Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán filmek (nem animék!)
beküldve: 2008-10-06 09:48:03
(#110) Tegnap megnéztem a Fertőzés-t... hm... nem is tudom... tetszett, de másra számítottam az előzetesek alapján... de azért így is kellőképpen izgalmas és néha para volt... és ami a legfontosabb: volt mondanivalója is... bár tény, hogy pár percig várnom kellett a vége után, mire lecsengett a dolog bennem, és rájöttem, amire rá kellett jönni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Engem Hyde másik filmje érdekel, a Kagen no tsuki, ami Yazawa Ai azonos című mangája alapján készült. Azt látta esetleg valaki?
*jelentkezik*
Érdekes film volt...
Dráma? Talán. Misztikus? Kicsit. Romantikus? Esetleg. Egy biztos, nekem tetszett. Volt egyfajta sajátos hangulata.
Azok számára, akik nem tudnak torrentezni, és egyéb módon szerezni bármit is: YouTube-on fent van a teljes film, 12 részre darabolva, angol felirattal /én ezt néztem meg ^^ /
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Igaz ez sem japán film,hanem hongkongi-thaiföldi horror,de akit érdekel ma megnézheti este 23:50-kor a Tv2-n.[Link]
Ennek megakartam nézni még régebben az első részét de elaludtam előtte
pedig a bemutatója jó volt. remélem nem nagyon függ össze a két rész mert ezt ma megnézem köszi
beküldve: 2008-08-23 16:41:49
(#107) Igaz ez sem japán film,hanem hongkongi-thaiföldi horror,de akit érdekel ma megnézheti este 23:50-kor a Tv2-n.[Link]
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-08-23 16:45:30
beküldve: 2008-08-13 18:47:32
(#106) Joint Security Area: Sarokba állok mert csalok... a film nem japán csak ázsiai... hogy egész pontos legyek koreai... és igen ennek is Park Chan-Wook a rendezője... :)
A demilitarizált övezetben gyilkosság történik... észak szerint a déliek jöttek át a déliek szerint az ő emberüket rabolták el... kezdetét veszi a független nyomozás... a kezdés eléggé erősen valamilyen politikai krimi jelleget sejtet... aztán szép lassan a résztvevők megnyílnak és fény derűl az igazságra... és kiderül hogy az egész nem arról szól hogy észak meg dél hanem arról hogy ember és ember... első nézésre megható és furcsa film (nekem nagyon nagy volt elsőre a kontraszt a politikai és a személyes szál között) de mindenképpen érdemes rászánni ezt a 2 órát ha az ember gyermeke szereti az ilyesmit... :)
Gozu: Na ez már japán... Takashi Miike... abszurd... Jakuza viszi anikit a kivégzésére... de az út közben baleset törénik és aniki nem elég hogy meghal de még a hulla is nyom nélkül eltűnik... szegény főszereplőnk pedig belekezd a kersésbe egy számára ismeretlen helyen ahol minden és mindenki olyan mintha egy Dali képből lépet volna elő....
A demilitarizált övezetben gyilkosság történik... észak szerint a déliek jöttek át a déliek szerint az ő emberüket rabolták el... kezdetét veszi a független nyomozás... a kezdés eléggé erősen valamilyen politikai krimi jelleget sejtet... aztán szép lassan a résztvevők megnyílnak és fény derűl az igazságra... és kiderül hogy az egész nem arról szól hogy észak meg dél hanem arról hogy ember és ember... első nézésre megható és furcsa film (nekem nagyon nagy volt elsőre a kontraszt a politikai és a személyes szál között) de mindenképpen érdemes rászánni ezt a 2 órát ha az ember gyermeke szereti az ilyesmit... :)
Gozu: Na ez már japán... Takashi Miike... abszurd... Jakuza viszi anikit a kivégzésére... de az út közben baleset törénik és aniki nem elég hogy meghal de még a hulla is nyom nélkül eltűnik... szegény főszereplőnk pedig belekezd a kersésbe egy számára ismeretlen helyen ahol minden és mindenki olyan mintha egy Dali képből lépet volna elő....
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-08-12 07:00:14
(#104) Előérzet beszerzése: rendben! Majd ha megnéztem (megnéztük), akkor majd írok pár sort. Egyenlőre nincs időm sajna...:S
Pár nap múlva megveszem az "Előérzet" című japcsi filmet. A trailer nagyon bejött, 400 forintot meg nagyon megér.
[Link]
[Link]
400FT-ot meg... de többet nem nagyon... akkor már inkább 990-ért a Cselló...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Pár nap múlva megveszem az "Előérzet" című japcsi filmet. A trailer nagyon bejött, 400 forintot meg nagyon megér.
[Link]
[Link]
Jónak ígérkezik. De honnan szerzed te be 400 pénzért?
Tescoban és Mediaban is rendszeresen lehet találni japán filmeket a 399 Ft-os akciós dvd-k között... a magyar közönségnél még nem nagyon mennek az eredeti japán horrorok, úgyhogy kiszórják őket aprópénzért...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
[Link]
[Link]
ez engem is érdekelne
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-08-11 13:08:28
(#99) áááá nézném a Shutter-t (biztos ismeri valaki) erre 30 pernél feljebb 2 percenként megakad és az elejére rakja
Az a csaj a Wasabi-ban végtelenül szimpatikus. ^^
Az a csajszi tényleg haláli Meg tök jól öltözködik.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-10 00:16:37
(#97) Pár nap múlva megveszem az "Előérzet" című japcsi filmet. A trailer nagyon bejött, 400 forintot meg nagyon megér.
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-08-06 00:00:01
(#96) Rég jártam erre így gondoltam írok pár sort....
The machine girl: Agymenés... nem nagyon tudok mit mondani róla... kb olyan mint ha a Grindhous-hoz készült volna egy 3. rész is csak itt nem az amerikai tömegbóvli a kiindulási pont hanem az ázsiai trash... kb egy másfél órás power rangers megspékelve jónéhány leváló végtaggal és az ezzel járó pár száz liter vérrel... aki kedveli az ilyesmit az bátran tegyen egy próbát... :)
Three Extremes: 3 Ázsiai rendező egy filmben. A sort Takashi Miike kezdi japán színeiben a The Box c. darabbal. Hát sajna ettő nem estem hasra. Miike kedvenc rendezőim közé tartozik de véleményem szerint jobban ál neki a gore mint az eféle kissé lynch-re hajazó szürreál horror... Őt követi Fruit Chan-tól (Kína) a Dumplings c. fejezet. Na ez már egy fokkal érdekesebb téma... megtudjuk mi a majdnem örök fiatalság tetki... csak milyen áron... nem akarok poénokat ellőni így erről ennyit... a záróakkord Park Chan-Wook (Kórea) Cut c. műve... Jobb szó nem jut eszembe mint a parádés... Fiatal tehetséges és gazdag rendezőt illetve zongoraművész nejét fogjul ejti egy 3ad rangú statiszta... főhősünknek választania kell... vagy megöli a helyszinen lévő elviekben vletlenül odakeveredett gyereket vagy a felesége 5 percenként elveszíti az egyik újját... Groteszk humor, fröcsögő vér, valamint impozáns operatőri munka és pazar vágás (minden tekintetben)...:)
The machine girl: Agymenés... nem nagyon tudok mit mondani róla... kb olyan mint ha a Grindhous-hoz készült volna egy 3. rész is csak itt nem az amerikai tömegbóvli a kiindulási pont hanem az ázsiai trash... kb egy másfél órás power rangers megspékelve jónéhány leváló végtaggal és az ezzel járó pár száz liter vérrel... aki kedveli az ilyesmit az bátran tegyen egy próbát... :)
Three Extremes: 3 Ázsiai rendező egy filmben. A sort Takashi Miike kezdi japán színeiben a The Box c. darabbal. Hát sajna ettő nem estem hasra. Miike kedvenc rendezőim közé tartozik de véleményem szerint jobban ál neki a gore mint az eféle kissé lynch-re hajazó szürreál horror... Őt követi Fruit Chan-tól (Kína) a Dumplings c. fejezet. Na ez már egy fokkal érdekesebb téma... megtudjuk mi a majdnem örök fiatalság tetki... csak milyen áron... nem akarok poénokat ellőni így erről ennyit... a záróakkord Park Chan-Wook (Kórea) Cut c. műve... Jobb szó nem jut eszembe mint a parádés... Fiatal tehetséges és gazdag rendezőt illetve zongoraművész nejét fogjul ejti egy 3ad rangú statiszta... főhősünknek választania kell... vagy megöli a helyszinen lévő elviekben vletlenül odakeveredett gyereket vagy a felesége 5 percenként elveszíti az egyik újját... Groteszk humor, fröcsögő vér, valamint impozáns operatőri munka és pazar vágás (minden tekintetben)...:)