciel tetszett. Pedig amikor mondták, hogy elvileg háborús részek is lesznek benne, akkor megkérdőjeleztem, mit keresek itt (lévén nem nagyon rajongok a háborús filmekért), de vhogy az egész nagyon jó volt, csak kicsit hosszú...
Kis ismertető angolul, ha vkit érdekel:
[Link]
A csapatot rendesen megosztotta, nekem speciel tetszett. Pedig amikor mondták, hogy elvileg háborús részek is lesznek benne, akkor megkérdőjeleztem, mit keresek itt (lévén nem nagyon rajongok a háborús filmekért), de vhogy az egész nagyon jó volt, csak kicsit hosszú...
Kis ismertető angolul, ha vkit érdekel:
[Link]
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-10-12 16:55:09